Kamery
přezkoumání

Recenze YI 4K + - Action Cam s 4K při 60 FPS

by 15. července 2018
Díky technologii YI 4K + společnost YI Technology oznámila na CES 2017 první akční kameru na světě, která zaznamenává videa ve vysokém rozlišení 4K na snímky 60 za sekundu. Mezitím se objevil a předložil nám podrobný přehled.
Přehled
Výrobce

YI Technology

Produkt

YI 4K + (Plus)

Spezifikationen

technické vybavení
Obrazový procesor: Ambarella H2
Snímač obrazu: Sony IMX377

Displej: 2.2 palcový LCD
* 640x360
* 330 PPI
* 250 cd / m²
* Dotykový displej

Připojení: USB-C
Karta SD: SDHC / SDXC až 128 GB
Baterie: 1400 mAh

Rozlišení videa
4K HD @ 30
4K@60/48/30/24
4K Ultra @ 30
2.7K@60/48/30/24
2.7K Ultra @ 30
2.7 4: 3 @ 30
1440@60/48/30/24
1080@120/60/48/30/24
1080 Ultra @ 90 / 60 / 30
960 @ 120 / 60
720 @ 240
720 Ultra @ 120 / 60
480 @ 240

rezoluce
12MP
8MP
7MP W
7MP M
5MP

ostatní
* WiFi, Bluetooth a App
* Časová prodleva
* Slow
* Self-timer
* Smyčkové nahrávání
* Snímání
* EIS

Rozsah dodávky

1x YI 4K +
Vodotěsné pouzdro 1x
Konzola 1x se šroubem
Kabel USB XCUMXx USB-C
Uživatelská příručka a nápověda 1x

Aktualizace (leden 2018)

Technologie YI to udělala před několika dny Aktualizace firmwaru 1.3.29 který mimo jiné opravuje chyby v záznamu smyčky a časovém limitu. Jako vždy obdržíte aktualizaci přímo přes aplikaci nebo na domovské stránce výrobce!

Aktualizace (listopad 2017)

Nový YN 4K + Aktualizace firmwaru je již k dispozici ke stažení. Aktualizace s Číslo verze 1.3.23 je jednou z nejrozsáhlejších aktualizací a nabízí mimo jiné optimalizaci zvuku pro „bary“ a „koncerty“, vylepšení stability galerie, optimalizaci živých přenosů a redukci šumu u nahrávek s dlouhou dobou expozice. Technologie YI současně vylepšila manuální nastavení parametrů IQ a byla revidována také kompatibilita paměťových karet SD.

Aktualizace (září 2017)

Akční kamera je nyní zahrnuta Verze firmwaru 1.3.11 dosáhl. Mimo jiné to bylo Němčina jako volitelný jazyk, stejně jako další přidané jazyky. Tam je také četné optimalizace již existující funkce, stejně jako nyní vyšší rozlišení pro časový úsek a pomalý pohyb Nahrávání je vybráno. Pro streamer zajímavé je nyní možnost Funkce živého přenosu být schopen používat.

Aktualizace (červenec 2017)

Mezitím další Aktualizace (1.1.7) se objevil, včetně Funkce záznamu RAW a hlasové ovládání přidává a také Kvalita obrazu se zlepšila, Recenze byla přizpůsobena aktualizaci 4K + 1.1.7!

První dojem z YI 4K +

Pouze na začátku loňského roku je čínský výrobce kamer "Technologie YI" s YI 4K (YI 4K recenze) přinesl Action Cam na trh, který by mohl dobře fungovat u modelů známých výrobců, jako je například GoPro record a can. Na letošním veletrhu CES 2017 oznámil výrobce nástupce velmi populární akční kamery. Ačkoli model předchůdce a model nástupce jsou zatraceně podobné, ale uvnitř funguje mnohem lepší obrazový procesor Nahrávání videa 4K na plný obraz 60 za sekundu dovolí. Toto je YI 4K + první akční kamera na světě s touto funkcí a je technicky nadřazená dokonce i GoPro HERO5 Black, která byla vydána před několika měsíci.

