Spojte se s námi

Ahoj, co hledáš?

NO.1 D5 Test Front

Test NO.1 D5 Smartwatch

Aktualizováno uživatelem Timo Altmeyer na 17. Květen 2024

S NO.1 D5 přinesl čínský výrobce NO.1 další inteligentní hodinky na vysoce konkurenční nositelný trh. Model NO.1 D5 však nevyniká pouze cenou „série D“ NO.1, ale také slibuje více funkcí.

8.8
Naše hodnocení
specifikace
Přehled
Výrobce

NO.1

Modell

NO.1 D5 Smartwatch

Spezifikationen

SoC: MTK6572
Bluetooth: Bluetooth 4.0
RAM: 512MB
ROM: 4GB
Třída ochrany: IP65

Bluetooth hovor: vytáčení, telefonní seznam
Zprávy: načtení zpráv
Monitorování zdraví: monitor srdečního tepu, krokoměr
Vzdálený: Hudební dálkový ovladač, dálkový ovladač fotoaparátu
Upozornění: Ano
Ostatní: alarm, předpověď počasí, WIFI, GPS, barometr

Displej: IPS
Rozlišení displeje: 360 x 360 px
Velikost displeje: 1.3 palce

Baterie: 450mAh
Materiál pouzdra: hliník
Náramek Materiál: Kůže

Kompatibilita: Android 4.3 / iOS 7.0
Barvy: černá, stříbrná

Velikost 4.6 x 4.6 x 1.3 cm
Hmotnost: 0.060 kg

Rozsah dodávky

1 x NO.1 D5 Smartwatch
1 x magnetická nabíjecí stanice
Kabel 1 x USB
1 x Návod k obsluze

NO.1 D5 SmartWatch - Unboxing

První dojem

Aktualizace září 2017

Mezitím se objevil další model NO.1 D5. Takzvaný NO.1 D5 Pro je založen na konstrukci NO.1 D5 nebo D5 Plus, ale nabízí více paměti. Stejně jako model Plus používá NO.1 D5 Pro jako procesor procesor MediaTek MTK6580. Pokud jde o paměť, model NO.1 D5 Pro má 1 GB RAM a plných 16 GB flash paměti. Jako operační systém se používá Android 5.1.

Aktualizovat listopad 2016

Výrobce chytrých hodinek NO.1 vydal upgrade na NO.1 D5. Upgradovací model se nazývá „NO.1 D5+“ a liší se především hardwarovými funkcemi. NO.1 D5+ (Plus) používá jako procesor MediaTek MTK6580. Jedná se o čtyřjádrový procesor s taktem až 1.3 GHz. Kapacita úložiště byla také zdvojnásobena, RAM narostla na 1 GB a vnitřní úložiště na 8 GB. Jako operační systém se stále používá skutečný Android 5.1.

Hodinářství NO.1 D5 bylo dodáno také v jednoduché kartonáži. Kromě smartwatchu byla zahrnuta magnetická nabíjecí stanice, nabíjecí nebo datový kabel micro USB a taška se dvěma šrouby s hodinami a malým šroubovákem. V této zkušební verzi nebyla zahrnuta návod k použití.

Po vybalení jsem si okamžitě všiml vysoce kvalitního kovového krytu NO.1 D5. To je dobře provedené a nemá žádné výrobní vady. Tlačítko napájení na boční straně pouzdra je také vyrobené z kovu, je pevné a má také dobrý tlakový bod. Neúmyslná aktivace je stěží možná. Při rychlém pohybu jsem si také nevšiml šustění.

