Hodnocení
4
přezkoumání

Redmi Note 9 Pro v testu - nejlepší smartphone střední třídy 2020

by 18. Října 2020

Pokud jde o výkon, vede Redmi Note 9 Pro řadu Redmi Note 9. Smartphone je vybaven procesorem Snapdragon 720G, obrovským displejem 6,67 palce a baterií s dlouhou životností 5020 mAh a je umístěn v levném segmentu střední třídy.

Jako Mi Explorer jsme dokázali testovat Redmi Note 9 Pro značně 4 týdny před vydáním. Nyní je čas vyvodit závěr!

Přehled
Výrobce

Xiaomi

Produkt

Poznámky redmi 9 Pro

Spezifikationen

Procesor a paměť
CPU: Qualcomm Snapdragon 720G
GPU: Adreno 618
RAM: 6GB (LPDDR4x)
Vnitřní paměť: 64GB / 128GB (UFS2.1)
Rozšíření paměti: Ano

Zobrazit
Zobrazte úhlopříčku: 6.67 palce
Rozlišení displeje: pixely 2400 x 1080
Typ zobrazení: IPS
Ochrana obrazovky: Gorilla Glass 5
Multitouch: 10 prsty

Kamery
Hlavní kamera: 64 MP Sony IMX 586 (clona f / 1.79)
Ultra široký úhel: 8 MP Hynix HI856 (119 ° ultra širokoúhlý objektiv a clona f / 2.2)
Makro senzor: 2MP GalaxyCore GC2375
Hloubkový senzor: 2MP OmniVision OV02A1B
* Režim AI
* PDAF (autofokus)
* LED bliká

Přední kamera: 16 MP Sony IMX471 (clona f / 2.0)

Netzer
Dual SIM: Ano
Velikost SIM karty: Nano SIM
eSIM: Ne.

GSM: B2 / 3 / 5 / 8
WCDMA: B1/2/4/5/8
TDD LTE: B38/40/41(2535-2655MHz)
FDD LTE: B1/2/3/4/5/7/8/20/28

bezdrátový
WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac
Bluetooth: 5.0
GPS: Ano

senzory
* Čidlo okolního světla
* Akcelerometr
* Proximity Sensor
* Hallův snímač
* E-kompas
* gyroskop
* Snímač otisků prstů
* NFC

akumulátor
Baterie: 5.020 mAh
Funkce rychlého nabíjení: 30 Watt
Qi sklad: ne

ostatní
Operační systém: Android 10 (MIUI 11)
Připojení: USB-C, zvuk 3.5 mm
Velikost: 165.75 x 76.68 x 8.8mm
Hmotnost: 209g

Rozsah dodávky

1x smartphone
1x SIM jehla
Nabíjecí kabel 1x
1x nabíječka (33 wattů)
Ochranný kryt 1x
Uživatelská příručka 1x

Test: Redmi Note 9 Pro

Aktualizovat 18. Říjen 2020

Nejlepší nabídka pro Redmi Note 9 Pro je aktuálně k dispozici u online prodejce Edwaybuy. Tam to je Redmi Note 9 Pro ve verzi pro EU bereits od 198 Euro koupit. Přeprava je zdarma přímo z Německa. Jednoduše vyvolejte kupón a vložte jej do nákupního košíku. Sleva se odečte okamžitě.

198 € Edwaybuy - Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU verze (6 + 64 GB)

S tímto slevovým kódem si můžete koupit verzi Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU (6 + 64 GB) sníženou pouze za 198 €.
NOTE9PROED64
ZOBRAZIT KUPON
50 € Sleva
Platí do 31.10

208 € Edwaybuy - Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU verze (6 + 128 GB)

S tímto slevovým kódem si můžete koupit verzi Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU (6 + 128 GB) sníženou pouze za 208 €.
NOTE9PROED128
ZOBRAZIT KUPON
60 € Sleva
Platí do 31.10

Před několika týdny Xiaomi představila poznámku Redmi Note 9S. Teď to posílá Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global do závodu. Hlavními rozdíly jsou podpora NFC, Eine Hlavní kamera 64 MP a rychle Rychlé nabíjení 30 wattů.

Techreviewer je součástí programu Mi Explorer.

