Spojte se s námi

Ahoj, co hledáte?

Obrázek produktu Xiaomi Smart Standing Fan

Xiaomi Smartmi podlahový ventilátor – rozdíly a test 2022

Zkušební protokol vytvořil Timo A. dne 22. června 2022

S inteligentním ventilátorem Xiaomi Mi se do obrovské produktové řady elektronického giganta Xiaomi přidává další gadget pro domácnost. V tomto testu zjistíte, zda je inteligentní podstavec ve skutečnosti tak chladný nebo jen horký vzduch.

Twitter Facebook WhatsApp Bufferu Připnout
8.9
Naše hodnocení
58 € amazon
Srovnání Cen
specifikace
Přehled
Výrobce

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi inteligentní ventilátor

Spezifikationen

 Větrání 
Etapy: 4
Motor: Brushless
Provozní hlasitost: pod 56 dB

 Baterie a spotřeba energie 
Kapacita baterie: 2800 mAh (33.6Wh)
Doba nabíjení baterie: ~ 2 1 / 2 hodin
Životnost baterie:
* Úroveň 1: ~ 16 hodin
* Úroveň 2: ~ 13 hodin
* Úroveň 3: ~ 10 hodin
* Úroveň 4: ~ 6 hodin

Napětí: 220V
Síťová frekvence: 50 / 60 Hz
Spotřeba energie: 36W

 Obvykle 
Kontrola aplikací: Mi Home App
WiFi: 802.11 b / g / n

Velikost: 34 x 33 x 92 cm
Hmotnost: 3.74 kg

Xiaomi MIJIA Smartmi fanoušci

Rozdíly fanoušků Xiaomi (stand) (stand 2022)

První ventilátor Xiaomi jsme testovali již v roce 2017. Model byl založen na ventilátoru známém dnes jako „Smartmi Standing Fan 2S“. Mezitím přibylo mnoho nových modelů a rozlišení mezi ventilátory je stále složitější.

Mnoho návštěvníků našeho blogu si proto klade otázku, kteří fanoušci Xiaomi existují a čím se od sebe liší. Vždyť na trhu je nyní více než 5 modelů. Tato část má poskytnout jasnost a odhalit, kde jsou rozdíly!

Nabídka 01. července 2022

Internetový obchod „GShopper“ má v nabídce ventilátor Xiaomi Smartmi 2S (ten s baterií) za aktuální nejlepší cenu pouhých 59,99 eur. Jednoduše zde vyvolejte náš slevový kód a zadejte jej do nákupního košíku GShopper.

Ventilátor má 2800 mAh baterii a lze jej bezdrátově provozovat až 20 hodin.

Prodej

Kupón 29 € – Smartmi 2S

V této nabídce GShopper si můžete koupit chytrý ventilátor Xiaomi za sníženou cenu pouze za 59,99 eur.
AF85B9F33ED8
ZOBRAZIT KUPON
29 € Sleva
05.07.2022

 Xiaomi Mi Smart Stálý ventilátor 1C 

Xiaomi Floor Fan 1C byl oznámen pro evropský trh v dubnu 2020. Jedná se o nejlevnější model v této řadě. Zároveň je to první fanoušek Xiaomi, který oficiálně přišel do Evropy v roce 2021 za doporučenou cenu 39,90 eur. Ventilátor nabízí nejzákladnější funkce. Ventilátor se 7 lopatkami je nastavitelný a lze jej tedy použít jako stojací nebo stolní ventilátor.

Xiaomi Mi Smart Stálý ventilátor 1C

K dispozici jsou 3 úrovně ventilace, které dosahují průtoku vzduchu 9 - 27 m³ / min. Minimální hladina hluku je maximálně 37.2 dB. Generovaný proud vzduchu má maximální dosah 16 metrů. Poloměr oscilace je maximálně 90 °. Ventilační hlavu lze sklopit o 36 °. Chybí baterie. Ventilátor lze ovládat pomocí aplikace, Google Home a Alexa.

ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
58,00 €

Xiaomi MIJIA 1X ventilátor

Tento čistý podstavec se dosud objevil pouze v Číně. Tam je k dispozici za ekvivalent 35 eur. Vizuálně je to velmi podobné Mi Smart Standing Fan 1C. Funkčně je tento ventilátor navržen pro obzvláště tichý provoz. Minimální hladina hluku je pouze 26.6 dB. Síla ventilace je plynule nastavitelná. Maximální průtok vzduchu je 23,1 m³ / min. Rozsah průtoku vzduchu je maximálně 14 m. Ovládání lze provádět pomocí aplikace, hlasovým příkazem (Xiao AI) nebo přímo prostřednictvím samotného ventilátoru. Ventilační hlavu lze sklopit o 39 °. Poloměr oscilace končí na 140 °. Není baterie. 

ikonaČínský sklad
ikonaDodací lhůta 15 až 20 pracovních dnů
65,96 €

Ventilátor Xiaomi Smartmi 2S / 2

Jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších fanoušků Xiaomi jako import je Smartmi 2S. Tato recenze je také o tom. Fanoušek se poprvé objevil v roce 2017 a v průběhu let prošel drobnými revizemi. Zvláštností tohoto modelu je baterie, kterou lze také použít k bezdrátovému ovládání ventilátoru. Přesně v tom se také liší modely 2 a 2S. Xiaomi Smartmi 2S je dodáván s baterií, Xiaomi Smartmi 2 bez! V Číně stojí ventilátor méně než 40 eur. Při dovozu je často splatných více než 80 eur.

Podstavec s ventilátorem Xiaomi Smartmi 2S.

Ventilátor je také plynule ovladatelný a dosahuje hlučnosti od 31.5 dB do maximálně 60 dB. Při konstantním větrání je dosaženo průtoku vzduchu 20 m³ / min. Nechybí ani režim „přirozený vítr“, který rozvádí světlo a měnící se vánek do místnosti. Horizontální pánve jsou možné až do 120°. Ventilátor lze naklonit o 7.5°. Smartmi 2S lze samozřejmě také kompletně ovládat pomocí aplikace a hlasových příkazů. Ventilátor je také mimořádně úsporný, takže baterie s kapacitou 2800 33,6 mAh (20 Wh) vydrží pracovat více než XNUMX hodin v kuse.

ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
89,90 €
ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
104,82 €

Ventilátor Xiaomi MIJIA 2

Tento ventilátor je nový prémiový model v řadě ventilátorů Xiaomi. Nový model stojí ekvivalent 40 eur a má design křídla 7 + 5. Ventilátor lze použít jako stojanový nebo stolní ventilátor. Hladina hluku se pohybuje mezi 30.2 dB a 55.8 dB v závislosti na úrovni ventilace. Posouvání a naklánění je možné až do 140 ° nebo 39 °. Ekonomický stejnosměrný motor dosahuje průtoku vzduchu 20 m³ / min. Na úrovni ventilace 1 je spotřeba pouhých 0.6 wattu. Větrání je plynule nastavitelné směrem nahoru. Ovládání pomocí aplikace nebo hlasového příkazu je možné.

Xiaomi Smartmi Stojící ventilátor 3

Der Smartmi Stálý ventilátor 3 je v současné době nejnovějším fanouškem Xiaomi. Za zmínku stojí tichý provoz s pouhých 28.6 dB a přiložená baterie 2800 mAh, která napájí ventilátor až 20 hodin bez kabelu. Standing Fan 3 jsme věnovali samostatný příspěvek, o kterém si můžete přečíst Odkaz mám.

ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
77,00 €
ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
99,90 €
ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
119,49 €

První dojem z Xiaomi Mi Smart Fan

Rozsah dodávky a montáž

Stojanový ventilátor za cenu necelých 160 EUR je něco jiného než levné. V souladu s tím byla moje očekávání od Xiaomi Mi Smart Fan extrémně vysoká. Ventilátor je dobře zabalen a dodává se v celkem 9 samostatných dílech. Součástí dodávky jsou nástroje potřebné k montáži a překvapí vás extrémně vysokou kvalitou. Návod k použití je pro Xiaomi typický v čínštině. Díky srozumitelným ilustracím jednotlivých kroků je montáž velmi snadno pochopitelná i bez znalosti čínštiny.

Design a zpracování

Ve svém výzkumu srovnatelných stojanových fanoušků, kteří jsou také v podobném cenovém rozpětí, jsem vlastně narazil na model, který vypadá matoucím způsobem jako stojanový ventilátor Xiaomi. Balmuda GreenFan od japonské společnosti Balmuda stojí téměř dvakrát tolik než fanoušek Xiaomi za 300 EUR a nabízí také podobné funkce. Balmuda žaloval Xiaomi již v roce 2014, protože „Xiaomi Air Purifier“ vypadal velmi podobně jako „Balmuda Air Purifier“. Je tedy Xiaomi Smart Fan jen levnou kopií mnohem dražšího podstavcového ventilátoru Balmuda?