Náramek smartwatch je vyroben ze syntetické kůže. Náramek bohužel zcela neodpovídá mému vkusu. Zde bych upřednostňoval vysoce kvalitní silikonový náramek. Problematická je zde také výměna náramku. Jak uhodnete, antény hodinek běží uvnitř náramku. Chytré hodinky mají vlastní slot pro SIM kartu, GPS a modul WLAN. Chcete-li dosáhnout slotu SIM, musíte odšroubovat kovovou zadní část a zvednout ji ve čtyřech bodech. Podle výrobce jsou hodinky certifikovány podle třídy ochrany IP65. Proto jsou hodinky prachotěsné a chráněné proti tryskající vodě. Je však lepší nenalévat vodu na hodinky, protože uvnitř je jen velmi tenké plastové těsnění.

Display

Displej chytrých hodinek je 1.3palcový IPS displej s rozlišením 360x360 pixelů. Tento displej je proto zcela kulatý a ve spodní části displeje nemá tento nevzhledný pruh. Hustota pixelů je přibližně 277 PPI. Displej je zhruba srovnatelný s 5palcovým HD smartphonem. Jednotlivé pixely lze vidět, pouze pokud se podíváte velmi pozorně a pečlivě.

Jas displeje, který bych nazval průměr. Na přímém slunečním světle jsem zatím nemohl vyzkoušet smartwatch. Ačkoli NO.1 D5 nemá OLED displej, kontrastní poměr je dobrý. Barvy jsou také silné a přirozené. Neměl jsem ani zklamání z stability pozorovacího úhlu.

Přesnost malého dotykového displeje je dobrá. Vstupy lze přenést bez chyb na velmi malou klávesnici s malou praxí. Kapacitní dotyková obrazovka však není schopna vícenásobného dotyku.

Je také zajímavé, že displej chytrých hodinek je potažen vrstvou proti otiskům prstů. Tento povlak funguje docela dobře, což znamená, že jsem mohl chytré hodinky používat několik dní, aniž bych displej čistil.

Leistung

NO.1 D5 má dvoujádrový procesor Mediatek MT6572 s taktem 400 GHz. Jako GPU se používá Mali-512 MP. Chytré hodinky mají navíc 4 MB RAM a 3 GB interní úložiště. Interní paměť není bohužel rozšiřitelná. Chytré hodinky již předinstalovaly obchod Google Play, a proto jsem si nenechal ujít příležitost nainstalovat Geekbench XNUMX a AnTuTu.

Během normálního provozu běží hodiny poměrně hladce. Některé samolepky s rychlým přechodem do uživatelského rozhraní se mohou vyskytnout, spíše patří k raritě. Aplikace lze otevřít s nepatrným zpožděním, ale také včas.

uživatelské rozhraní

Na rozdíl od nositelných renomovaných výrobců, které NO.1 D5 nemá Android Wear, ale plně vybavený Android 4.4.2 ( „Watch OS 2.0“). Spouštěč byl zcela přizpůsoben kulatému a malému displeji. Implementace je NO.1 docela dobře provedena. Všechny systémové aplikace byly přizpůsobeny a zobrazeny správně.

Jak již bylo uvedeno, hodinky také předinstalovaly Obchod Google Play, což znamená, že lze stáhnout jakékoli aplikace. Tyto aplikace samozřejmě nejsou přizpůsobeny, ale také se obvykle zobrazují operativním způsobem. Musím však říct, že jsem nainstaloval také aplikace, které jsem s D5 nemohl provozovat. V těchto aplikacích se například nezobrazila nezbytná vstupní oblast, protože se jednoduše zobrazila mimo oblast obrazovky.

Smartwatch je ovládán pohybem. Aplikace mohou být zavřeny přetažením shora dolů. Boční tlačítko slouží pouze jako zapnutí nebo. Off tlačítko.

