Spojte se s námi

Ahoj, co hledáte?

Obrázek produktu laserový projektor Xiaomi

Recenze a nabídky laserového projektoru Xiaomi MIJIA na projektor na krátkou vzdálenost

Zkušební protokol vytvořil Timo A. dne 23. března 2022

Produkty Xiaomi jsou nyní k dispozici ve všech oblastech. Díky projektoru Xiaomi Mi Laser vydal výrobce v létě 2017 krátký dálkový paprsek, který stojí jen za 1275 a stále používá nejnovější laserovou technologii.

Twitter Facebook WhatsApp Bufferu Připnout
7.2
Naše hodnocení
1206 € banggood.com
Srovnání Cen
specifikace
Přehled
Výrobce

Xiaomi

Modell

Projektor Xiaomi Mi Laser

Spezifikationen

 Obvykle 
Typ: DLP
Chip: 0.47 "DMD 1080p

Technologie zdroje světla: ALPD 3.0
Jas: světla 5000
Jednotnost jasu JBMA> 80%
Barevný prostor: NTSC 80% ~ 85%
Centrální kontrast 2500: 1 ~ 3500: 1

Rozlišení: 1920 x 1080 pixelů
Formát obrázku: 16: 9 (4: 3)
Velikost projekce: ~ 150 "
Poměr projekce: 0.233: 1
Poměr kontrastu: 3000: 1

 připojení 
3x HDMI 2.0 (1x ARC)
Konektor 1x 3.5mm (audio výstup)
1x AV
Konektor 1x USB Type-A 2.0
Konektor 1x USB Type-A 3.0
1x S / PDIF
1x RJ45

 Sonstige 
Reproduktor: Full Range 2x - Tweeter 2x
Zvuk: DOLBY, DTS
Smart TV: MIUI TV
Podpora 3D: Ano

Životnost lampy:> 25.000 hodin
Spotřeba energie: 250W / 0.5W (pohotovostní režim)
Velikost: 410 × 291 × 88 mm
Hmotnost: 7 kg

Projektor Xiaomi Mi Laser

Aktualizovat 23. Březen 2022

 Existuje mnoho nových nabídek pro laserové projektory Xiaomi MIJIA! Zlevněn je mimo jiné Xiaomi MIJIA 1S 4K Cinema Laser Projector, který lze koupit v podzimní akci Banggood za 1458 eur, nebo levnější a nativní Xiaomi Laser Projector v rozlišení 1080p jako globální verze (Android TV 9) za 1112 eur. .

 Zde je přehled nabídek: 

Prodej

Laserový projektor Xiaomi MIJIA 1S 4K Cinema

S touto nabídkou Banggood můžete koupit laserový projektor Xiaomi MIJIA 1S snížený za pouhých 1458 €.
BGacacd4
ZOBRAZIT KUPON
100 € Sleva
Platí do konce propagační akce
Prodej

Laserový projektor Xiaomi Mi 4K UHD

S touto nabídkou Banggood si můžete koupit projektor Xiaomi Mi 4K UHD zmenšený za pouhých 1520 €.
BG117e23
ZOBRAZIT KUPON
50 € Sleva
Platí do konce propagační akce
Prodej

Laserový projektor Xiaomi MIJIA (globální)

S touto nabídkou Banggood si můžete koupit laserový projektor Xiaomi MIJIA snížený za pouhých 1112 €.
BGa0081b
ZOBRAZIT KUPON
30 € Sleva
Platí do konce propagační akce

Expedice probíhá z EU skladu (2-3 pracovní dny), takže již nejsou žádné další dovozní poplatky. Nabídku můžete vyvolat prostřednictvím našeho deal boxu. Jako vhodnou obrazovku doporučujeme obrazovku ALR UST, kterou má Banggood v nabídce od 292 eur (Odkaz).

Co je to laserový projektor?

Každý, kdo nikdy neslyšel o laserových projektorech, si pravděpodobně pomyslí na laserový paprsek podobný laserovému ukazovátku, který vrhá obraz na obrazovku. Ve skutečnosti laserové projektory používají dlouho zavedené projekční technologie, jako je LCD nebo DLP. Vyměněna bude pouze lampová technologie. Místo lampy se používá laserový modul, který je vybaven mnoha laserovými diodami, které generují světelný paprsek. Hlavními výhodami laserového projektoru je delší životnost (~ 5.000 20.000 hodin oproti> XNUMX XNUMX hodin) laserového modulu ve srovnání s běžnými projekčními lampami a také nižší emise tepla, což znamená, že zahřívání a ochlazování fáze je téměř nulová.

Historie laserového projektoru Xiaomi

Během posledních několika let společnost Xiaomi vybudovala a rozšířila vlastní divizi domácího kina. Počáteční snímek přišel s laserovým projektorem Xiaomi, který byl uveden na čínský trh v létě roku 2017 a byl také nejdražším produktem Xiaomi v té době za ekvivalent 1300 EUR. Laserový projektor také v této zemi udělal malý průlom jako import. Jediným úlovkem bylo a je čínské MIUI, které je pro místní uživatele obtížné přizpůsobit.

O více než rok později, na konci roku 2018, se Xiaomi Laser Beamer objevil v „Globální verzi“. Projektor místo čínského MIUI sází na Android TV, což přináší prospěch mezinárodním uživatelům. To, co zní jako silná výhoda oproti čínskému modelu, má bohužel i některé nevýhody. Globální verze nepotřebuje 3D funkci a nabízí méně možností nastavení zobrazení. 

 Na začátku roku 2019 společnost Xiaomi vydala revidovaný model pro čínský trh. Jak název napovídá, Xiaomi Laser Projector 4K je 4K laserový projektor. Je nainstalován další 0.47 palcový DLP DMD čip, ale projektor nyní rozumí posunu obrazových bodů, což vytváří (falešný) 4K zážitek. Laserový projektor 4K dosud nebyl vydán jako globální verze a je k dispozici pouze jako import.

Všechny modely projektoru Xiaomi

Laserový projektor Xiaomi je nyní dostupný v 8 různých verzích s různými názvy výrobců a modelů. Výrobcem všech projektorů je „Fengmi Technology Co., Ltd“, která vznikla v roce 2016 ve spolupráci Xiaomi a Appotronics.