Alespoň na první pohled by se dalo usoudit, že tomu tak je. Vizuálně fanoušek Xiaomi zaujme svým moderním designem s matně bílou základnou, eloxovanou ojnicí a viditelnou vrtulí. Rozměry jsou 34 x 33 x 92 cm, hmotnost 3.74 kg. Zpracování celého ventilátoru je bezchybné a odpovídá vysoké ceně.

Uvedení do provozu a kontrola aplikací

Ventilátor Xiaomi lze použít v režimu baterie nebo přímo přes zásuvku. Jelikož se však jedná o produkt pro čínský trh, dodávaný napájecí kabel je vybaven pouze zástrčkou NEMA-1. Kabel je však odnímatelný a lze jej vyměnit za 2kolíkový napájecí kabel se zástrčkou EU.

Uvedení do provozu je snadné. Připojte a zapněte pomocí tlačítka napájení na motoru. Čtyři zelené LED na motoru a čtyři další LED na hliníkové tyči indikují celkem čtyři možné provozní úrovně. Úrovně ovládání lze změnit pomocí multifunkčního tlačítka zapnutí. Pokud jste připojili ventilátor pomocí napájecího kabelu, vyměnitelná baterie s kapacitou 2800 XNUMX mAh se nabíjí současně.

Mi Home App

Inteligentní ovládání stojánkového ventilátoru Xiaomi probíhá prostřednictvím aplikace „Mi Home“. Tato aplikace je nyní řídícím centrem všech domácích gadgetů Xiaomi. Aplikace je dostupná přímo z obchodu Google PlayStore nebo Apple AppStore. Jazyk uživatelského rozhraní nelze změnit na němčinu, lze jej však změnit na angličtinu.

Spojení mezi aplikací a ventilátorem je navázáno prostřednictvím WiFi. Podstavec je pro tento účel vybaven WiFi modulem 2.4 GHz (802.11 b / g / n). Uživatelské rozhraní aplikace je jasně strukturované. Úvodní obrazovka poskytuje informace o aktuální pokojové teplotě, která se měří teplotním čidlem na ventilátoru. Aplikaci lze také použít k výběru mezi 4 úrovněmi provozu a můžete dokonce plynule měnit sílu ventilace. V rámci nastavení je možné naprogramovat automatické vypnutí podle provozní doby nebo vypnutí podle času. Motorizovaná funkce otáčení umožňuje horizontální otáčení ventilátoru o 120 °. Svislé sklony lze bohužel provést pouze ručně a nejsou motorizované.

Další funkcí aplikace nebo ventilátoru je možnost simulace přirozeného větru. Pomocí algoritmu je generován libovolný proud vzduchu.

zkušební pole

Poslední týden v květnu byl ideální pro praktickou zkoušku stálého ventilátoru Xiaomi. Při venkovních teplotách nad 30 ° C, které také správně vyhřívaly moje podkroví v podkroví, běžel po celý den.

stupně větrání

Na úrovni 1 vyvíjí ventilátor jemný vánek, který ve vzdálenosti přibližně jednoho metru stačí k pohodlné práci v podkroví o teplotě 28 ° C. Ventilace je tak tichá, že ventilátor běžící na úrovni 1 není slyšet ani v noci a vy byste vedle něj mohli snadno spát.

Na úrovni 2 se generuje dvakrát silnější proud vzduchu, který ucítíte na pokožce ve vzdálenosti jednoho metru. I na této úrovni pracuje ventilátor tak tiše, že klesá při normální hlasitosti místnosti. V tiché místnosti je zařízení patrné pouze při velmi nízkém hučení.

Na úrovni 3 se průtok vzduchu opět výrazně zvyšuje. Pokud aktivujete motorické otáčení, ventilátor na této úrovni je již vhodný pro větrání menší části místnosti. S generovaným objemem je stále příjemné pracovat, i když se objem výrazně zvýšil ve srovnání s úrovněmi 1 a 2.

Na úrovni 4 generuje inteligentní ventilátor Xiaomi velmi silné proudění vzduchu, což může být docela nepříjemné, pokud je vzdálenost příliš malá. Místo toho je úroveň 4 ideální pro větrání větší plochy místnosti. Objem se také významně zvyšuje a lze jej srovnat s běžným stojanovým ventilátorem ze supermarketu.