 

Rysy

 Ciferníky: Předinstalovaných je celkem 39 ciferníků. Ty jsou plně animované a sahají od analogových po digitální. Každý ciferník má jiný vzhled a je přizpůsoben pro různé oblasti použití. Existují například ciferníky, které kromě času zobrazují také poslední naměřený pulz a aktuální počet kroků. Ostatní ciferníky mají displej baterie nebo displej počasí. Díky této obrovské rozmanitosti by měl být ciferník skutečně pro každého. K dispozici je také obchod NO.1, kde si můžete zdarma stáhnout další ciferníky (aktuálně 3). Také jsem si mohl oklikou nainstalovat vlastní ciferníky. V Obchodě Play je aplikace, která funguje jako widget a přesně zobrazuje ciferníky obsažené v aplikaci. Zde je přehled ciferníků:

Youtube

Stažením videa přijímáte zásady ochrany osobních údajů YouTube.
zjistit více

Načíst video

 Monitor srdečního tepu a počítadlo kroků: Tep se měří pomocí zelené LED na zadní straně chytrých hodinek. Ve srovnání s monitorem srdeční frekvence NO.1 D3 jsou výsledky téměř identické. Jelikož kromě dvou zařízení NO.1 nemám žádné další zařízení s pulzním senzorem, nemohu přesně určit, jak přesně D5 funguje. V každém případě inteligentní hodinky docela dobře poznaly můj klidový srdeční tep. Porovnal jsem krokoměr s mým Xiaomi Mi Band. V aplikaci pro fitness lze nastavit délku a výšku kroku. Kroky se také zaznamenávají po celý den a můžete si nastavit vlastní interval nahrávání. V přehledu vidíte celkový počet kroků během dne a spálené kalorie. Celkový počet kroků po jednom dni se v přímém srovnání s Mi Bandem mírně odchýlil. Které zařízení měří přesněji, je samozřejmě sporné. I u NO.1 D5 se vyskytují drobná nesprávná měření, například při řízení automobilu. Celkově bych popsal hodnotu počitadla kroků NO.1 D5 jako přesnější.

 Aplikace Počasí a barometr: Aplikace Počasí a barometr fungují pouze s aktivním připojením k internetu a pravděpodobně také se signálem GPS. Přinejmenším jsem byl zřídka schopen dotazovat se na údaje o počasí v uzavřené místnosti.

 Dodatečné funkce: Telefonování (seznam kontaktů, vytáčení čísel a správa zpráv) | Funkce alarmu | Internetový prohlížeč | Kalendář | Správce souborů | Hudební přehrávač | Zvukový záznam | Hlasové vyhledávání

Telefonie, WLAN, Bluetooth

Telefonování je neobvyklé, ale je možné s telefonem NO.1 D5. Tuto funkci jsem použil pouze jednou a pouze pro tento test. Kvalita hlasu byla v pořádku. Přes reproduktor člověk dobře rozuměl volajícímu. Vestavěný mikrofon také dovolil volajícímu, aby mi dobře rozuměl. Přinejmenším když jsem držel smartwatch v řeči.

Pokud jde o WiFi chytrých hodinek, jsem poněkud rozdělen. Je to opravdu velká výhoda, že hodinky mají WiFi. Při nastavování WLAN však nemůžete ručně zadat SSID. To znamená, že skryté SSID jsou nemilosrdně ignorovány. Jakmile se displej vypne, odpojí se také připojení k WLAN. Opět jsem nemohl najít nastavení, které by zabraňovalo ztrátě spojení.

Nainstalovaná aplikace „Watch Helper“ se používá pro Bluetooth spojení se smartphonem. To znamená, že s D5 lze přijímat hovory z vašeho smartphonu. Aplikace má také funkci upozornění. Bohužel se mi pomocí této aplikace nepodařilo přenést oznámení WhatsApp z mého smartphonu do NO.1 D5. Přijímat upozornění umožňovala pouze alternativní aplikace z PlayStore.

GPS

Oprava GPS vyhledá hodiny již po 5 sekundách. Navigace prostřednictvím upravených Map Google funguje také velmi dobře. Bohužel funkce GPS velmi rychle vypouští baterii.