Srovnávací tabulka laserového paprsku Xiaomi Fengmi

Modely 1080p (MiProjA1 - krycí jméno: rainman)

  • Laserový projektor Xiaomi Mi (čínština) | Model: MJJGYY01FM 
  • Laserový projektor Xiaomi Mi (mezinárodní) | Model: MJJGYY02FM 
  • Xiaomi MIJIA ALPD 3.0 ((Rear Throw Laser) | Model: L185JCN 
  • Wemax One 7000 | Model: FMWS01C 
  • Wemax One Pro | Model: FMWS02C 

4K modely (MiProjLas2 - kódové označení: batman)

  • Laserový projektor Xiaomi Mi 4K (čínština) | Model: MJJGTYDS01FM 
  • Xiaomi MIJIA 1S 4K | Model: MJJGTYDS04FM 
  • Wemax A300 | Model: L1668FCF 
  • Kino laser Fengmi 4K | Model: L176FCN 
  • Laser Fengmi 4K Cinema Pro | Model: L176FCNPro  
  • ??? | Model: L246 

Zařízení laserového projektoru Xiaomi

Technologie DLP a projekce krátkého háčku

Pojďme se nyní zabývat výbavou projektoru Xiaomi. Projektor využívá technologii digitálního zpracování světla (DLP). Obraz je digitálně promítán na plátno pomocí mikrozrcadel. Maximální rozlišení zde použitého 0.47palcového DMD čipu je 1920 x 1080 pixelů (full HD). Jako projektor na krátkou vzdálenost neboli „Short Throw Beamer“ je Xiaomi Projector schopen promítat obzvláště velký obraz i na velmi krátkou vzdálenost. To má za následek více možných využití, jako je umožnění vhodného zážitku z domácího kina i v těch nejmenších prostorách. Poměr projekce je 0.233:1. Bezztrátovou projekční plochu Xiaomi specifikuje až na 150 palců.

Xiaomi Mi Laser Projector Test

Pokročilý laserový displej Phosphor 3.0

Laserový modul použitý v projektoru je založen na technologii „Advanced Laser Phosphor Display 3.0“ (ALPD 3.0) od Appotronics. Tento výrobce je známý především na asijském trhu domácího kina a již nyní je tam jedním z největších dodavatelů laserové techniky. Modul se skládá z modrých laserových diod na bázi GaN. Primární barvy jsou generovány osvětlenými barevnými filtry. Podle Xiaomi je životnost minimálně 25.000 5.000 hodin. Hodnota lumenů projektoru Xiaomi na krátkou vzdálenost je 85 3.000 ANSI lumenů. Tato hodnota je dostatečná k vytvoření dostatečně jasného obrazu i v neztmavené místnosti. Barevný prostor NTSC je pokryt až z 1 %, kontrastní poměr je XNUMX:XNUMX. Korekce lichoběžníkového zkreslení je možná.

Xiaomi Mi Laser Beamer recenze

Funkce Smart TV

Podle toho, který model si vyberete, je projektor vybaven jiným uživatelským rozhraním. Čínský laserový projektor Xiaomi používá televizi MIUI založenou na systému Android 6.0. Mezinárodní model opět používá Android TV verze 8.1. Existují také rozdíly v použitém hardwaru TV boxu.

  •  Televizní přijímač MIUI: Amlogic T968 s GPU Mali T830 | 2 GB DDR3 a 16 GB eMMC
  •  Android TV Box: Amlogic T962 s GPU Mali 450 | 2 GB DDR4 a 16 GB eMMC

Podobně jako funkce Smart TV v televizi je projektor Xiaomi Mi vybaven dvoupásmovým AC WiFi modulem a Bluetooth 4.0. To umožňuje streamovaný materiál streamovat přímo do projektoru. MIUI TV je však z čínského trhu zadržena. Uživatelské rozhraní je zcela v čínštině a funguje bez Google Apps. Chybí obchod Google PlayStore, Netflix, YouTube a další užitečné aplikace.

Ale také Android TV mezinárodního modelu není žlutá vejce. Jak již bylo zmíněno výše, 3D funkce chybí a pro obrázek existuje méně možností nastavení. Streamovací služby, jako jsou Netflix a Amazon Prime, mají také omezené použití. Kvůli nedostatku podpory Widevine L1 lze Netflix streamovat pouze v SD.

Firmware mezinárodních a čínských modelů nejsou navzájem kompatibilní. Android TV nelze aktualizovat na čínský model! 75% čínského uživatelského rozhraní MIUI TV lze však přeložit do angličtiny pomocí aplikace Nastavení. K tomu jsou nutné následující kroky:

  1. StartSettings.apk (Odkaz) a zkopírujte na USB kartu s formátováním FAT32.
  2. Připojte USB klíč k spuštěnému projektoru. Zobrazí se okno s upozorněním. Zde vyberte první možnost.
  3. Vyberte soubor APK. Zobrazí se varovná zpráva pro aplikace z neznámých zdrojů (čínština).
  4. Potvrďte levým výběrem (OK). Nastavení aplikací neznámých zdrojů se volá automaticky. Poté nainstalujte aplikaci.
  5. Otevřete Nastavení ve výběru aplikace. Chcete-li změnit jazyk, přejděte na „Glóbus“. Vyberte angličtinu.

V systému však zůstává mnoho aplikací, které jsou určeny hlavně pro čínský trh. Google PayStore lze nainstalovat pomocí sideload.

Zvuk HiFi a možnosti připojení

Projektor Xiaomi Mi je vybaven celkem 4 reproduktory, které jsou rozděleny na 2 reproduktory s plným rozsahem a 2 výškové reproduktory. Systém podporuje DOLBY Audio a DTS HD pro zvuk v kině. Možnosti připojení představují 3 zásuvky HDMI 2.0, jedna z nich s podporou ARC, dvě zásuvky USB, jedna z nich USB 3.0 a jedna USB 2.0, 3.5 mm audio výstup, AV vstup, zásuvka S / PDIF a Ethernet - Puška.

DTS a Dolby Audio

Sonstige

Rozměry projektoru jsou 410 × 291 × 88 mm, hmotnost 7 kg. Pro ochranu očí má projektor Xiaomi také senzor, který detekuje pohyby před projekční plochou a ztmavuje obraz. Spotřeba energie je maximálně 250 wattů. Podle společnosti Xiaomi spotřebovává projektor nečinnost méně než 0.5 wattu. Výrobce udává objem ventilátoru na méně než 32 dB. Zařízení je dodáváno včetně multifunkčního dálkového ovládání.