Životnost baterie a spotřeba energie

Doby provozu baterie se velmi liší a závisí na tom, do jaké míry přepnete krokovým programem, aktivně připojíte aplikaci a zda je aktivována funkce otáčení. S vypnutou rotační funkcí a také konstantní úrovní 1 dosáhl podstavec ventilátoru Xiaomi doby provozu 16 hodin. Na úrovni 2 bylo možné 13 hodin, na úrovni 3 dalších 10 hodin a také na úrovni 4 byla doba provozu snížena na 6 hodin. Při aktivní funkci rotace existují rozdíly v době běhu kolem dvou hodin. Doba nabíjení baterie je 2 ½ hodiny. 

V kabelové síti je spotřeba energie v pohotovostním režimu 8.76 wattů. Na úrovni 1 je spotřeba 10.95 wattů. Pokud aktivujete také funkci otáčení, zvýší se spotřeba na 13.14 wattů. Spotřeba na úrovni 2 je 13.08 W, na úrovni 3 15.33 W a na úrovni 4 22 W.

Bohužel ventilátor Xiaomi nelze úplně vypnout, takže je vždy v pohotovostním režimu. Nelze deaktivovat ani WiFi zařízení. Pokud nepoužíváte ovládání aplikace, deaktivace WiFi by mohla ještě více snížit spotřebu energie.

Srovnání Cen

 Chtěli byste vědět, kde si můžete koupit ventilátor Xiaomi? V našem srovnání cen uvádíme aktuální nabídky nejoblíbenějších obchodů. Všechny ceny jsou kontrolovány a aktualizovány několikrát denně. Pokud se obchod objeví několikrát, jedná se o různé sklady prodejce.

ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
58,00 €
ikonaČínský sklad
ikonaDodací lhůta 15 až 20 pracovních dnů
65,96 €
ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
89,90 €
ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
104,82 €
ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
77,00 €
ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
99,90 €
ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
119,49 €
Posouzení
pozitivní

Design
Zpracování uzlů
Inteligentní ovládání aplikací
Plynule nastavitelná ventilační síla
Nízký provozní objem
Dlouhá životnost baterie
Nízká spotřeba energie

negativní

Velmi vysoká cena
Žádný motorizovaný svah
Konstantní pohotovostní režim
WiFi nelze vypnout

Závěr

Stojanový ventilátor Xiaomi je vlastně inteligentní gadget se spoustou gadgetů. Kdo nehrozí vysokou cenu, obdrží skutečně vynikající zpracovaný podlahový ventilátor s velmi dobrou ventilací, sotva slyšitelným provozním objemem a dlouhou životností baterie. Odpočty bodů jsou hlavně v spotřebě energie. I když je to již mnohem nižší, jako u některých fanoušků supermarketů, ale nižší spotřeba v pohotovostním režimu, stejně jako možnost vypnout WiFi, byly žádoucí.

8.9
Naše hodnocení
Timo Altmeyer Avatar
autor

V roce 2016 spustil web techreviewer.de a od té doby je aktivním editorem zpráv a testovacích zpráv ve všech oblastech technologie.

26 Kommentare

26 Kommentare

  1. Erik

    31. May 2017 12 na: 19

    Baterie funguje lákavě, ale 160 € pro ventilátor, ne díky: D.

    • Tymián administrátor

      31. May 2017 16 na: 32

      Za cenu, kterou opravdu musíte být fanouškem Xiaomi ????

      • Mark Ulrich

        3. Července 2017 16 na: 46

        neexistují téměř žádné alternativy, pokud potřebujete ventilátor i při spánku. Za 300 eur je Balmuda téměř dvakrát dražší a musel jsem vrátit dvě objednávky z Amazonu, protože motory vydávaly nepříjemné zvuky. Levnější, lepší replika Balmudy, švýcarský Solis 753 za 120 eur, se již nevyrábí. Spokojeně jej používám 2 roky. Jediným zbývajícím „šeptáckým fanouškem“ je Xiaomi, až na Klarstein Silent Storm (100 eur mínus 10 eur sleva pro nové zákazníky od výrobce), který dokáže držet krok. K dispozici je teprve od dubna.
        Všechny ostatní ventilátory, které jsem sám měl nebo které jsem viděl v kancelářích, jsou mnohonásobně hlasitější, spánek u nich nepřipadá v úvahu.