NO.1 D5 Test Google Maps

akumulátor

Kapacita baterie je 450 mAh. Při běžném používání a aktivované „Conspire Screen“ (automatické probuzení displeje) jsem na jedno nabití v pohodě přečkal den. Byla samozřejmě vložena SIM karta a všechny funkce byly aktivovány. Jako doplňková funkce je zde také režim úspory energie, který přeruší všechna rádiová spojení. Hodinky se nabíjejí 4pinovou magnetickou nabíjecí stanicí. Úplný proces nabíjení trvá o něco méně než hodinu.

NO.1 D5 Test Front

NO.1 D5 Smartwatch

8.8
Posouzení
pozitivní

Ostrý displej se silnými barvami
Dobré zpracování
Android 4.4.2 s Google Play
WiFi a GPS
Přiměřeně přesný krokoměr a monitor srdeční frekvence

negativní

WLAN nelze zadat ručně
Aplikaci Watch-Helper lze vylepšit

Závěr

NO.1 D5 porazí svoji vlastní cestu ve srovnání s běžnými smartwatchy Android Wear a je zcela použitelný bez smartphonu. Výtvarné dílo je stále dobré, ale design náramku je spíše věc chuti.

D5 přesvědčí především ostrý displej a velký počet hodin. Operační systém "Watch OS 2.0" byl dobře přizpůsoben kruhovému displeji a integrované aplikace mohou být snadno ovládány. Výkon je nepřetržitě dobrý, s výjimkou malého stutteru s rychlou navigací v menu.

Co mě znepokojuje při sledování, je, že nelze ručně zadat Wi-Fi. Integrovaná aplikace, která připojuje inteligentní smartphone k inteligentnímu telefonu, je stále ještě špatně. V Obchodu Google Play jsou k dispozici alternativy práce.

Timo Altmeyer avatar

Timo je zakladatelem techreviewer.de a skutečným technologickým expertem. Od chytrých telefonů po elektrokola, od domácího kina po chytré domácnosti, vždy má prst na tepu nejnovějších trendů.

40 Kommentare

40 Kommentare

  1. Uwe

    6. Února 2016 09 na: 57

    Mám také D5, můžete mi říct alternativu k připojení k mému smartphonu? Protože na chytrých hodinkách nemůžu přijímat hovory. Aplikace také velmi rychle vybije baterii.

    • Tymián administrátor

      7. Února 2016 10 na: 38

      Dobrý den, Uwe, aplikace se nazývá „SWApp Link“ a je k dispozici v Obchodě Google Play.

      • Uwe

        8. Února 2016 09 na: 35

        Dobrý den Timo, děkuji moc za odpověď. Nainstaloval jsem aplikaci SWApp Link. Vše proběhlo v pořádku, teď už jen hlídat spotřebu baterie, protože hodinky byly po krátké době vybité. Doufám, že to bylo jen kvůli první synchronizaci. Jinak je aplikace skvělá. Máte také řešení kvůli datovým a WiFi připojením. Ty vždy zhasnou ihned poté, co jsou hodiny v pohotovostním režimu.

        • Tymián administrátor

          8. Února 2016 12 na: 41

          Znám problém s datovým nebo WLAN připojením z K8 3G, který je srovnatelný s NO.1 D5. V aktualizaci tam byla přidána další možnost, kde jste si mohli vybrat, zda má být datové připojení v pohotovostním režimu přerušeno nebo ne. U D5 bohužel musíte doufat i v takovou aktualizaci. Brzy se zeptám výrobce, zda se v tomto ohledu neplánuje aktualizace.

          Jinak mohu doporučit tato dvě vlákna na XDA:
          http://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/smart-watch-android-watch-to-look-1-d5-t3270656

          http://forum.xda-developers.com/smartwatch/other-smartwatches/clockskin-extracted-1-d5-firmware-t3295297

          NO.1 D5 je v XDA komunitě velmi populární, a proto již byly vytvořeny první zakázkové ciferníky a můžete dokonce doufat ve vlastní ROM.