Rozsah dodávky

Vedle hardwarové inovace byl také aktualizován rozsah dodávky. Od této chvíle je také zahrnut rozsah dodávky originální vodotěsné pouzdro z YI Technology a podpora at. Zahrnuty jsou také jeden 1400 mAh silná baterie, ein USB-C kabel, stejně jako povodeň Návod k obsluze a rady.

Design

Design YI 4K + se od standardního modelu liší jen nepatrně. Tělo fotoaparátu stále má Rozměry 65 x 42 x 30 mm a váží přesně při vložení baterie 97 g, Pokud již vlastníte YI 4K, můžete pokračovat v používání příslušenství pomocí modelu Plus. Co můžete rozlišovat mezi těmito dvěma fotoaparáty je přední, plus model s pěkným uhlík vzor je poskytnut. Dokonce i bujné písmo standardního modelu udělilo cestu jednoduchému "4K +".

Praktický

Vybavení objektivu akčního kamery je stále ještě jedno Objektiv s vrstvou 7 s širokoúhlým objektivem 155 ° a F-číslo F / 2.8, Vlevo od objektivu nebo objektivu je a Poznámka: LEDkterý informuje o stavu baterie a stavu záznamu. Další kontrolka LED se nachází na horní straně krytu, která je také integrována do jediného fyzického ovládacího tlačítka fotoaparátu.

Také jsou umístěny na vrcholu pouzdra řečník a jeden z celkem dva mikrofony, Opět platí, že standardní model je malý rozdíl. Přístroj YI 4K měl oba mikrofony umístěné vlevo a vpravo od horního ovládacího tlačítka. Pro přístroj YI 4K Plus se jeden z mikrofonů přesunul na okraj pouzdra.

Mimochodem, celý rámeček kazety je nyní tenký Měkký povrch pohybuje se, což činí Action Cam mnohem lépe ve voděodolném krytu, ale zároveň je těžší se dostat ven. Na zadní straně je a 2.2 palcový velký displej s dotykovou obrazovkou, Možnosti připojení jsou na jedné Zásuvka USB-C omezené. Na spodní straně je baterie baykdo je také ve stejnou dobu Slot pro paměťovou kartu Micro-SD obsahuje. Kromě pozice baterie je také ¼ palce stativu připojen.

USB-C standard

Hlavní inovace YI 4K + je používat standardy USB-C as konektivitou. Na rozdíl od standardní zásuvky micro-USB je zásuvka USB-C univerzální. Mimo jiné je nyní možné externí mikrofon připojit a můžete to udělat signál Video přímo klepnutím na USB-C. Samozřejmostí je samozřejmě odpovídající adaptér.

Aktualizace (září 2017): Původní adaptér YI USB-C až 3.5 mm je nyní také k dispozici na Amazonu (Propojte adaptér). Garantujeme připojení externího mikrofonu!

zpracování

Zpracování akční kamery a přiloženého příslušenství není nevhodné. Fotoaparát opustí jeden vysoce kvalitní dojem, všechna ovládací tlačítka mají dobrý tlakový bod, nevznikají žádné nevzhledné mezery, přihrádka na baterie se dobře uzavře a také přiložené vodotěsné pouzdro přesvědčí s dobrým a bezpečným zajišťovacím mechanismem.

Displej a dotyková obrazovka

Zadní LCD displej se spustí v jednom Úhlopříčka 2.2 palců v pixelech 640 x 360 dál. Tak být ostrý PPI 330 dosaženo. Jas je 250 cd / m². Při silném slunečním svitu je displej jen lehce čitelný. Tam jsou také problémy s polarizovanými slunečními brýlemi, které úplně ztmaví při horizontálním pohledu z displeje.