  2. Namonai

    2. Července 2017 23 na: 05

    Jak vypadá šum pozadí, když je funkce otočení zapnutá? Pak něco roztříští nebo jsou jiné, rušivé zvuky slyšitelné?

    Stále spokojen s fanouškem?

    • Tymián administrátor

      3. Července 2017 09 na: 43

      Dobrý den, s funkcí otáčení neslyšíte zvuky motoru. Nic nepraská ani se nedrtí. Ventilátor mohu stále doporučit (i když je dost drahý).

  3. Mark Ulrich

    3. Července 2017 16 na: 39

    Test se shoduje s mým prvním dojmem. Zde je můj dojem z toho, jak jsem to právě zveřejnil na Facebooku:

    tak je tu „tichý“ fanoušek Xiaomi.
    Gorm von Wickie by řekl: "Jsem potěšen" 😀

    Aplikace „mihome“ se rychle nastavuje. Obzvláště se mi na něm líbí plynulý posuvník pro regulaci rychlosti. Aplikace ve smartphonu nahrazuje dálkové ovládání.
    Nejdůležitější věc: hlasitost. Právě jsem v kanceláři a musím si to ověřit později v noci v klidnější ložnici, ale mám dojem, že se Solisem 753 / Balmuda Greenfan snadno udrží krok.
    Na rozdíl od mých dvou vrácených Balmud motor nehlučí. V závislosti na vaší rychlosti opravdu slyšíte jen vítr, ne motor.
    Jemně vyladěn na úroveň 2 ze 4, prakticky neslyšitelný, průvan je na spaní tak akorát, stejně jako u Solisu, pokud jej postavíte v nohách postele. Více než se rychle stane příliš chladným.
    Díl tedy stojí za to, za poloviční cenu Balmudy dostanete zařízení s více možnostmi (bezstupňové místo 4 kroků, volitelná simulace větru), které je stejně tiché. Díky tomu je důstojným nástupcem levné repliky Balmudy Solis 753, která se již nevyrábí a jako klon byla lepší než originál.
    Pokud vám nevadí, že má rotor o dalších 10 cm větší průměr, měli byste se podívat na Klarstein Silent Storm. Stále čekám na doručení a mohu se tedy jen podle recenzí domnívat, že je koncepčně podobný - za pouhých 99 eur přímo od Klarstein z Německa (objednal jsem ho za 119 z Amazonu, protože to může zjednodušit vrácení).

    • Mark Ulrich

      5. Července 2017 15 na: 18

      Doplněk: Killartein Silent Storm ve skutečnosti hraje ve stejné lize. Je mnohem větší. Pokud se vám líbí to filigránka, měli byste si vzít Xiaomi. Pokud je cena nejdůležitější (a služba jako snadný návrat), Klarstein je lepší. Recenze o něm na Amazonu.

    • Judith Liesenová

      28. Června 2018 06 na: 09

      Ahoj všem,
      V reklamách / jiných recenzích Greenfan vždy zdůrazňuje, že distribuce větru je naprosto příjemná. Jelikož jsem v tomto ohledu velmi citlivý, to by bylo mé hlavní kritérium. Mohou ostatní dvě zařízení udělat totéž, nebo je to stejně nesmysl s omáčkou stejně? Děkuji vám za odpovědi

      • Tymián administrátor

        28. Června 2018 09 na: 14

        Ahoj Judith, mám vedle sebe v přímém srovnání jak ventilátor Xiaomi (model 2017), tak nový GreenFan (model 2018). Díky stejné struktuře obou zařízení je generovaný proud vzduchu v podstatě stejný. Ve srovnání s běžným ventilátorem v supermarketu je proudění vzduchu mnohem širší a měkčí. Na úrovni 1 a 2 mohu mít oba bez problémů stát vedle sebe, aniž by mi vyschly oči. Mimochodem, zde je odkaz na testovací zprávu nového GreenFanu: https://www.techreviewer.de/balmuda-greenfan-test/

        Nový a nadřazený ventilátor Xiaomi MIJIA, který jsem ještě netestoval. Ale když se na to podívám, změnil se jen design. Funkce a struktura rotoru se zdají být stejné.