          • Schnurzbepe

            12. Února 2016 17 na: 08

            Dobrý den, od včerejška jsem také majitelem No.1D5, ale mé nadšení je omezené. Velmi zvláštně funguje BT spojení se smartphonem (Poznámka 4). Vyhledejte připojení BT a připojte se. Pokud přejdu do smartphonu a klepnu na připojení (W812A), zobrazí se zpráva „Při připojení přes síť WLAN nelze použít tethering Bluetooth“.
            Oh, nemůžu se dostat do AppStore (věčně nabíjejícího) přes WiFi.
            Další "pomocník hodinek" s QR skenerem do mobilu, pak už ne, jen se nedostane na web.
            Pokud nastavím čas a zaškrtnu políčko „Získat čas ze sítě“, hodiny se vrátí o hodinu zpět.
            Nyní jsem také nainstaloval aplikaci SWApp Link, ale žádné připojení k hodinám.
            Funguje Obchod Play, Prohlížeč, Počasí.
            Můžeš mi pomoci?

          • Tymián administrátor

            12. Února 2016 19 na: 52

            Dobrý den, Schnurzpiepe, na fóru XDA již bylo diskutováno, že odkaz na stažení "Pomocníka pro hodinky" nefunguje správně. Člen laskavě nahrál soubor APK. Zde je odkaz: https://drive.google.com/file/d/0BzaM61zQn00LbDJtNGtIMEtHRHc/view

            Po navázání připojení Bluetooth nemusíte v nastavení Bluetooth smartphonu provádět žádná další nastavení. Další nastavení můžete provést prostřednictvím příslušné synchronizační aplikace (Watch Helper / SWApp).

            V „AppStore“ (výrobce AppStore) jsou pouze tři další aplikace. Aplikace se získávají především z „Google PlayStore“, který byl také předinstalován na hodinkách.

            Špatný čas zní jako problém s časovým pásmem. Mně získání časového pásma ze sítě funguje bezchybně. Časové pásmo můžete nastavit také ručně.

          • Schnurzbepe

            13. Února 2016 09 na: 19

            Ahoj Tim

            Předně vám moc děkuji za rychlou odpověď na můj dotaz/problémy.
            Watch Helper se načetl z webu, spojení s hodinkami je nyní navázáno. Jinak k hodinkám jsem stále ambivalentní, jen doufám v aktualizaci od výrobce nebo custom rom od fanouškovské základny.
            Ještě mám NO.1 S3, se kterým jsem byl vlastně spokojenější, i když je v systému jednodušeji strukturovaný.

  2. Jo Ommerová

    28. Února 2016 19 na: 02

    Dobrý den, Timo,
    je možné náramek vyměnit?
    MfG Jo

    • Tymián administrátor

      28. Února 2016 19 na: 05

      Ahoj Jo,
      Uvnitř náramku běží antény pro WLAN, GPS a mobilní síť. Výměna náramku se proto nedoporučuje.

  3. Chopper60

    5. Dubna 2016 14 na: 51

    Můj No1D5 už nenabootuje. zastaví po startu na úvodní obrazovce a několikrát pípne.
    Už jsem úplně odstranil napětí vytažením zástrčky. Bez úspěchu.
    Zlepšení nepřineslo ani resetování stisknutím tlačítka na 5 sekund.

    • Tymián administrátor

      5. Dubna 2016 15 na: 01

      Ahoj Chopper60, to zní jako kostka firmwaru. Sám jsem před několika měsíci zazdil svou D5 a dokázal jsem ji zachránit pomocí flash nástroje a ROM od výrobce. V případě potřeby vám pošlu odkaz na soubory e-mailem.