Vykreslení barev na displeji není nevhodné. Totéž platí pro stabilitu úhlu pohledu. Záznamy přes malou dotykovou obrazovku jsou přesně detekovány. Samozřejmě, zařízení YI 4K + již nemůže být ovládáno prostřednictvím dotykové obrazovky ve vodotěsném pouzdře. Chcete-li pracovat, je místo toho "V bytové módě", což umožňuje úplné ovládání fotoaparátu pomocí ovládacího tlačítka nahoře.

technické vybavení

YI 4K + není jen první akční kamera na světě s Obrázky 60 za sekundu v rozlišení 4K Je to také první akční kamera s novou Obrazový procesor Ambarella H2který umožňuje tento režim nahrávání. Procesor, který je vyroben pomocí 14nm procesu, je zhruba dvakrát rychlejší než čip Ambarella A9SE od jeho předchůdce. Videa se stanou s maximální možnou přenosovou rychlostí 135 Mbit / s přidán. Pouze nevýhoda: YI Technologie se i nadále spoléhá na kompresi videa H.264 a ne na nejnovější standard H.265! Megapixel 12 Snímač obrazu Sony IMX377 výrobce zůstává pravdivý.

Uvedení do provozu s překážkami

Spuštění akční kamery je obvykle vysvětlující. Vložte baterii a kartu SD a můžete začít nahrávat. S YI 4K + to však nebylo tak snadné, proto jsem do této recenze zahrnul podpoložku o uvedení do provozu.

Moje akční kamera byla s Firmware 1.04 doručena. Byly vyřešeny pouze problémy s kompatibilitou s firmwarem 1.0.18 s paměťovými kartami SD. Když jsem poprvé otočil akční kameru a použil konvenční Paměťová karta Samsung Evo SDHC vložené, uživatelské rozhraní YI 4K + má hezké "Chyba karty SD" vítán. Počet pokusů o formátování se nepodařilo. Koneckonců, paměťová karta byla snadno rozpoznána v mém standardním YI 4K. Také změna na jednu SanDisk Extreme Pro neuspěla. Zůstala "chyba karty SD", ať už se jedná o paměťovou kartu Samsung nebo SanDisk SD.

Takže musí být nainstalována aktualizace firmwaru 1.0.18. Aby však bylo možné importovat vůbec, musí být vložena funkční paměťová karta SD. Pouze jeden NoName 4GB SD paměťová karta, která přišla s Čínou tablet, byl uznán mým YI 4K Plus. Po aktualizaci byla zaznamenána další dvě paměťové karty bez chyb.

uživatelské rozhraní

Technologie YI do značné míry přijala uživatelské rozhraní modelu YI 4K. Byly přidány pouze menší nastavení. Úvodní obrazovka nebo živý obraz je obklopen režimem nahrávání, časem záznamu, úrovní baterie a tím, zda je aktivní mikrofon a Wi-Fi. Režim záznamu lze měnit přímo pomocí úvodní obrazovky. Malá ikona galerie vás přenese přímo do galerie, kde si můžete prohlédnout záznamy na paměťové kartě. Jakmile displej nepoužíváte delší dobu, aktivuje se automatická aktivace zámek obrazovky, které lze deaktivovat opětovným pohybem prstu. Tuto možnost lze přizpůsobit v rámci nastavení.

Zde je přehled všech režimů nahrávání a možností nastavení.

střelba

Celkově nová akční kamera YI nabízí režim nahrávání 10. Zde je přehled:

  • režim foto
  • Photo Timer (Zpožděné nahrávání)
  • Režim sériového snímání (více nahrávek)
  • video režim
  • Časové nahrávání videa (časové nahrávání)
  • Slow Motion (zpomalené nahrávání)
  • Časosběrná fotka (časová prodleva s fotografiemi)
  • Loop Record (Pokud je karta SD plná, záznamy budou smazány)
  • Video a fotografie (na videu jsou uložena i fotografie)

Zemřít Funkce živého videaco nahrávat přímo na Stream Facebook a YouTube zatím není implementována. Také s funkcí YI 4K byla tato funkce dodatečně přidána! Jiné slíbené funkce, jako je Hlasové ovládání nebo možnost Soubory RAW byly implementovány krátce po startu firmware 1.1.7!