        • Judith Liesenová

          28. Června 2018 20 na: 54

          Ahoj Timo, díky za rychlou odpověď! Jsem opravdu překvapený, že Balmuda pro vás moc neznamená, nože rotátorů jsou zcela odlišné, i když zbytek může být stejný. V Balmudě jsou ty menší uvnitř a ty velké venku, tedy distribuce větru. Xiaomi jsou jen normální listy rotátoru. Opravdu žádný rozdíl necítil? Pak samozřejmě raději platím jen polovinu?

        • Michal

          1. Července 2018 10 na: 02

          Ahoj, obávám se, že jsem zachytil aktuální model ventilátoru Xiaomi MIJIA, velký rozdíl na starou verzi je pravděpodobně, že aktuální ventilátor nemá baterii.

          • Tymián administrátor

            2. Července 2018 09 na: 11

            Ahoj Michale, teď jsem překvapená. Na straně produktu se říká, že MIJIA měla nainstalovanou 2800 mAh baterii. Kromě modelu MIJIA vyšel i VIOMI VXFS12 (bez baterie), který obchody zpočátku inzerovaly jako fanoušek Xiaomi.

          • Michal

            2. Července 2018 20 na: 09

            Dobrý den,

            Koupil jsem zařízení na GearBestu a také má originální logo Xiaomi na ventilátoru. V horní části jsou k dispozici tlačítka 4, které umožňují provádět nejrůznější nastavení přímo na ventilátoru. Také v příručce zařízení není uvedena žádná baterie.

            GearBest sám zatím nereagoval na můj vstupenku a na krabici je také typická nálepka s ohledem na připojenou baterii.

            Pokud se podíváte na ventilátor v aplikaci Xiaomi v prodejně, najdete jej bez baterie v obchodě.

          • Jerominek

            4. Července 2018 20 na: 29

            Dítě má dnes dva fanoušky, a to bez baterií.
            Opravdu nepříjemný je i nejnovější Geniální vestavěná Li-ion baterie 2800mAh.
            Vytvořte také lístek. Jsem zvědavý.
            @ Michael, řekni mi, co píšeš s úsekem
            Na YouTube je video přesně s ventilátorem, takže 2018 verze, s 3: 50 min to je provozováno bez kabelu.
            Existují možná verze 2 a poslali to špatně?
            https://www.youtube.com/watch?v=VUceZnNpBM8

          • Michal

            5. Července 2018 20 na: 02

            Stále čekám na zpětnou vazbu od společnosti Gearbest, poskytne nám zpětnou vazbu, jakmile bude něco nového. Doufejme, že nejlepší jeromínka. A nezapomeňte mi to oznámit, jakmile se vám něco stane.

          • Jerominek

            5. Července 2018 22 na: 20

            Dnešná odpověď byla přijata od společnosti Gearbest, musí být vyžádána v oddělení produktů, která trvá až 2 dní. Jsem zvědavý. Také jsem se zeptal na váhu výrobku na obalu.
            Toto je u 4.6 kg na objednávkové stránce Gearbestu na 6,1 kg, takže to není správné přední a zadní. Na straně Xiaomi stojí ventilátor celý 45Euro, který jsem také napsal.

          • Michal

            5. Července 2018 22 na: 32

            Děkujeme za zpětnou vazbu. Opět zítra napíšu na GearBest. Počkejte, až 30.06. na odpověď ..

          • Jerominek

            7. Července 2018 04 na: 54

            Slyšeli jste o Gearbestovi?
            To byla odpověď, kterou jsem dostala dnes:
            Zkontrolovali jsme tento problém. Podle výrobce je pro tuto položku vestavěná nabíjecí baterie.
            Při používání je třeba zapojit napájecí kabel do prodlužovacího kabelu, aby bylo zajištěno napájení. Ventilátor může fungovat.
            Kdo by to měl pochopit, který by měl mít vestavěnou baterii, neměla tušení, kde starý měl ano na spodku nového, nemá vůbec žádné otevírání a bez kabelu to nefunguje.
            Odpověď od Gearbestu je naprosto absurdní, má baterii, ale musí být připojena k zásuvce pro práci.
            Pravděpodobně zapne službu Paypal

          • Markus

            7. Července 2018 12 na: 31

            Můj přišel také bez baterie. - Gearbest mi to teď potvrdil. To ale neřeší můj problém, že jsem ventilátor koupil pouze kvůli funkci baterie. :

            Potvrdili jsme problém s příslušným oddělením a přijali opatření k zajištění vyřešení tohoto problému.
            Je to kvůli špatnému popisu.