      • Chopper60

        5. Dubna 2016 15 na: 58

        co znamená to "bricked" a jak můžete nainstalovat firmware, pokud se hodinky již nespustí?
        Není ROM trvale nainstalovaná hardwarová součást?
        Omlouvám se, ale neumím flashnout 🙂

        • Tymián administrátor

          5. Dubna 2016 20 na: 32

          V případě softwarové cihly došlo k poškození nainstalovaného firmwaru, proto se zařízení již nespouští. Softwarové kostky jsou z 99 % opravitelné. Firmware je také často označován jako ROM. Zde jsou pokyny, jak „odcizit“ softwarovou cihlu. https://www.techreviewer.de/no-1-d5-unbrick-firmware-flashen/

          • Chopper60

            11. Dubna 2016 14 na: 50

            Děkuji za pomoc, hodinky jsem poslal zpět, protože jsou ještě v záruce. pošlou mi novou (doufám 🙂)

  4. Mirek

    5. Dubna 2016 18 na: 10

    Na hodinkách se mi neinstaluje Exchange účet 🙁 Jak to děláte například s kontakty?

  5. Mirek

    6. Dubna 2016 11 na: 47

    Ok, synchronizoval jsem kontakty přes Google, ale není to optimální. Nezná někdo z vás řešení s Exchange? A ještě něco: Našel už někdo na webu k zakoupení další nabíjecí stanici pro hodinky?

  6. běžec

    8. Dubna 2016 18 na: 22

    Dobrý den,
    No1 D5 mám krátce a chtěl jsem ho používat jako měřič tepové frekvence.
    S-Health bohužel nemůže najít monitor srdečního tepu hodinek!
    Existuje řešení nebo potřebuji hrudní pás?

    • Mirek

      10. Dubna 2016 17 na: 11

      Seznam a spuštění aplikace nefunguje? Mně to funguje bez problémů a samozřejmě bez hrudního pásu, alespoň když jsou hodinky na ruce.

    • Silas

      10. May 2016 13 na: 51

      Lze hodinky používat k poslechu hudby přes Spotify nebo PlayMusic bez připojení ke smartphonu? To znamená uložit hudbu offline a poté ji připojit ke sluchátkům Bt a poslouchat hudbu při cvičení...

      • Tymián administrátor

        10. May 2016 18 na: 48

        Ahoj Silasi, sám jsem si na hodinky nainstaloval Spotify a dá se používat jako na smartphonu. Lze připojit i BT sluchátka.

  7. Tobias Gleich

    18. May 2016 16 na: 37

    Dobrý den,

    Hodinky jsem si také koupil. vlastně všechno fungovalo dobře. Jedna otázka: Existuje funkce Používat Bluetooth pro přístup k internetu, ale nelze zde zaškrtnout. Zařízení je spárováno s mým mobilním telefonem. existuje na to řešení?

    • ....

      26. listopadu 2016 v 12:08

      Předem musíte aktivovat Bluetooth tethering na svém mobilním telefonu, pak bude fungovat.

  8. Heiko Huebner

    22. May 2016 12 na: 05

    Dobrý den,
    mohu vyměnit náramek na D5 např. za kovový náramek?
    LG
    Heiko

    • Tymián administrátor

      22. May 2016 12 na: 37

      Ahoj Heiko,
      Uvnitř náramku běží antény pro WLAN, GPS a mobilní síť. Výměna náramku se proto nedoporučuje.

  9. Harold Klinger

    25. May 2016 11 na: 18

    Dodnes jsem nevěděl, že existují „skryté SSID“. Je to opravdu nedostatek chytrých hodinek, které – ve skutečnosti – nejsou mobilním telefonem? Moc děkujeme za krásnou recenzi a krásné obrázky!

  10. Gela2007

    2. Června 2016 14 na: 48

    Zdravím všechny, mám taky D5, kromě GPS jsem zkoušel snad všechno a jsem docela rád, kde jsem zoufale připojil hodiny k Win7, žádný ovladač se nenašel. Zapnul jsem ladění v možnostech vývojáře v hodinách, ale stále jsem to nenašel, možná má někdo nápad

  11. Harold Klinger

    13. Srpna 2016 11 na: 36

    Skvělé hodinky. Tyto hodinky používám 3 měsíce a zatím to nebyla žádná "kocovina" a design je prostě skvělý. Čínský výrobek, o kterém jsem přesvědčen (a je jich zatím relativně málo). Navigace (GPS) nefunguje správně, ale můžete ji nasadit na hodinky?