Nastavení

Nabídka nastavení je rozdělena do dvou kategorií. K dispozici je podřízená položka "Režim záznamu" a "Obecná nastavení", Zde je přehled nastavení

nastavení videa

  • Rozlišení - 4K HD @ 30 4K @ 60 / 48 / 30 / 24 | 4K Ultra @ 30 | 2.7K @ 60 / 48 / 30 / 24 2.7K Ultra @ 30 | 2.7 4: 3 @ 30 | 1440 @ 60 / 48 / 30 / 24 | 1080 @ 120 / 60 / 48 / 30 / 24 | 1080 Ultra @ 90 / 60 / 30 | 960 @ 120 / 60 | 720 @ 240 | 720 Ultra @ 120 / 60 | 480 240 @
  • Zorné pole - Střední | Daleko (v závislosti na rozlišení)
  • Rychlost závěrky - automaticky | 1 / 240s | 1 / 120s | 1 / 60s | 1 / 30s
  • Režim měření (měření expozice) - průměr | Centrum | Bod
  • Automatické nízké světlo - Vylepšené snímky v podmínkách slabého osvětlení
  • Kvalita videa - nízká | Prostředky | Vysoký
  • Vyvážení bílé - automatické Native | Umělé světlo Denní světlo | zakalený
  • Barva - plochá | YI Color
  • ISO Max - Automatické | 400 | 800 | 1600 | 3200 | 6400
  • Ostrost - nízká | Střední | vysoký
  • Expozice - + 2 až -2 v krocích 0.5
  • Stabilizace obrazu - Zapnuto / Vypnuto
  • Časové razítko - vypnuto | Datum | Čas | Čas schůzky
  • Velikost souboru

režim foto

  • Rozlišení - 12MP | 8MP | 7 MP W | 7 MP M | 5MP
  • Rychlost závěrky - automobil | 2s | 5s | 10s | 20s | 30s
  • Režim měření - průměrný Centrum | komerční
  • Vyvážení bílé - automatické Native | Umělé světlo Denní světlo | zakalený
  • Barva - plochá | YI Color
  • ISO Min - 100 | 200 | 400 | 800
  • ISO Max - Auto | 100 | 200 | 400 | 800
  • Ostrost - nízká | Prostředky | Vysoký
  • Expozice - + 2 až -2 v krocích 0.5
  • Časové razítko - vypnuto | Datum | Čas | Čas schůzky
  • Rychlé zobrazení - 0.5 - 5 sekund v krocích 0.5
  • Formát souboru - JPG | RAW + JPG

Allgemeine Einstellungen

  • Korekce objektivu ("efekt proti rysku")
  • WiFi - Zapnuto / Vypnuto | SSID a PW | 2.4G / 5G
  • SD karta - dostupná paměť formát
  • Standardní režim záznamu
  • Bluetooth - pro spárování dálkového ovladače
  • Jas displeje - vysoký Střední | nízký
  • Zvuky - Hlasitý. | Silently | z
  • Mikrofon - hlasitý | Tichý | Ven
  • Zvukový efekt - Stereo | vítr
  • LED
  • Režim případu - lepší využití v daném případě
  • Externí mikrofon
  • Hlasové ovládání - zapnuto / vypnuto | hlasové nahrávání
  • Režim videa - PAL NTSC
  • Pokročilá nastavení - zámek obrazovky | Automatické vypnutí | Otočení displeje | A / V výstup USB | Čas schůzky
  • Informace o zařízení - Firmware | pořadové číslo
  • Tovární nastavení - Nastavení | WiFi | Bluetooth
  • umístění
  • O Nás

Aplikace "YI Action"

Pokud chcete dálkově řídit YI 4K +, potřebujete buď YI Bluetooth Remote nebo jednoduše používáte smartphone nebo tablet. Takzvané Aplikace "YI Action" Aplikace Google PlayStore pro zařízení Android a Apple AppStore pro zařízení se systémem iOS. Spojení mezi Action Cam a App probíhá přes WiFi. Fotoaparát je vybaven jedním Dual Band AC Modul WiFi (802.11 a / b / g / n / ac) vybavený a může si vytvořit vlastní Wi-Fi. Za tímto účelem aplikace potom naváže spojení a přenosy mimo jiné, živý obraz přímo do smartphonu nebo tabletu.