Design, zpracování a dodávka

Pro mnoho uživatelů je design chytrého telefonu stejně důležitý jako dobré hardwarové vybavení. Mladá značka Xiaomi Redmi se snaží uživatele poskytovat nejlepší možný designový zážitek nabídnout. Ukázaly to již dříve vydané modely Redmi, které jsou obzvláště barevné a efektivní.

Redmi sleduje podobnou strategii jako řada Note 9. Redmi Note 9 Pro je v barvách "Ledovec bílý", "Mezihvězdná šedá" a „Tropická zelená“ dostupný. Tři barvy, které dávají smartphonu velmi zvláštní eleganci. Pro test je smartphone v barvě, která ještě není k dispozici "Aurora Blue" před.

Redmi Note 9 Pro má následující strukturu:

Auf der přední čeká na nás 6,67 palce DotDisplay, což se překládá na „DotDisplay“. Název pochází z umístění přední kamery. Kamera je vyražena přímo do displeje. Toto řešení umístění kamery, známé také jako „děrovací otvor“, je považováno za zvlášť úsporné místo.

Přední strana Redmi Note 9 Pro s displejem 6,67 palce.

Boční bezelkteré obklopují displej 3 mm (vlevo, vpravo a nahoře) a 5 mm (níže) příjemně úzký. V horní části je podlouhlý a stěží viditelný ušní pohár. Malý oznamovací indikátor (bílá) byla integrována přímo do ušního boltce. Sklo displeje má na okrajích jemnou křivku (2.5D zakřivená).

Displej sleduje přechod na matný plastový rám. Barva rámu je sladěna se zády a neodhalí okamžitě, že se jedná o „pouze“ plast. Rámeček obsahuje řadu funkcí.

Reflexní Gorilla Glass 5 na zadní straně smartphonu.

Fyzické ovládací tlačítka jsou umístěny na pravé straně rámu a obsahují kolébku hlasitosti a tlačítko napájení. Obě tlačítka jsou snadno přístupná jednou rukou. První zvláštností je to snímače otisků prstů, který je integrován do tlačítka napájení. To je opak slot pro SIM, který obsahuje dvě nano SIM karty a další paměťovou kartu microSD.

Smartphone je příjemně tenký na 8,8 mm.

Nahoře je Redmi Note 9 Pro IR blaster. To umožňuje ovládání televizorů. Vpravo je jeden ze dvou mikrofonů. Ve spodní části rámu bychom měli uprostřed konektor USB-C. Přátelé kabelových sluchátek mohou používat jedno Zásuvka 3.5 mm jacku těšit se. Druhý mikrofon je umístěn vpravo od zásuvky USB-C. Opět bychom měli vedle sebe reproduktor médií.

Nyní se dostáváme k vizuálnímu zvýraznění Redmi Note 9 Pro. Přední a zadní sestávají z obzvláště odolné proti poškrábání Corning Gorilla Glass 5. Lesklý hřbet vychází z matného rámu pouzdra. Smartphone vypadá elegantně a obchází se rušivým hraním barev. Lesklá záda však má také nevýhodu. Při prvním dotyku jsou vidět nečistoty a otisky prstů.

Spodní část Redmi Note 9 Pro s reproduktorem médií, zásuvkou USB-C a výstupem pro sluchátka.

Je to taktilní 165.75 76.68 8.8 x x mm velký smartphone dobře v ruce. Přestože je smartphone většinou vyroben ze skla, je snadné ho uchopit. K tomu je přidána poměrně vysoká úroveň Hmotnost 209gto dává příjemný pocit. Takzvaný Nano povlak P2i záda je odpuzující vodu a umožňuje použití i za deště.

Zemřít kvalita zpracování je vynikající. Rozsah dodávky obsahuje Redmi Note 9 Pro, kabel USB-C, jehlu SIM, ochranný kryt a rychlou nabíječku 33 W. Bohužel o tom nemůžeme poskytnout žádné další informace, protože jsme obdrželi naše testovací zařízení bez dalšího rozsahu dodávky.

Zobrazit

Redmi Note 9 Pro má jeden 6,67 palcový displej s 2400 1080 x pixelů Rozlišení nainstalováno. S 395 DPI displej je ostrý. Typ zobrazení je IPS. Tato technologie LCD je známá vysokou přesností barev, širokými pozorovacími úhly a dobrým kontrastem.