Praktický test laserového projektoru Xiaomi

Jas, úroveň černé a kontrast

Xiaomi specifikuje jas laseru s 5000 3 lumenů. Jas lze regulovat pomocí celkem 90 projekčních režimů „Normální“, „Kino“ a „Zvýraznění“. Neexistuje žádný ekologický režim! Jas měřený na 1.0palcovém projekčním povrchu (zisk 1035) uprostřed a v nejjasnějším režimu „Zvýraznění“ je 0.43 lumenů. Naměřená hodnota černé je 2419 lumenů. Naměřený kontrastní poměr je 1: XNUMX.

Pohled na přední stranu laserového projektoru Xiaomi s Dolby Sound

Daylight vhodnost

Projektor není vhodný pro projekční plochy> 90 palců za denního světla. Uzavřené testovací obrazy na konvenční 130palcovou projekční plochu za denního světla a ve tmě. Lepších výsledků lze dosáhnout pomocí obrazovky s vysokým kontrastem (ALR). Taková obrazovka může stát více než 1000 XNUMX EUR.

Řešení

Projektor má nativní rozlišení 1080p s maximem 60 Hz. Upscaling 4K funguje bez problémů. Jednotlivé pixely lze vidět pouze při velmi pozorném pohledu. Ostrost obrazu je celkově přesvědčivá a rozdělení ostrosti do rohů také není nežádoucí, i když je vidět mírné rozmazání. Zde je přehled vzdáleností.

Krátké vzdálenosti

Šedé a barevné podání

S továrním nastavením je přidána spousta modré barvy, aby byla zajištěna brilantní bílá. Barvy obecně nejsou daleko od standardu Rec. 709. Z továrny běží projektor Xiaomi takřka v obchodním režimu s opravdu jasnými barvami. Vylepšení obrazu mají režim dynamického kontrastu a režim dynamických barev. Při kalibraci projektoru můžete dosáhnout dobrých výsledků, které jsou spojeny pouze s mírnou ztrátou jasu a kontrastu. Pokud se nechcete kalibrovat, měli byste zvolit barevnou teplotu „Teplá“, abyste dosáhli přiměřeně přesných výsledků.

 

 tovární nastavení 

 „Teplý“ barevný režim 

Zvuk a hlasitost

Zvukový systém Dolby poskytuje vynikající zvuk. Nízké úrovně jsou jasně patrné Opravdu skvělý systém reproduktorů a lepší než některé zvukové lišty.

Hladina akustického tlaku naměřená na laserovém projektoru byla 42 dB. Ve vzdálenosti 3 měřidel byla měřena hodnota 27 dB. Hlasitost je přijatelná. V tichých filmech jsou fanoušci projektoru skutečně slyšet vysokým bzučením, ale při normálním objemu přehrávání je hluk převážně ponořen.

Možnosti připojení laserového projektoru Xiaomi

MIUI TV a OSD

Navigace v nabídce je trochu neohrabaná, protože pouze 75% čínštiny lze přeložit pomocí souboru Settings.apk. Ale zvyknete si velmi rychle. Funkce Smart TV je zaměřena hlavně na čínského uživatele. Aplikace pro Android lze nainstalovat bočním načítáním. Netflix není podporován. Kodi běží až do verze 17.4, Kodi Fork SPMC může běžet včetně verze 17.6 Alpha 2. Integrovaný přehrávač médií je velmi dobrý. Hraje skoro všechno! Připojení Chromecastu, Apple TV nebo jakéhokoli jiného televizního přijímače k ​​laserovému projektoru Xiaomi není žádný problém.

Nyní je také možné projektor zakořenit. U vývojářů XDA (Odkaz) vynalézaví vývojáři vydali nástroje Mi ProjecTivy, které přidávají užitečné funkce do laserového projektoru Xiaomi. OSD je zabudováno do MIUI TV. K dispozici jsou možnosti nastavení korekce lichoběžníkového zkreslení (4násobné a 8násobné), manuálního zaostření a displeje (režim projekce a barevný režim). Neexistuje nic jako mezilehlý výpočet obrazu. Jedinými vylepšeními obrazu jsou výše zmíněný režim dynamického kontrastu a režim dynamických barev.

Uživatelské rozhraní Xiaomi Beamer Mi TV

Sonstige

 Držák na strop 

Montáž na strop je možná. Existují vlákna pro držák. Obrázek lze v rámci nastavení otočit o 180 °, tj. Otočit vzhůru nohama (režim převrácení). Je také možné promítat zrcadlený obraz (Mirror) a oba kombinované, tj. Otočené a zrcadlené (Flip & Mirror).

Pohled shora na laserový projektor Xiaomi

 3D a hraní her 

Projektor (pouze čínský model!) Podporuje formát 3D DLP-Link. Displej je příjemně klidný a jasný, nedochází ke vzniku duchů. Změna mezi SBS-H / TAB / FP je možná přes OSD.

Laserový projektor Xiaomi je pro hraní méně vhodný. Zpoždění vstupu je jasně patrné na více než 65 ms. K dispozici je speciální herní režim, ale jedná se pouze o další zobrazovací profil. V tomto režimu se vylepšení obrazu automaticky nevypnou.

 vstup 

Spotřeba energie měřená v „normálním“ režimu je 180 wattů. V režimech „Kino“ a „Zvýraznění“ se spotřeba zvyšuje na více než 210 wattů. Spotřeba v pohotovostním režimu je přijatelných 17 wattů.

Srovnání Cen

ikonaEvropský sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
1.556,07 €
ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
1.839,00 €
ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
2.017,00 €
ikonaEvropský sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
2.283,97 €
ikonaEvropský sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
1.452,57 €
ikonaEvropský sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
1.205,96 €
Posouzení
pozitivní

Sofistikovaný design
Dobré zpracování
Příjemný barevný a ostrý obraz
Dobrý jas, kontrast a úroveň černé
Dobře fungující 3D DLP
Dobrý zvuk

negativní

Čínská televize MIUI (pouze verze CN)
Operation Volume
Vysoké zpoždění vstupu

Závěr

S laserovým projektorem Xiaomi Mi představuje Xiaomi dobře promyšlený produkt se slušným vybavením za nízkou cenu. Srovnatelné projektory na krátkou vzdálenost jsou v Německu sotva k dispozici pod 1300 XNUMX EUR. Moc se mi líbí jednoduchý design, celkově dobrá kvalita obrazu a velmi dobrý zvuk reproduktorového systému Dolby. Body se odečítají za objem ventilátoru. Ačkoli je to přijatelné, v klidných scénách je to docela rušivé.