Kromě kontroly záznamu může také všechna nastavení přímo přes aplikaci. O společnosti galerie Zobrazení, uložení a sdílení fotografií uložených na paměťové kartě SD ve smartphonu nebo tabletu. Současně nabízí aplikace YI Action vlastní Platforma Společenství k výměně v komunitě YI.

Přenos mezi fotoaparátem a telefonem byl v testu trvale stabilní. Kromě jednoho mírné zpoždění přenosu živého obrazu Aplikace fungovala podle plánu. Také přístup k paměťové kartě SD byla provedena rychle a přenosovou rychlost a to jak v 2.4G a 5G Fi kompozitní nebyly závadné. Chcete-li udržovat akční kameru aktuální, můžete aktualizace firmwaru přístup a přehrávání přímo přes aplikaci.

kvalita záznamu

Kvalita videa YI 4K +

Kombinací Obrazový procesor Ambarella H2 a snímač obrazu Sony IMX 377 YI 4K + je na straně hardwaru lepší než GoPro HERO5 Black. Poprvé a Rozlišení pixelů 4000 x 3008 podpořeno a usnesením 3840 2160 x pixelů Akční kamera je dokonce schopná Obrázky 60 za sekundu reprezentovat tekutinu.

Videozáznamy pořízené s přístrojem YI 4K + jsou převážně přesvědčivé vysoká úroveň detailů a sotva vnímatelný obrazový šum ve stejnou dobu. Pokud jde o barvu, akční vačka je velmi teplá. Obzvláště v barevném režimu YI si vřele koordinovaný odstín přijde na své. Fotoaparát dokáže automaticky upravit jas.

Nahrávání videa 4K na snímky 30 za sekundu

Yi 4K + (Plus) recenze 4K @ 30 Kreslení vzorků / Testování záznamu

bitrate

Bitový tok videa může být na 4K maximální 135 Mb / s oslovit. S běžným Samsung SDHC Evo UHS-1 video datový tok na 4K HD (4000 3008 x) v průměru 100 Mbit / s a ​​4K @ 60 120 v Mbit / s. Ale i s mnohem rychlejším SanDisk Extreme PRO Paměťová karta Dokázala jsem dosáhnout maximálně 4 Mbit / s na 105K HD a maximální 4 Mbit / s na 60K @ 130. Přesto je v porovnání s YI 4K významnou hodnotou, která dosahuje pouze 4K průměru 60 Mbit / s na XNUMXK. Bitový tok zvukové nahrávky je 128 kbit / s.

Nahrávání videa 4K na snímky 60 za sekundu

Yi 4K + (Plus) recenze 4K @ 60 Kreslení vzorků / Testování záznamu

stabilizace obrazu

Akční kamera dokáže stabilizovat videozáznamy až do rozlišení 4K @ 30. Toto je a elektronická stabilizace obrazu (EIS)kteří dělají integrované Gyroskopa osy 3 a akcelerometru s osou 3 sloužil. Jak je typické pro EIS, obraz je minimálně odsazen na okrajích, takže oblast obrazu není použita.

Stabilizace obrazu je dobrá vlastnost. EIS YIS 4K + však nemůže odpovídat schopnostem optické stabilizace obrazu nebo stabilizace kardanového zámku. Světlé vlny jsou stále poměrně dobře vyvážené. Ve sportu je však elektronická stabilizace obrazu prostě ohromena. Částečně to může vést k nepřirozenému třesu obrazu. Blikající hrany, s nimiž bojoval EIS 4K, dostaly YI Technology pod kontrolu.