  12. Alexander

    15. Prosince 2016 21 na: 38

    Bohužel se mi nepodařilo pomocí této aplikace přenést oznámení WhatsApp z mého smartphonu do NO.1 D5. Pouze alternativní aplikace z PlayStore umožňovala přijímat upozornění.

    Hledám a hledám a hledám…. Kterou aplikaci jste použili?

    • Tymián administrátor

      16. Prosince 2016 11 na: 18

      Velmi dobře mi funguje aplikace „Watch Helper“, kterou lze stáhnout pomocí QR kódu uloženého v NO.1 D5.

      • Alexander

        16. Prosince 2016 12 na: 01

        Ale pak nemůžete odpovídat na zprávy WhatsApp přímo? Právě jste dostali push-up, že zpráva vůbec dorazila?!
        Bohužel jsem byl tak daleko :). Rád bych si ale zprávy přečetl přímo na hodinkách.

        • Tymián administrátor

          16. Prosince 2016 12 na: 58

          Alternativně existuje aplikace „MediaTek SmartDevice“ v obchodě Google PlayStore. V té době jsem s ním mohl alespoň číst zprávy WhatsApp, ale neodpovídat na ně.

          • Alexander

            16. Prosince 2016 21 na: 16

            A jaký druh aplikace musí být na hodinkách nainstalován? Omlouvám se za spoustu otázek. Ale to mě teď fakt zajímá :).

          • Tymián administrátor

            18. Prosince 2016 11 na: 15

            Na chytré hodinky není třeba instalovat žádnou aplikaci. Stačí aktivovat Bluetooth na D5, zviditelnit Bluetooth a připojit smartphone k chytrým hodinkám přes Bluetooth.

          • SCK

            8. ledna 2017 v 18:59

            Má D5 budík s fází spánku?

          • Tymián administrátor

            8. ledna 2017 v 19:19

            Ne, na těchto chytrých hodinkách žádná taková funkce není. S D5 by bylo také dost nepříjemné spát.

  13. Josef

    24. Února 2017 20 na: 47

    Mám d5 + a funguje dobře - kromě příjmu GPS. Vyzkoušeli jsme nějaké (dobré) apky - žádná oprava GPS!! Prosím, existuje nějaký trik, nápověda nebo tak něco?

  14. Tomáš

    20. Července 2017 16 na: 20

    Mám následující problém s D5 +: Nemohu nainstalovat žádné aplikace v Appstore, protože jsem opakovaně požádán o zadání platebních údajů (Psst ... Android!) A nemůžete získat žádná tlačítka, na která byste mohli kliknout a nedostanete se k žádnému tlačítku). Co tam můžeš dělat?

    • Tymián administrátor

      20. Července 2017 16 na: 36

      Ahoj, tlačítka na mém NO.1 D5 se mi taky nezobrazovala úplně, ale stačilo kliknout. Žádosti o platbu můžete zadat prostřednictvím Obchodu Play vašeho smartphonu. Poté by se vyskakovací okno již nemělo zobrazovat. Co byste také mohli zkusit, je připojit USB myš pomocí OTG kabelu a použít ji ke klikání na tlačítka.

      • Tomáš

        20. Července 2017 18 na: 51

        Děkuji za rychlou odpověď. V určitém okamžiku se mi to podařilo tak, že jsem divoce klikal na každý bod na displeji, dokud se neobjevilo „Accept“ (Vědecká metoda).

        První dojem zatím velmi pozitivní: Skvělé zpracování, základní funkce běží plynule, jasný displej s dostatečnou hodnotou černé. ALE baterie - Oh weia!

  15. skrýš

    18. listopadu 2017 v 11:50

    jak můžete změnit skladby z přehrávače mobilního telefonu pomocí hodinek?

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinné položky jsou označeny * výrazný

Více od NO.1