Pomocí kolorimetru Spyder9 zobrazte měření přístroje Redmi Note 5 Pro.

V tzv Kino formát (Poměr stran 21: 9) je smartphone o něco delší a užší než ostatní modely. Pokud tedy na svém smartphonu rádi sledujete filmy, můžete si je užít naplno.

Xiaomi určuje maximální jas displeje sám na 450 cd / m². Mezi další vlastnosti panelu IPS patří kontrastní poměr 1500 1: XNUMX a jeden 84 procent pokrytí barevným prostorem NTSC.

měření display

Měření byla zpočátku prováděna na internetu tovární nastavení. Barevný režim je nastaven na „Automaticky“, teplota barev na „Standardní“. Následující výsledky měření ukazují, že bílý bod se liší od D65 a má mírně modrý odstín. Není však třeba se obávat, protože mnoho výrobců chce za bodem D65 bílý bod. A mírně zvýšený obsah modré zajišťuje brilantní bílý a jasnější displej.

V tomto režimu jsme byli schopni získat maximum Jas jasu 420 cd / m² určit. Black Level je zahrnuto 0.38 cd / m². Výsledkem je průměr kontrast z 1100: 1. Měření barev proti sRGB a DCI-P3 výsledek v průměru Delta E 4,99 a 4,74. Delta E popisuje odchylku barev dvou barev. Průměrná hodnota Delta E mezi 4 a 5 je přijatelná hodnota v továrně. Mnoho chytrých telefonů přichází „po vybalení“ s mírně přesycenými barvami.

Bude to zajímavé, jakmile budeme "Teplý" vyberte teplotu barev Redmi Note 9. Barvy se zdají výrazně teplejší a blížíme se k D65. V tomto režimu je jas snížen na 400 cd / m². Měření proti sRGB a DCI-P3 dává Delta E 3,59, respektive 2,93. To jsou vynikající hodnoty pro chytré telefony střední třídy!

Zemřít Osvětlení panel je sudý. K hranám jsou menší (měřitelné) odchylky, které však nepřekračují rozsah obvyklých.

Rovnoměrnost obrazovky Calman

Rovnoměrnost obrazovky - Calman Ultimate by portrait.com

Zobrazení v každodenním životě

Zobrazení Redmi Note 9 Pro bylo nejen přesvědčivé v našich měřeních, ale také v každodenním životě. Maximální jas displeje nedosahuje úrovně vlajkové lodi, ale stačí si přečíst displej i na slunci. úhlů je dobrý. Obzvláště ploché úhly pozorování nevedou k žádné viditelné změně barvy, jasu nebo kontrastu.

Jediná věc, která nás trápila, je tenký stín, který vrhá výřez kamery. V závislosti na tom, jak se na displej díváte, přichází jeho vlastní více či méně silně.

Nastavení a funkce zobrazení

Displej je nastavitelný mnoha způsoby. A automatický režim jasu nastaví jas displeje na okolní světlo. Senzor okolního světla pracuje rychle a přesně. K dispozici jsou 3 barevné profily, 3 teplotní profily a barevné kolečko.

Baterie přátelská Tmavý režim je integrován do systému a lze jej aktivovat pomocí nastavení displeje. Na palubě je také jeden Čtení nebo noční režimkteré filtruje modré světlo. Displej je dokonce testován na TÜV Rheinland a má odpovídající pečeť Eyesafe.

Podpora, která je pro chytré telefony střední třídy poměrně neobvyklá, je podpora HDR10 Obsah. YouTube nebo Netflix si můžete vychutnat v HDR, i když zde je limitujícím faktorem maximální jas displeje.

Touchscreen

Der Touchscreen reaguje rychle a přesně rozpoznává vstupy. Gorilla Glass 5 je také opatřen povlakem, který zajišťuje lepší klouzání a snižuje otisky prstů.

Leistung

Qualcomm Snapdragon 720G

Jeden z nejnovějších mobilních procesorů střední řady v současné době pracuje pod kapotou. Qualcomm Snapdragon 720G je 8 nm čip se dvěma rychlými jádry Cortex-A76 (2,3 GHz) a čtyřmi ekonomickými jádry Cortex-A55 (1,8 GHz). „G“ v názvu znamená „herní výkon“. V kombinaci s GPU Adreno 618 lze hrát i současné mobilní hry bez koktání.