Co byste měli věnovat pozornost před nákupem, jsou různé modely laserového projektoru Xiaomi. Pokud zvolíte čínský model, získáte místo Android TV čínský MIUI TV. Projektor však podporuje 3D DLP odkaz, který bohužel v mezinárodním modelu bohužel chybí. Doporučuje se importovat čínský model a použít jej s externím televizním boxem. Protože i mezinárodní model s Android TV má problémy s příslušnými streamovacími službami, jako jsou Netflix nebo Amazon Prime, kvůli nedostatečné správě DRM.

7.2
Naše hodnocení
Timo Altmeyer Avatar
autor

V roce 2016 spustil web techreviewer.de a od té doby je aktivním editorem zpráv a testovacích zpráv ve všech oblastech technologie.

129 Kommentare

129 Kommentare

  1. Stoh

    28. listopadu 2017 v 20:44

    Cena je opravdu oznámení. Již před měsíci jsem plánoval získat projektor a odmítl to velmi rychle, protože jsem pro mě nenašel nic vhodného. Laserový projektor DLP s intenzitou lumenu 5000 by byl dokonce i pro kladivo 2000. Vyzkoušejte prosím test. Pokud je to dobré, bude okamžitě zakoupeno.

    • Frederik W.

      29. listopadu 2017 v 09:46

      Myslíte si, že cena ještě klesne? Alespoň pro Světový pohár potřebuji dobrý projektor.

      • Tymián administrátor

        29. listopadu 2017 v 13:40

        V Číně stojí projektor ekvivalent 1275 €. Obvykle jsou dovozní prodejny nedaleko od cen Číny. Trvá jen několik měsíců, než se cena urovná. Pokud skutečně potřebujete paprsek pouze pro mistrovství světa, cena jistě klesne.

        • Frederik W.

          29. listopadu 2017 v 21:05

          Skvělé, díky za informace!

  2. milovníci piva

    30. listopadu 2017 v 08:54

    Dobrý den, mám několik dotazů na tento projektor. Doufám, že na to můžete odpovědět.
    1. Které brýle 3D se používají?
    2. Potřebujete speciální obrazovku pro laserové projektory?
    3. Jak nahradit lampu?

    Bylo by skvělé, kdybyste mi s tím mohl pomoci.

    • Tymián administrátor

      30. listopadu 2017 v 09:14

      Ahoj milovník piva (cool přezdívka;)). Samozřejmě můžeme odpovědět na vaše dotazy.
      1. Pro funkci 3D se používají konvenční sklíčidla závěrky 3D DLP.
      2. Nepotřebujete speciální plátno
      3. „Lampou“ je zde laserový modul s diodami, které by bylo nutné vyměnit. S životností více než 25.000 8 hodin se o to téměř nemusíte starat. I kdybyste měli projektor v provozu 8 hodin denně, mohli byste zařízení snadno používat XNUMX let.

      • milovníci piva

        30. listopadu 2017 v 20:05

        Ahoj Timo,
        Předem děkuji za odpověď. To co píšeš zní opravdu moc dobře. Ale ještě bych si rád počkal na vaši zprávu o testu. Už víte, kdy to přijde?

        • Tymián administrátor

          30. listopadu 2017 v 23:38

          Dobrý den, milovníka piva, zkušební kopie projektoru Xiaomi již byla objednána a měla by (snad) dorazit příští měsíc. Test by měl být očekáván počátkem ledna, pokud vše půjde dobře. V závislosti na produktu většinou nechávám týdny 2-5 pro rozsáhlé testování zařízení v každodenním životě.

          • milovníci piva

            27. Prosince 2017 15 na: 27

            Ahoj Timo,
            má paprsek již dorazil na vaše místo?

          • Tymián administrátor

            27. Prosince 2017 15 na: 31

            Ahoj milovník piva, ne, bohužel ještě ne. Projektor je na cestě od 04.12. V současné době očekávám první lednový týden. Po příchodu zařízení se na této stránce zobrazí aktualizace. Pro mé recenze používám produkty nejprve o 4 týdnech v každodenním životě (v závislosti na produktu!), Než shrnu recenzi. Můj první dojem z projektoru Xiaomi uvedu online, ale dříve.

  3. Don Perignon

    1. Prosince 2017 11 na: 33

    Ahoj Timo, děkuji za tento příspěvek. Mám takovou část a jsem velmi spokojený - čínské menu trochu znehodnocuje použití. Ve svém článku jste zmínili možnost změny prostřednictvím spouštěče témat. Jelikož neznám Android (uživatelé Mac), byl bych velmi rád, kdybych dostal další odkazy.

    • Tymián administrátor

      1. Prosince 2017 11 na: 52

      Ahoj Don Perignon, cool, že už máš paprsek. Můj je stále na cestě a já jsem zvědavý, co má část na krabici. Televizory MIUI projektoru by měly být překládány stejně jako televize MIUI televizorů Xiaomi. Zde jsou kroky:

      1. Stáhněte následující soubor Odkaz
      2. Rozbalte archiv .rar a zkopírujte soubor .apk na USB kartu.
      3. Vložte do projektoru, otevřete hůl a nainstalujte / aktualizujte soubor APK.
      4. Změňte novou aplikaci Nastavení a přepněte na angličtinu v angličtině.

      Doufám, že vám s tím mohu pomoci. Byl bych rád, kdybyste mohl krátce podat zpětnou vazbu, kdyby to fungovalo.

      • Don Perignon

        1. Prosince 2017 14 na: 52

        Díky za rychlou odpověď - dobrý člověk!
        Zavolám vám po DK a dejte mi vědět.

      • Don Perignon

        4. Prosince 2017 14 na: 40

        Chcete-li aplikaci nainstalovat z externího média, musíte nejdříve nastavit háček v nastavení projektoru a to povolit. Nová aplikace Nastavení bude pak s ostatními. Není možné přepnout na angličtinu, protože příslušná jazyková knihovna nemůže být nalezena. Pokud se nějak dostanete na zařízení, mělo by to fungovat. Škoda, ale díky!

        • Tymián administrátor

          6. Prosince 2017 12 na: 47

          Děkujeme za zpětnou vazbu. Jakmile přijede projektor, uvidíme, jestli se jazyk může nějak změnit.

          • Don Perignon

            12. Prosince 2017 23 na: 48

            https://drive.google.com/drive/folders/1Giy91xRRSrToNINGR5d9eHaMA9_DuzMt

            zde jsou všechny komp. Najděte aplikace pro projektor - včetně aplikace Nastavení. Funguje pro nejzákladnější nastavení, pokud zvolíte angličtinu (ne USA).