            V této položce skutečně není žádná baterie.
            Podívejte se prosím na naše podmínky zde:

            Jako výjimečné gesto dobré vůle si můžete předmět ponechat a v tuto chvíli nám ho nemusíte vracet.
            Poté vám můžeme nabídnout následující možnost:
            1. Částečné vrácení peněz do Peněženky
            Můžeme vám vrátit 15 USD do vaší peněženky Gearbest, abyste je mohli použít pro vaše budoucí objednávky.
            Navíc vás odměníme extra body, které můžete využít jako slevu při příštím nákupu. (1 bod za každý 1 USD vrácený).

          • Jerominek

            7. Července 2018 15 na: 11

            S těmi 15USD je to vtip. Podle podmínek jej můžete poslat zpět zdarma, protože jde o chybu Gerbestu, poslali jste špatný článek.

          • Michal

            7. Července 2018 18 na: 23

            Hej, stále nemám odpověď, celá je uložena se mnou jako RMA a stav je:
            Stav po prodeji: žádost o následný prodej (váš RMA již byl předložen)
            06 / 30 / 2018 05: 36: 44 CST Váš RMA již byl odeslán

            Problémem je, že se nám také může stát, že už nemůžeme psát gerbest, protože jsem vždy požádán o zadání objednávky, ale která je již vybrána a nemění.

  4. Frank V.

    13. Srpna 2018 12 na: 53

    Máte (nový?) Model se 4 ovládacími tlačítky přímo na zařízení. Všechno funguje dobře, ale pokud zemřu, nemůžu se připojit k ventilátoru. Wifi ventilátoru je viditelná a mohu se také připojit. Aplikace MI Home pak ventilátor nenajde. Všechna oprávnění byla udělena. Není co dělat. V části "přidat ručně" není uveden žádný ventilátor. Větrák kupodivu najdeme i pod Bluetooth, ale spárování se nezdaří s nesmyslnou chybou. co tady dělám špatně? Návod nepomůže ani v angličtině, na internetu o něm nic nenajdete. Navíc aplikace MI Home na mém Honoru 8 nevypadá jako ve všech videích nebo na jiných webech... WTF? Pomoc 🙁

  5. Frank V.

    13. Srpna 2018 13 na: 51

    Hotovo. V aplikaci MI Home jsem se musel přepnout na oblast „Čína pevninská“. Pak také fungovalo hledání ventilátoru. Poté jsem mohl stáhnout všechna práva z aplikace. Třeba to někomu pomůže se stejným problémem... 😉

  6. David

    6. Června 2019 19 na: 39

    Existuje nový model nebo existuje aktualizace jazykové podpory prostřednictvím Alexa / Google Assistant / Siri Shortcuts?

    A nyní můžete s Gerbestem vyjednat pěknou nabídku, aby odpovídala teplotám 😉

    • krbu

      3. Července 2019 10 na: 26

      Někde jsem četla, že jsou podporovány také Alexa a Google Assistant. Může to vlastník potvrdit?

  7. Gregor

    17. Září 2019 08 na: 59

    Dobrý den,

    Spotřebuje ventilátor v pohotovostním režimu skutečně 9 wattů? To je moc. Může to někdo znovu potvrdit. Bohužel pro mě by bylo vylučovací kritérium. Jinak mě má moc rád.

    Děkuji Gregory

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Přehled
Výrobce

Xiaomi

Modell

Xiaomi Mi inteligentní ventilátor

Spezifikationen

 Větrání 
Etapy: 4
Motor: Brushless
Provozní hlasitost: pod 56 dB

 Baterie a spotřeba energie 
Kapacita baterie: 2800 mAh (33.6Wh)
Doba nabíjení baterie: ~ 2 1 / 2 hodin
Životnost baterie:
* Úroveň 1: ~ 16 hodin
* Úroveň 2: ~ 13 hodin
* Úroveň 3: ~ 10 hodin
* Úroveň 4: ~ 6 hodin

Napětí: 220V
Síťová frekvence: 50 / 60 Hz
Spotřeba energie: 36W

 Obvykle 
Kontrola aplikací: Mi Home App
WiFi: 802.11 b / g / n

Velikost: 34 x 33 x 92 cm
Hmotnost: 3.74 kg

Více od Xiaomi
Reklama

GOGOBest červencový banner