Redmi Note 9 Pro přichází s jedním Paměť 6GB LPDDR4X a jeden Úložiště dat 64GB nebo 128GB UFS2.1 dostupný. Úložiště dat může být MicroSD paměťová karta rozšířit o dalších 512 GB.

měřítko

Díky skóre AnTuTu přes 278.000 9 bodů je Redmi Note 618 Pro jedním z rychlejších chytrých telefonů střední třídy. Smartphone také dosahuje dobrých výsledků v dalších testech, které využívají hlavně čip GPU Adreno XNUMX.

Rychlosti skladování také splňují očekávání. LPDDR4X hlavní paměť je s 20 GB / s příjemně rychle. UFS2.1 ukládání dat dosahuje průměru Čtená propustnost 470 MB / s a Propustnost zápisu 200 MB / s.

Výkonnost v každodenním životě

Snapdragon 720G nabízí dostatek energie, aby nabídl každodenní tekutinu. Existují výkonnostní rezervy pro nadcházející generace Android, i když jsou o něco menší ve srovnání se současnými špičkovými zařízeními.

Smartphone splnil naše očekávání v našem zátěžovém testu. Aplikace se otevírají rychle a zůstávají v paměti po dlouhou dobu díky svěží 6 GB paměti RAM. Přepínání mezi aplikacemi je plynulé. Celkově uživatelské rozhraní reaguje hladce.

Herní

Smartphone nemá displej> 90 Hz ani stereofonní reproduktory, ale ti, kteří si hrají hraní mobilních her, si budou i nadále užívat Redmi Note 9 Pro. Jako součást Herní série Qualcomm čip je optimalizován pro hraní her. Funkce jako HDR, aptX a FastConnect WiFi zlepšit herní zážitek.

Grafický procesor Adreno 618 GPU je vysoce výkonný a dokáže zpracovat i tituly náročné na hardware. Graficky náročné hry jako PUBG nebo Call of Duty jsou příjemné na hraní i s vysokým stupněm textury. Tepelné škrcení smartphone neobtěžuje. Celé zařízení zůstává příjemně chladné i při zatížení.

uživatelské rozhraní

Máme s námi zkušební zařízení MIUI 11 na základě Android 10 dostat. Xiaomi má uživatelsky přívětivé aktualizační zásady. Výrobce pravidelně předkládá nové aktualizace systému a bezpečnostní záplaty. Aktualizace na MIUI 12 již bylo oznámeno a očekává se, že bude distribuováno v létě 2020.

MIUI je vlastní uživatelské rozhraní, které se používá na všech chytrých telefonech Xiaomi. Uživatelské rozhraní je jasné a snadno použitelné s trochou zvyknutí. Play Store Google a další Google Apps jsou již na smartphonu předinstalovány.

Prostřednictvím integrovaného Správce motivů vzhled uživatelského rozhraní lze upravit několika kliknutími. bezpečnostní centrum dohlíží na bezpečnost smartphonu a mimo jiné spravuje oprávnění aplikace. Po dodání je Bloatware ve smartphonu, ale lze jej okamžitě odinstalovat. Je to trochu znepokojivější reklamakterá se objevuje v některých (Xiaomi) systémových aplikacích. Ale i to lze deaktivovat několika triky. Pokyny k tomu najdete online.

Kamera

Zadek zdobí Quad kamerový systém v pravoúhlém rozvržení. Senzorový systém obsahuje jeden 64 MP hlavní senzor (f / 1.89), jeden Širokoúhlý snímač 8 MP (119 °, f / 2.2), jeden Makro snímač 5 MP (f / 2.4) a jeden Snímač hloubky 2 MP (f / 2.4).

Quad kamera Redmi Note 9 Pro.

Hlavním senzorem je 1 / 1.72 palce Grosse Samsung S5KGW1 s Velikost pixelů 0.8 μm. Patří k ISOCELL Jasný rozsah a dělá je Technologie Tetracell výhoda. Pomocí dvojice se vytvoří dva páry stejné barvy (2 × 2 pixely) Ukládání pixelů v jednom pixelu. Tím se sníží rozlišení fotografie na 16 MP. Teoretickými výhodami jsou vyšší citlivost na světlo s doprovodnou redukcí šumu, rozšířený dynamický rozsah a zvýšená ostrost obrazu.