          • Tymián administrátor

            13. Prosince 2017 20 na: 20

            Skvělé, díky za to!

          • Thomas Fischer

            13. Prosince 2017 23 na: 46

            Velmi příjemné je také to, že si dálkové ovládání projektoru rozumí s AppleTV 4K, takže Apple TV potřebujete pouze na hraní her (pohybový senzor).
            Jsem si jistý, že tento projektor změní trh domácího kina v Evropě – jak z hlediska kvality, tak i ceny. Přeji hodně zábavy s tím vaším!

          • Christopher Cuckoo

            14. Prosince 2017 12 na: 52

            Brzy (v únoru) se stěhuji do nového bytu a zvažuji pořízení tohoto projektoru místo 65palcové televize. S odesláním z Číny nemám problémy a každopádně jsem s xiaomi velmi spokojený. Je projektor vhodný jako náhrada TV? Normálně sleduji seriály a filmy na štítu nvidia a hraji na PC a ps4 pro. Normální televize už vlastně vůbec ne. Všechna okna lze zatemnit venkovními žaluziemi. Myslím, že nabízená cena bude v příštích týdnech kolem 1300 eur. Pak by to bylo cenově velmi atraktivní. Jsou nějaké zásadní námitky proti použití projektoru jako úplné náhrady TV? Spotřeba energie je také velmi mírná a životnost lampy také. Šířka plátna by pak byla cca 210 cm a vzdálenost od sedáku 4m.

            Možná má někdo na mysli podobný projekt a může dát tipy, zda a jak lze můj plán realizovat.

            Děkuji moc
            Chris

          • Tymián administrátor

            14. Prosince 2017 19 na: 42

            Ahoj Christopherovi, nemohu přímo promluvit o tomto modelu, protože můj projektor Xiaomi je stále někde mezi Čínou a Německem, ale používám 2 roky další projektor, který nahradil televizi doma se mnou. Zvláště pokud chcete skutečný pocit domácího kina (> 120 centimetrů), projektor nepůjde. Ale co byste měli zvážit, bude to správná obrazovka. Na Amazonu vidím mé často časy levné obrazovky pro 150 €. Ačkoli oni splní svůj účel, ale pokud chcete kvalitu, takže plátno, které se v dlouhé době nehýbe, musíte se do vaku ponořit hlouběji. Doporučuje se např. Tensionvariante. Náklady pak, ale také alespoň 500 € nahoru.

          • Christopher Cuckoo

            14. Prosince 2017 21 na: 11

            Dobrý den, Timo,
            Děkuji mnohokrát za odpověď. Jsem si vědom toho, že na plátně by se nemělo šetřit a to už je v plánu. Přemýšlel jsem o tom, že si rámovou obrazovku postavím sám z vysoce kvalitní látky a odpovídající maskování. Sledoval jsem několik testovacích videí, z nichž všechna jsou trvale pozitivní. Pravděpodobně pak zkusím pokračovat s další nabídkou. V případě potřeby se jich můžete na ebayi vždy zbavit. Je možné opět bez problémů odeslat prioritní linkou?

            Pokud si někdo všimne dobrou nabídku, může to napsat. Určitě zajímavé pro mnoho dalších.

            Může projektor přijímat signály hdr? Byl někdo někdy testován?

          • Tymián administrátor

            14. Prosince 2017 21 na: 24

            V prioritní lince je v současné době silné zpoždění dodávek. Mám ještě dva příkazy, které jsou již v 30 dnech. GearBest mluví o délce doručení až do 45 dnů. V lednu by se to mělo (snad) znovu uklidnit. Získávám denně aktuální nabídky GearBest. Jakmile bude dobrý, objeví se v příspěvku.

            Ještě na vaši otázku s HDR. Podle specifikací na oficiální stránce čínských výrobků je podpora HDR podporována.

          • Thomas Fischer

            15. Prosince 2017 02 na: 42

            Ahoj Timo, promítám obraz na velmi tmavou - téměř černou zeď. Vím, že to zpočátku zní absurdně, ale u světelného výkonu je to možné a zajišťuje bohatou černou. Povrch musí být naprosto rovný, jinak může dojít k neopravitelnému rozmazání. Tapeta ze štěpky je absolutně tabu, protože projekční úhel by vytvořil mnoho malých stínů. Pro tyto projektory na krátkou vzdálenost jsou k dispozici obrazovky se speciálním mikro profilem, ale jsou něco jiného než levné.

          • Patrick Blum

            1. ledna 2018 v 19:59

            Dobrý den,
            Před pár dny jsem dostal svůj laserový projektor Xiaomi. Objednáno na Gearbestu před méně než 4 týdny.
            Skončil jsem tady, protože jsem měl tři dny plné ruce práce se změnou jazyka. Už při zadávání objednávky mi bylo jasné, že to bude nutné.
            Způsob 1: Ruční instalace aplikací Google, končí chaosem.
            Způsob 2. Nejprve nainstalujte a otevřete aplikaci Def settings, poté otevřete Google Installer. Instalační program však nenainstaluje bod tři a nenainstaluje body ani poté.
            Když používám svůj IPTV Box H96pro + se všemi knihovnami médií a KODI, je projektor opravdu zábavný. Obraz je stále v pořádku na pohled během dne v mém velmi světlém bytě. Momentálně je venku stejně tma.
            Nákup plátna můžu jedině schválit, teprve pak je to opravdu zábava., Alespoň moje stěna není dost hladká,
            Integrovaný reproduktorový systém je určen pro film (kino) a je mnohem lepší, než jsem očekával.
            Není to nic pro poslech hudby. je také kino a ne stereo systém.

            Zvykl jsem si na velikost a už nikdy nechci mít tak malou "normální" televizi.

            Kdo má ještě zkušenosti a může mi pomoci s jazykovým problémem?

            DĚKUJI PATRIKU BLUMOVI
            Patrick@blum1.de

      • Pr3dat0r

        1. Února 2018 17 na: 25

        Dobrý den,

        Aktualizace říká, že Google PlayStore lze nainstalovat přes sideload. Je na to někde návod? Na WWW jsem o tom nic nenašel...

        Díky předem!