Záznam videa 4K - stabilizace vs. Žádná stabilizace

Yi 4K + (Plus) recenze Stabilizace 4K vs. Bez stabilizace | Záznamy o vzorkování / Testování záznamu

Kvalita zvuku

Pokud jde o kvalitu zvuku, GoPro je i nadále v čele. Zvuk zaznamenaný s přístrojem YI 4K + je přijatelný, ale zní trošku tenký. Pokud je kamera dodatečně ve vodotěsném pouzdře, sníží se značně hlasitost záznamu. V uzavřeném prostoru najdete dva zvukové záznamy, jeden bez a jeden s vodotěsným pouzdrem.

Zvukový záznam bez vodotěsného pouzdra

Záznam zvuku s vodotěsným krytem

Foto kvalita YI 4K +

Fotografie mohou být maximálně Rozlišení 12 megapixelů zahrnuty. V rámci obecných nastavení můžete tuto funkci použít "Upravit zkreslení objektivu" efekt rybího oka "generovaný širokoúhlým objektivem 155 ° na straně softwaru. Tato volba může být také povolena pro většinu režimů záznamu videa 4K, což není možné u zařízení YI 4K.

Fotoaparát YI 4K + je vhodný pro jeden nebo dva snímky. Fotografické záznamy přesvědčují dobrým kontrastním poměrem, stejně vysokou úrovní detailů a přirozenou barevnou reprezentací. Možnost obrázků ve formátu RAW v systému Windows univerzální formát DNG pro záznam nebo uložení. Současně, pokud je vybrána RAW, bude záznam proveden jako JPG (RAW + JPG) uložené. Uložené soubory DNG lze snadno otevřít a upravit pomocí aplikace Adobe Lightroom. Záznamy poskytovaly trvale přesvědčivou kvalitu obrazu a poskytovaly dostatek prostoru pro následné zpracování.

Hlasové ovládání

Takzvané Ovládání hlasem nebo hlasové ovládání Další způsob, jak ovládat akční kameru na dálku. Celkově je Hlasové příkazy 5které umožňují pořizovat fotografie, spouštět a zastavovat nahrávání videa a vypínat fotoaparát. Ve výchozím nastavení je Hlasové příkazy v angličtině uznáno. Například při vyslovení příkazu „YI Action take photo“ se automaticky pořídí fotografie. Příkaz „YI Action start recording“ spustí nahrávání videa a „YI Action stop recording“ zastaví nahrávání.

Při testu bylo hlasové ovládání jedním vysoká míra rozpoznávání, Dokonce i když by výslovnost nebyla dokonalá, byly příkazy rozpoznány. rozsah rozlišení záleží na tom, jak hlasitě je hlasový příkaz vysloven. Při normální hlasitosti konverzace byly příkazy rozpoznány až do vzdálenosti přibližně 3 metrů. Je to také možné abyste mohli hovořit o vlastních hlasových povelích, Avšak převedení anglických příkazů do německých příkazů nefungovalo. I po několika hlasech byly rozpoznány pouze anglické hlasové příkazy!

akumulátor

YI 4K + používá stejné Baterie 1400 mAh Li-Po jako předchůdce. Baterie je vyráběna výrobcem Dongguan Amperex Technology Ltd., který také vyrábí baterie pro DJI, Apple a BMW. Náhradní baterie lze snadno zakoupit pro tuto akční kameru. Životnost baterie se mění v závislosti na rozlišení, na jak dlouho displej zůstává aktivní a zda je aktivní síť WLAN. Doby běhu měřené metodou YI Technology jsou uvedeny v následující tabulce.