Praktický test hlavní kamery

16 MP obrázků

V normálním fotografickém režimu smartphone fotografuje s rozlišením 16 MP. Zde se používá výše uvedené pixlování pixelů. Fotografie pořízené za dobrých světelných podmínek jsou příjemně ostré, silné v detailech a samozřejmě v barvách. Dynamický rozsah je překvapivě velký, takže světlé a tmavé části obrázku ukazují detaily tak, jak byly. Dokonce ani režim Auto HDR nemusí zasahovat.

V této části najdete tyto a další testovací záznamy v plném rozlišení Odkaz.

64 MP obrázků

Chcete-li fotografovat v plné rychlosti 64 MP, je v aplikaci fotoaparátu MIUI vyhrazená Režim 64 MP. Fotografie pořízené v tomto režimu se téměř neliší od fotografií 16 MP. Přesvědčte se:

zoom

Namísto optického zoomu existuje pouze jeden objekt bez teleobjektivu digitální zoom. Rozšíření je možné téměř nekonečně od 2x do 10x. Se zvětšujícím se zvětšením také rychle klesá kvalita záznamu.

Režim makro a portrét

Zemřít Makro kamera 5 MP vytváří podrobné fotografie téměř bez šumu. Přizpůsobení barev je o něco chladnější než u normálního fotografického režimu. Výhodou je automatické zaostření, které je k dispozici také v režimu makro.

Auch portréty může být viděn. Ve většině případů je motiv úhledně oddělen od pozadí a efekt rozmazání je příjemně jemný. Stupeň rozmazání lze upravit později. Pokud se světelné podmínky sníží, mohou se občas vyskytnout chyby extrakce. V režimu na výšku lze aktivovat různé filtry (krása a efekty).

AI fotoaparátu

Zemřít AI fotoaparátu je pěkný trik pro vytváření pestřejších obrázků. V závislosti na subjektu jsou aktivována různá nastavení. Dynamický rozsah se zvyšuje a barvy jsou obzvláště bohaté.

noční záběry

Redmi Note 9 Pro poskytuje přijatelné nahrávky i za špatných světelných podmínek. Smartphone zde nemůže držet krok s aktuálními vlajkovými modely, ale pokud jde o cenu, záběry jsou na horní střední úrovni.

Především, barvy zůstávají krásně zachovány. Detaily jsou také jasně rozpoznatelné, i když se ztratí zvláště jemné detaily za cenu snížení hluku. K dispozici je speciální noční režim. V tomto režimu se dynamika obrazu zvýší a barvy září ještě živěji.

Ultra široký úhel

Zemřít 8 MP ultra širokoúhlý fotoaparát v pohodě u mě. Na rozdíl od hlavního fotoaparátu obrázky ukazují trochu více šumu a mírně sníženou úroveň detailů. Korekce zkreslení odvádí dobrou práci. Rozmazání na okrajích obrázku je omezené.

video režim

Redmi Note 9 Pro dokáže nahrávat videa 4K s obrázky 30 za sekundu nahrát. Na snížené 1080p Rozpuštění je dokonce tekuté Obrázky 60 za sekundu možný. Video kodér je mezi H.264 a H.265 volitelný. A elektronická stabilizace obrazu lze zapnout při 4K a 1080p @ 30.

Vzhledem k tomu, že se jedná o chytrý telefon střední třídy, je kvalita videa přijatelná. Barvy jsou zobrazeny přesně a obraz je velmi ostrý. Hluk se neobjeví. Nahraný Stereo zvuk je jasné. Kromě hlavního fotoaparátu lze videa nahrávat také pomocí ultra širokoúhlé kamery a makro kamery. Maximální rozlišení je sníženo na 1080p @ 30.

Filtry lze umístit přímo nad držák. Rozlišení je však sníženo na 720p. Speciální režimy záznamu, například 960 FPS Režim zpomaleného pohybu oder ein Režim krátkého videajsou k dispozici v aplikaci fotoaparátu MIUI. Vytvoříte obzvláště cool efekt s Režim kaleidoskopu.