        S pozdravem,
        Pr3dat0r

      • krigl

        3. March 2018 13 na: 04

        Ahoj Timo. Apku mám na špejli, i projektor ten soubor pozná. Nemohu ale zjistit, kde je nabídka, kam mohu něco "povolit" nainstalovat z USB ... Poradíte? Pozdrav ze Švýcarska, křesťane

  4. Micah

    6. ledna 2018 v 13:41

    Dobrý článek! Těším se na podrobný test.

    Z mé strany jsem se roztrhal, kdybych se něco podobného zlepšil. V současné době mám 8601 55 v 4 palcích a 1080K. Velikost viditelného obrazu Xiaomi samozřejmě není diskutabilní, protože bez vítězství vyhrává. Mám větší zájem o ostrost obrazu, zejména o obsah 4p a PlayStation 4 Pro, který, i když není XNUMXK, přináší dobrou ostrost.

    • Hans Peter

      28. ledna 2018 v 16:53

      @Timo
      Pravděpodobně už máte toto zařízení, můžete ho doporučit? Chtěl bych ho jako náhradu za můj 75 palcový Samsung LH 6470. Co si myslíte, že je vhodné pro denní světlo nebo ne?

      LG

      • Tymián administrátor

        28. ledna 2018 v 17:18

        Ahoj Hanspeter, Beamer dorazil jen před pár dny (bylo víc než 50 dny na cestě!) A z časových důvodů jsem to opravdu nemohla zkusit. Do konce příštího týdne budu projektor alespoň testován a publikovat první Zwischenfazit. V závislosti na produktu obvykle strávím týdny 2-4 až do dokončení zkušebního protokolu.

        • Hans Peter

          4. Února 2018 11 na: 09

          Dobrý den, Timo!
          Můžete se na to bližším podívat?
          Mezirámcová výpočet? Vhodné pro denní světlo? Váš průběžný výsledek?
          Zařízení MTV TV je přerušeno a to je důvod, proč se ptám, takže si mohu objednat jednu.
          Děkuji

          Prodáváte svou kopii a kolik?

          • Tymián administrátor

            4. Února 2018 16 na: 39

            Ahoj Hanspetere, mezitím jsem si mohl pohrát s projektorem. K tvým otázkám:
            1. Neexistuje žádný výpočet meziobrazu!

            2. Projektor je pouze podmíněně vhodný pro denní světlo. Se 130″ projekční plochou a bez přímého dopadu světla lze stále mluvit o přijatelném a přiměřeně jasném obrazu. Mírně zatmavené, takže okenice jsou otevřené, není problém. Na jaký typ plátna a jaký povrch jste chtěli promítat?

            3. Předběžný závěr: Navigace v menu je poněkud neohrabaná, protože přeložit můžete pouze 75 % čínštiny. Ale zvyknete si velmi rychle. Další věc je funkce Smart TV. To je zaměřeno především na čínského uživatele. Aplikace pro Android lze stále instalovat. Ještě musím vyzkoušet, co přesně je s tím možné.

            Obrázek se mi obecně docela líbí. Ostrost, kontrast a barevný prostor jsou přesvědčivé. Brzy změřím světelný výkon. Funkci 3D a input lag jsem při hraní také netestoval. Body pak budu řešit v závěrečném protokolu o testu. Co se mi opravdu líbilo, je systém reproduktorů. Pro fanoušky domácího kina samozřejmě nedostačující, ale pro běžného spotřebitele zaručeně dostačující. Soundbar za 500 EUR se subwooferem sotva zní lépe. Doporučení ke koupi? Zatím rozhodně doporučuji!

            Neprodávám svou kopii. Nový Xiaomi nahrazuje můj starý projektor Epson. 😉

          • Hans Peter

            5. Února 2018 20 na: 51

            Dobrý den, Timo!

            Celkově to nezní dobře. Při 5000 lumenech by mělo být možné více než žaluzie na půli cesty ...
            Myslím, že jste mi hodně pomohli, raději počkám na LG HU80K.

            A díky ????

  5. Lukas

    12. Února 2018 14 na: 30

    ahoj, díky za testy! Uvažujeme o koupi dílu pro firmu – ale bylo nám řečeno, že díl nemá označení „CE“, takže jej nesmíme provozovat (ve firemním prostředí) – může to potvrdit nebo vyvrátit?

    thx

    • Tymián administrátor

      12. Února 2018 14 na: 35

      Ahoj Lukáš, mohu to potvrdit. Existuje pouze jeden znak CCC.

  6. Upřímný

    12. Února 2018 17 na: 41

    Ahoj Timo a díky za skvělý test! Ještě jedna otázka. Mohu s projektorem Xiaomi přehrávat UHD BD, Netflix 4K a další věci? Pozdrav od Franka

    • Tymián administrátor

      12. Února 2018 18 na: 13

      Ahoj Franku, ano, můžete. Připojení HDMI 2.0 jsou kompatibilní s HDCP 2.2, 4K funguje při upscalingu, ale neexistuje žádná interpolace snímků.

  7. Sven

    14. Února 2018 12 na: 23

    Zajímalo by mě,
    1. Jak velká je úhlopříčka, když mám jen jednu skříň hlubokou 40 cm. Takže od stěny k přední hraně projektoru mám 40 cm.
    2. Zda vaše dovozní daň / clo musela platit při objednávání v Číně?

    Děkuji

    • Tymián administrátor

      14. Února 2018 20 na: 45

      Hi Sven, v horní části aktualizace jsem publikoval tabulku. Ve vzdálenosti 40 cm byste byli na diagonále 130.
      V závislosti na tom, kde si objednáte, se samozřejmě přidávají dovozní cla. V mnoha obchodech se nyní nabízejí také služby "Doručení za doručení", "Německo Express" nebo následné přijetí povinností. Tento projektor je zde také k dispozici pravidelně s expedicí z evropských skladů. Počet kusů je velmi omezen a část je po 1-2 dni mimo sklad. Vždy se snažím upozornit na nabídku EU co nejdříve, jakmile je znovu k dispozici s lodní dopravou v EU.

  8. SPiderJoe

    14. Února 2018 20 na: 50

    Dobrý večer. Pochopil jsem, že nemůžete používat Smart TV projektoru, protože je nainstalováno mnoho čínských aplikací a neexistuje taková věc, jako je Google Play. Nemohl byste jednoduše kořenit paprsek a nainstalovat službu Play jako sideload? Takže alespoň to fungovalo na mé televizi Mi TV Box 3, která nyní funguje i na Android TV Launcheru!