Yi 4K + životnost baterie

Nejdůležitější rozlišení (4K HD, 4K @ 60, 1080p @ 60 a 720p @ 240) Pokusil jsem se pochopit v testu baterie. Odchylky od hodnot měřených metodou YI Technology byly jen nepatrné. S testovanými Rozlišení 4K HD (4000 x 3008 @ 30) byl průměr Runtime v minutách 90, na 4K @ 60 Dosáhl jsem jednoho Doba trvání 64 minut, na 1080p @ 60 to bylo 96 Minuten a na 720p @ 240 stal se jedním Doba trvání 92 minut dosaženo. Je třeba poznamenat, že technologie YI Technology určila hodnoty za co nejlepších podmínek.

Při plném nabití baterie bude 1 za půl hodiny. A YI 4K potřeboval dobrou 2 ½ hodiny na úplné nabití.

Preisvergleich

Historie vývoje cen

Aktuální ceny

Amazonka
1-5 pracovních dnů
274,17 €

Cena je příliš vysoká? Využijte náš budík!

Ceny naposledy aktualizovány: 31. ledna 2021 20:42

* Ceny se vztahují k modelu s vodotěsným krytem!

výsledek testu

Posouzení
pozitivní

4K u snímků 60 za sekundu
Velmi dobrá kvalita videa a obrázků
Dotykově ovládaný displej
Univerzální připojení USB-C
podpora App
Četné možnosti nastavení
Nahrávání RAW + JPG
Dlouhá životnost baterie
Rychlé doby načítání

negativní

Zobrazte jas na slunci
Problém s kompatibilitou Micro-SD s maloobchodním firmwarem
Cínová kvalita zvuku
EIS rychle ohromen
Hlasové ovládání nerozpoznává své vlastní příkazy

První dojem
9.0
10
zpracování
8.5
7.6
Design
9.0
9.1
Zobrazit
8.0
8.3
uživatelské rozhraní
8.5
8.8
Funkce
9.5
8.6
použitelnost
9.0
9.3
kvalita videa
9.5
9.4
kvalita obrazu
9.0
10
mikrofon
7.5
9.5
App
9.0
8.1
životnost baterie
9.5
7.1
Závěr

GoPro se musí oblékat srdečně. S YI YI 4K + Technology oznamuje cena přiměřená, zatímco technicky dobře vybavené akční kamera, která poskytuje možnost nahrávání videa 4K na 60 snímků za sekundu i GoPro HERO5 Black ve stínu. Zvláště důležité je velmi dobrá kvalita nahrávání videa YI 4K + a dlouhá životnost baterie.

Drobné řezy jsou v kvalitě nahrávání zvuku. Tady je GoPro stále v čele s HERO5 Black. Naproti tomu zásuvka USB-C přístroje YI 4K + nyní nabízí také možnost připojení externího mikrofonu. Displej má také kritizovat, což je obtížné číst v silném slunci. Nicméně jednoznačně převažují nad pozitivními zkušenostmi, které mohu učinit s YI 4K +, a proto mohu vyslovit jasné kupní doporučení pro tuto akční kameru!

8.8
Naše hodnocení
8.8
uživatel Hodnocení
1 hodnocení
Vy hodnotilo toto
host
40 Komentáře
Nejstarší
Poslední
Vložené zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Anonymní

Sakra dobrá recenze. 4K s nahráváním 60 FPS, ale stabilizovali jste s kardanem, že?

Erik

Takže považuji zaznamenaný zvuk za stále docela přijatelný. Zní to jako trochu drsné, když jste velmi blízko mikrofonu. V takovém případě můžete stejně ohnout zvuk libovolnou kamerou ... a kdo používá akční kameru pro správné filmování se zvukem. Existuje vlastně externí mikrofon od společnosti YI nebo nezáleží na tom, který se hodí?

Erik

Dobře, děkuji. Taková vodotěsná Yi Action Cam by byla něco hezkého. Je možné skutečně připojit externí mikrofon, i když je fotoaparát v tomto případě?

shixx

Velmi podrobný test. Velmi mi pomohlo při nákupu. Myslíte si, že cena bude klesat v příštích týdnech? Chtěla mi na Amazonu objednat.

shixx

Musím věnovat pozornost všemu, když si koupím akční kameru? Existují další poplatky, jako jsou cla a daně? Já bych jim nakonec objednal od Geekbuyingu.

shixx

Děkuji! Jak dlouho trvá doprava ze Španělska?