Praktický test přední kamery

Náš dojem 16 MP přední fotoaparát s clonou f / 2.48 je spíše smíšený. Zejména v situacích s vysokým kontrastem, při kterých je dynamický rozsah překročen, jsou detaily viditelně ztraceny a barvy někdy vypadají vybledlé. Při špatných světelných podmínkách se obrazový šum viditelně zvyšuje. Přední kamera Redmi Note 9 Pro je stále dostačující pro jeden nebo druhý selfie.

K dispozici jsou funkce, jako je režim HDR, AI kamery nebo různé filtry. Přední kamera zaznamenává videa s maximálním rozlišením 1080p @ 30.

konektivita

Propojitelnost Redmi Note 9 Pro.

telefonie

Redmi Note 9 Pro je a Dual SIM smartphone, které lze ovládat pomocí dvou nano SIM karet. Oba sloty SIM se mohou připojit k celulární síti 4G LTE. Volta, tj. hlasová telefonie přes 4G a VoWiFI (WiFi volání), hlasová telefonie přes WLAN jsou podporovány. Zde je přehled globálních pásek Redmi Note 9 Pro:

GSM: B2 / 3 / 5 / 8

WCDMA: B1/2/4/5/8

TDD LTE: B38/40/41(2535-2655MHz)

FDD LTE: B1/2/3/4/5/7/8/20/28

Smartphone vykazuje silný příjem v mobilní komunikaci. hlasová kvalita je vynikající v obou směrech. Příjemce pochopitelně přijme řeč. Mikrofon snižující šum účinně odfiltruje rušivé zvuky.

Wi-Fi a Bluetooth

Pro vytvoření bezdrátového připojení Dual AC WiFi a Bluetooth 5.0 podporováno. Propustnost dat v WLAN není v žádném případě nižší než u dražších chytrých telefonů. Redmi Note 9 Pro přesvědčí dobrým přenosovým a přijímacím výkonem.

V době této zkoušky došlo k úlovku. V pohotovostním režimu ztratí smartphone připojení k routeru. Směrovače z AVM (FritzBox) jsou zvláště ovlivněny. Problém je známý a Xiaomi již oznámila opravu chyby.

GPS a senzory

Redmi Note 9 Pro zaujímá určování polohy GPS, A-GPS, Galileo, GLONASS a Beidou zadní. Poloha je stanovena rychle a s vysokou přesností. Během zkušební jízdy městem a po celé zemi nedošlo k žádným abnormalitám. Navigace byla důsledně přesná, jak můžete očekávat od dobrého smartphonu.

NFC je k dispozici. Mobilní platby, například pomocí služby Google Pay, fungují. snímače otisků prstů je integrován přímo do bočního vypínače. Skener je snadno přístupný a rychle odemkne smartphone. IR blaster umožňuje ovládání televizorů. S aplikací Mi Remote je správná aplikace již na smartphonu předinstalovaná. Mezi další senzory patří přibližovací senzor, snímač zrychlení, senzor jasu, gyroskop a elektronický kompas.

Audio

Kdy mono reproduktor Redmi Note 9 Pro není žádný zvukový zázrak, který lze očekávat. Neexistují žádné basy a zvuk je celkově trochu plochý. Rozlišení je dobré a maximální objem je příjemný.

Jeden Konektor zvuku 3.5 mm na tomto smartphonu nebylo upuštěno. Bezdrátová sluchátka Bluetooth využívají výhody Qualcomms aptX Kodek.

akumulátor

Vrcholem Redmi Note 9 Pro je jasné, že Baterie 5020 mAh. Sotva je možné ho dostat na kolena za jediný den. V benchmarku jsme byli schopni dosáhnout konzistentního výsledku Obrazovka na čas 15 hodin měřit.

Baterie vydrží v průměru pro každodenní použití 2 3-dnypřed připojením smartphonu k elektřině. Aby bylo možné co nejrychleji dobít velkou baterii, používá Redmi Note 9 Pro jednu 30 W technologie rychlého nabíjení. Zabere to pouze plné nabití 75 Minuten.

Preisvergleich

Chtěli byste vědět, kde koupit Redmi Note 9 Pro? V našem srovnání cen uvádíme aktuální nabídky nejoblíbenějších obchodů. Všechny ceny jsou kontrolovány a aktualizovány několikrát denně. Pokud se obchod objeví několikrát, jedná se o různé sklady prodejce.