    • Tymián administrátor

      15. Února 2018 10 na: 17

      Ahoj SpiderJoe, teoreticky by bylo docela možné praštit projektor Xiaomi. Použitý modul MIUI TV je zcela identický s modulem Mi TV 4 a je zde kořenový nástroj. Kromě toho je v čínských fórech univerzální kořenový nástroj, který rootet všechny dříve vydané produkty domácí zábavy Xiaomi. Ale: Problém je v tom, že v současné době neexistuje žádná ROM ke stažení. Pokud selže kořen, úplně byste zničili systém a projektor by byl docela zbytečný. Jakmile je v případě cihly uložena ROM, která by mohla být vyžehnána, chtěl bych ji vyzkoušet pomocí kořenového nástroje;).

  9. Andreas

    14. Února 2018 20 na: 53

    Díky za test.

    Mám otázku, která zatím nebyla vyřešena. Může být také zařízení provozováno nad hlavou?
    Děkuji za odpověď.

    • Tymián administrátor

      15. Února 2018 10 na: 10

      Ahoj Andreasi, obrázek lze v rámci nastavení otočit o 180 °, tj. Otočit vzhůru nohama (režim převrácení). Můžete také promítat zrcadlený obraz (Mirror) a oba kombinované, tj. Otočené a zrcadlené (Flip & Mirror).

  10. Jonathan Peiss

    17. Února 2018 18 na: 00

    Ví někdo, zda lze s projektorem připojit univerzální dálkové ovládání?
    Chtěl bych mít své dálkové ovládání Bose jako celek

    • Tymián administrátor

      20. Února 2018 22 na: 17

      Ahoj Jonathan, to by mělo fungovat. CEC je podporována.

      • Peter Krass

        13. March 2018 22 na: 09

        Mám Broadlink Pro, se kterým mohu ovládat všechny moje bezdrátové a infračervené dálkové ovladače přes PC.
        Toto však nepodporuje technologii Bluetooth. Projektor je však ovládán pomocí dálkového ovládání Bluetooth.
        Nechápal přesně s CEC. Většina univerzálních dálkových ovladačů posílá ano infračervené a žádné bluetooh, projektor může být stále provozován s IR dálkovým ovládáním?

  11. Philipp

    18. Února 2018 12 na: 52

    Dobrý den Timo, díky za velmi užitečný test. Můžete už říct něco o vstupu zpoždění při hraní? Nemusí to být přesné měření, emoční prohlášení by bylo prozatím užitečné. Lg P.

    • Tymián administrátor

      20. Února 2018 22 na: 18

      Ahoj Philipp, zkusím dny se vstupním zpožděním.

  12. Marco

    18. Února 2018 15 na: 53

    Dobrý test! Těším se na závěrečný test. Už mě brní prsty. Za 1300 bych to hned trefil. Jaké jsou dodatečné náklady? Import / přidaná hodnota?!

    • Tymián administrátor

      20. Února 2018 22 na: 20

      Ahoj Marco, pro objednávky ze zemí, které nejsou členy EU, se přidal další povinnost z 22 19 € ani% DPH při dovozu az 150 € a v závislosti na druhu zboží. Spektrum, ale často se skládají ze skladů EU. Jakmile dojde k novému prodeji ze skladu EU, přidám výše uvedené!

  13. Marco

    23. Února 2018 11 na: 15

    Moin,

    Nyní jsou dnes některé sklady. GW-4 GW-16 GW-5 GW-6
    Co je doporučeno? Zvažte dnes zabití. Díky LG

    • Tymián administrátor

      23. Února 2018 11 na: 25

      Ahoj Marco, díky za náznak. GW-4 je v Polsku, GW-16 je ve Španělsku, GW-5 je v České republice a GW-6 je ve Francii. Zkušenosti ukázaly, že GW-5 je nejrychlejší ložisko.

      • Marco

        23. Února 2018 11 na: 36

        Dobře, děkuji za rychlou zpětnou vazbu. Stále váhám mezi Xiaomi nebo Benq w1700. Xiaomi má díky krátké vzdálenosti lepší možnosti aplikace. Nelze opovrhovat ani laserem. Jen se obávám, že balíček na cestě zemře - nebo že budou existovat netransparentní dodatečné náklady. Kromě toho musí část obsluhovat moje žena 🙂 Nemusí ji trápit hluboké čínské menu, když je připojen zdroj, že?

        • Tymián administrátor

          23. Února 2018 11 na: 44

          BenQ W1700 je určitě také dobrá volba. Dodatečné náklady (EUSt nebo cla) nevznikají, pokud objednáváte z skladu EU. Riziko přepravy vždy existuje. Proto určitě platí prostřednictvím služby PayPal. Pokud se něco pokazí, vrátíte zpět své peníze zpět na 99%. Provoz projektoru je z velké části bezproblémový. Výběr zdroje se zobrazí okamžitě po startu (viz obrázek nahoře). V opačném případě může být také nastaveno, že zdroj je automaticky vybrán při startu. Navíc je podporována CEC.

          • Marco

            23. Února 2018 11 na: 52

            OK díky. Projektor má tedy vaše požehnání - četl jsem ze všech informací 🙂
            Jeden poslední bod. Máte zkušenosti s upgradováním 4k. Je 3.840 x 2.160 skutečně vysunut? Výrazné zlepšení v kvalifikaci? Děkujeme za rychlou zpětnou vazbu.

          • Tymián administrátor

            23. Února 2018 13 na: 28

            Ano, jakmile aktivujete HDMI 2.0, můžete upscale na 3.840 x 2.160 @ 60. Moc toho ale neudělá, protože projektor má pouze nativní rozlišení Full HD a nepoužívá ani posun pixelů. Skutečnost, že přehrávaný materiál ve 4K nakonec vypadá lépe, je způsobena spíše vyšší přenosovou rychlostí a podvzorkováním barev. Rozdíl uvidíte hlavně při streamování.

          • Marco

            27. Února 2018 12 na: 16

            Omlouváme se, jak máte na mysli možnost HDMI 2.0? Myslím, že zařízení může pouze 3.840 x 2.160 @ 30 na výstupu 4k ?! Pro mne by měl být připojen program Ps4 Pro. Část vlastně nemůže být přirozená 4k. ale rád bych zjistil, zda to představuje zlepšení, například na BenQw1070 FullHD. Děkuji

          • Tymián administrátor

            28. Února 2018 12 na: 52

            K dispozici je samostatný režim HDMI 2.0, který se aktivuje prostřednictvím nastavení. Poté můžete nastavit rozlišení přehrávače až na 4K @ 60Hz. Při upscalingu neuvidíte žádné zlepšení. Pokud však hrajete na UHD Blu-Ray, budete makat. vidět malý rozdíl. Záleží pouze na příslušném přehrávaném materiálu (bitová rychlost pro párování, chroma subsampling atd.).