Frank Sch.

K Yi 4K Plus je k dispozici aktualizace, která přidává hlasové ovládání atd. Už jste otestovali aktualizaci? To zní velmi zajímavě.

Přidáno ruština
Přidáno čínský jazyk
Přidána pevná hodnota ISO v režimu videa
Přidáno snímání RAW snímků
Přidána funkce hlasového ovládání
Přidána funkce pro uložení baterie v časovém režimu

Opraveny problémy při prohlížení obrázků a videí

Optimalizovaný červený tón kvality obrazu a ostrosti
Optimalizovaná kompatibilita s kartami SD
Optimalizovaná funkce QuickView
Optimalizovaná stabilita aktualizace systému

mikrofon

Může být baterie během nabíjení nabitá přes USB?

ALBERTO Einstein

A pokud načtete fotoaparát na zapalovač cigaret?

Karl

Je Akce Cam Yi 4K + kombinovatelná s DJI osmo mobile?

Upřímný

Ahoj všem,
Celkově jsem dojem, že jsem zpracoval fotoaparát. Jenom jsem nezískala žádná tekutá videa.
Možná mi někdo vysvětlí výhody kardanové
děkuji
Upřímný

Christoph

Ahoj Timo,

Děkuji za velmi zajímavou zprávu. Měl bych znovu dvě otázky:
- Je kamera odolná proti stříkající vodě, nebo bych měl pouzdro používat také v případě, že mrholí (např. Na cyklistickém výletu)?
- Mění bydlení kvalitu obrazu?

S pozdravem

ALBERTO Einstein

Který externí (stereofonní) mikrofon by byl doporučen? A potom vezme fotoaparát do interního synonymního zvuku ve stereu nebo zpracuje to stereo?
LG Joerg

ALBERTO Einstein

Děkujeme za rychlou odpověď!

pollop

S nejnovějším firmwarem 1.3.11 ukládáte fotografii Raw + Jpg trvá přibližně 10 sekund, je to normální?
Jpg sám ne za půl sekundy.
SanDisk Extreme 32GB, U3, V30, A1,

Tomáš

Hlasové příkazy fungují, i když je YI uvnitř skříně?

Tramtabum

Dobrý den, Timo,

Děkujeme za velmi podrobný přehled. Chtěl bych brzy získat akční kameru, která se používá hlavně při přilbě při kartingu.

Měl bych také obléknout kardan, nebo nefunguje na přilbě?

A dáváte přednost modelu 4k + (bez kardanového) s lepšími fps s elektronickou stabilizací a bez elektronické stabilizace na množinu 4k (jednoduché) + kardanové? (Byla by zhruba stejná cena)?

Děkuji vám!

Tramtabum

A tato nahrávka je bez kardanové, ale v 4k?

Zatím nevím, jestli si cením 4K 😀 Je to moje první akční kamera a moje první oblast použití. Ale protože nejspíš jezdím na motokárách maximálně jednou za měsíc, tj. Oblast použití je velmi malá, nechci začít hned s tou nejdražší s vačkou ...

A kde v určitém okamžiku sledujete videa? Na YT nebo na PC ... kdo sleduje ve 4k? Ale je to budoucnost.

S 4k a 30fps (což je první 4k ano) a gimbal není alternativou?

S pozdravem
Rantanplan (pes na Jolly ????)

Tramtabum

Děkujeme vám za radu!

Pak uvidím, kde dostanu levici.

S pozdravem
Tramtabum

Oliver

Super recenze. Amazonský kód pro mě nefunguje. Nikde jinde nenajdou informace o tom?

Alex

Kde musím zadat kód slevy pro den Amazon Ptime?

Rüdiger

Který kord se hodí k Yi 4K plus