198 € Edwaybuy - Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU verze (6 + 64 GB)

S tímto slevovým kódem si můžete koupit verzi Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU (6 + 64 GB) sníženou pouze za 198 €.
NOTE9PROED64
ZOBRAZIT KUPON
50 € Sleva
Platí do 31.10

208 € Edwaybuy - Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU verze (6 + 128 GB)

S tímto slevovým kódem si můžete koupit verzi Xiaomi Redmi Note 9 Pro EU (6 + 128 GB) sníženou pouze za 208 €.
NOTE9PROED128
ZOBRAZIT KUPON
60 € Sleva
Platí do 31.10

Historie vývoje cen

Aktuální ceny

Notebook levnější
1-5 pracovních dnů
219,90€
Cyberport
1-5 pracovních dnů
224,00€
Amazonka
1-5 pracovních dnů
234,82€
Edwaybuy
3-7 pracovních dnů
259,00€

Cena je příliš vysoká? Využijte náš budík!

Ceny byly naposledy aktualizovány: 23. Říjen 2020 11: 43

Historie vývoje cen

Aktuální ceny

Amazonka
1-5 pracovních dnů
232,98€
Notebook levnější
1-5 pracovních dnů
249,00€
Cyberport
1-5 pracovních dnů
252,00€
Edwaybuy
3-7 pracovních dnů
269,00€
Mediální trh
1-5 pracovních dnů
274,89€

Cena je příliš vysoká? Využijte náš budík!

Ceny byly naposledy aktualizovány: 23. Říjen 2020 11: 43

výsledek testu

Posouzení
pozitivní

Dobré zpracování
Displej s přesným barevným vykreslením
Dobrý každodenní a herní výkon
Kvalita záznamu čtyř kamer
Dual SIM + rozšíření paměti
NFC s kompatibilitou Google Pay
Dobrý celulární příjem a dobrá kvalita hlasu
Konektor pro sluchátka 3.5mm
Trvanlivá baterie s funkcí rychlého nabíjení

negativní

Velmi náchylné k nevzhledným otiskům prstů
Děrovací otvor přední kamery vrhá stíny
Drobné oznámení LED
Kvalita záznamu přední kamery
Aktuálně s chybou WLAN (oprava oznámena)

První dojem
8.5
6.9
zpracování
8.0
8.1
Design
8.0
8.9
Zobrazit
8.5
9.3
Leistung
8.5
9.3
uživatelské rozhraní
8.0
9.5
Kamera
8.5
7.9
snímače otisků prstů
7.5
9.0
konektivita
8.5
9.3
GPS a senzory
8.0
7.0
Audio
7.5
8.5
akumulátor
9.5
10
Závěr

Redmi Note 9 Pro má velkou šanci stát se v roce 2020 chytrým telefonem střední kategorie. Začínaje z vnějšku nabízí smartphone elegantní design s vysoce kvalitním Gorilla Glass 5 vpředu a vzadu. Displej poskytuje ostrý břitva s přesnou reprodukcí barev. Dotykový displej reaguje velmi přesně a rychle.

Redmi Note 720 Pro je skvěle umístěn s procesorem Snapdragon 9G. Čipové zvládne i náročné úkoly a umožňuje celkový dojem uživatele. Současně je Snapdragon 720G při používání zvláště hospodárný. V kombinaci s baterií 5020 mAh musí být smartphone připojen pouze za 2-3 dny.

Quad kamera poskytuje kvalitu záznamu na vysoké úrovni střední třídy. Za dobrých světelných podmínek se dosáhne příjemné ostrosti obrazu, malého šumu a jasných barev. Fotoaparátová aplikace Xiaomi je funkčně rozsáhle vybavena a nabízí zajímavé triky, například režim kaleidoskopu.

Stručně řečeno, Xiaomi sestavila skvělý celkový balíček, který přesvědčí technicky i cenově.

8.3
Naše hodnocení
8.6
uživatel Hodnocení
5 hodnocení
Vy hodnotilo toto
host
4 Komentáře
Nejstarší
Poslední
Vložené zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Micah

Kód slevy v propojeném obchodě EDWAYBUY již bohužel již není přijímán

Steven

Opravdu jsi mi pomohl s testovací zprávou. Still Stále mám jednu otázku. Jiné zkušební protokoly častěji čtou, že záda je vyrobena z plastu. Píšete, že je vyrobeno ze skla. Jaká je správná odpověď? LG