  14. Frankie

    27. Února 2018 10 na: 59

    Dobrý den,
    Cool část. Dá se ale použít i pro „normální“ televizi. Je vestavěný tuner? Pokud ne, jaké máte možnosti?

    • Tymián administrátor

      27. Února 2018 11 na: 11

      Ahoj Frankie, žádný tuner, projektor nebyl integrován. Přijímač však můžete připojit přes rozhraní HDMI.

  15. Vladimir

    2. March 2018 09 na: 41

    Ahoj, je to možné použít Amazon prime, nainstalovat jej, přihlásit se, také jsem na stránce výběru, a pak nic, to samé s Google Play (pouze nainstalovat), jinak velmi dobrý projektor, zejména se šedou obrazovkou a s tip: zaměření na 0.

    • Tymián administrátor

      3. March 2018 11 na: 03

      Ahoj Vladimir, ne, Amazon video neběží na MIUI TV. Můžete však připojit externí TV / streamovací box (Chromecast, FireTV atd.) A přehrát si Amazon Prime. HDMI 2.0 a HDCP 2.2 jsou podporovány.

  16. Andreas

    3. March 2018 10 na: 53

    Ahoj, odkud jste získali informace, že projektor 2018 v létě 1300 v Evropě prodává?

    To by samozřejmě bylo skvělé, protože pak byste samozřejmě měli následující výhody.

    2 let záruka
    levnější cena
    čisté menu Android v němčině
    Zástrčka EU
    Lepší zákaznický servis

    Vaše prohlášení je jediná věc, která mě brání v nákupu z Číny (EU Wahrenlager).

    S pozdravem
    Andreas

    • Tymián administrátor

      3. March 2018 10 na: 59

      Ahoj Andreas, Xiaomi měl projektor na MWC (Mobile World Congress). Tam byl projektor již představen Android TV a tam byly náznaky na start v létě 2018. Cena 1300 € by mohla být realistická, ale spíš začínám od 1500 € +. Beamer se původně prodává pouze ve španělských obchodech Mi a možná i na Amazonu.

  17. Andreas

    3. March 2018 11 na: 36

    Díky za rychlou odpověď.
    Radši byste čekali nebo udeřili?
    Vidíte výhody evropské verze jako já nebo mám v ní chybu?
    Máte ekvivalentní projektor UST z Německa, který mi můžete doporučit?

    Díky předem

    • Tymián administrátor

      3. March 2018 12 na: 12

      Obtížné. Samozřejmě je jednodušší zajistit distributora se sídlem v EU, ale mnohé obchody v Číně nabízejí, že vrátí vadné zařízení na adresu EU (zeptejte se zákaznického servisu to nejlepší!).

      Výhody jsou čistě Android TV. Potřebujete však další funkci TV boxu? Vždycky používám své přístroje s vlastní streamingovou televizí (např. FireTV). V opačném případě je nabídka v angličtině (s náplastí).

      Nemusíte se o zástrčku starat. Projektor můžete připojit k běžnému konektoru napájení. Věřím, že cena bude nižší, jak jsem řekl (viz další produkty Xiaomi, které jsou již oficiálně nabízeny v EU). V tuto chvíli je to s vámi v létě velmi vágní. Toto prohlášení pochází od místního zaměstnance.

  18. Andreas

    3. March 2018 13 na: 20

    Ok
    Chtěl bych spárovat projektor s mým nejlepším bezdrátovým zařízením iPhone a používat aplikaci SKY Go.
    Je to možné bez problémů?
    Pokud ano, Androit tv by byl zanedbatelný.

    Co si myslíte o uvedených lumenech 5000?
    Čistý marketing nebo se odkazuje na indikaci výstupního výkonu laseru?
    Napíšete, že jste změřili průměry 1035.
    Jak se porovnáváte s jinými projektory UST?
    Je lepší nebo rovnocenný?

    Děkuji moc
    Andreas

    • Tymián administrátor

      4. March 2018 11 na: 47

      Ahoj Andreas, nevím o Sky Go. možná Aplikace může být nainstalována jako boční. Podle zpráv v síti může být Sky Go k dispozici také jako plugin Kodi. Kodi V současné době se snažím spustit MIUI TV.

      Specifikované lumeny 5000 poskytují teoreticky světelný zdroj. 1035 světla konečně dorazí na obrazovku. Ve srovnání s jinými projektory, zejména LG HF85JG, je promítaný obraz projektoru Xiaomi o něco jasnější.

  19. ThomasMagmar

    7. March 2018 14 na: 58

    Dobrý den,
    Chtěl bych zavěsit projektor na strop a poté ovládat velikost projekce pomocí zásuvkových lišt.

    Může mi někdo dát velikost nití a vzdálenosti otvorů 4 na dně?

    Vll má také lepší volbu

    • Tymián administrátor

      7. March 2018 15 na: 38

      Ahoj Thomas, vzdálenosti jsou 23.5 cm a 13.5 cm, vlákna jsou M4.

  20. Tim

    9. March 2018 09 na: 57

    Dobrý den,
    Jak jste vytvořili spojení mezi projektem a okenicemi závěrky 3D-DLP?
    S pozdravem

    • Tymián administrátor

      9. March 2018 12 na: 12

      Hi Tim, stačí zapnout ochranné brýle a zvolit vhodný formát (SBS-H / TAB / FP) během přehrávání přes menu displeje.

    • Andreas

      29. Dubna 2018 12 na: 19

      Právě teď se potýkám se stejným problémem. Z TV mám ještě dvoje brýle Toshiba FPT-AG02G, které se automaticky nepřipojují. I když přejdu do Nastavení> Zařízení> 3D, objeví se „Čekejte prosím“, dlouhé čekání a pak budete vyhozeni z aplikace Nastavení ...

      Je to kvůli mému zařízení nebo jsou brýle prostě nevhodné?

      • Tymián administrátor

        29. Dubna 2018 12 na: 45

        Ahoj Andreas, nemusím připojovat své brýle 3D přes nastavení. Připojení se provádí samo od sebe, jakmile zvolím příslušný režim 3D (SBS-H / TAB / FP). Neznám zejména brýle Toshiba. Zkoušel jsem to se dvěma levnémi brýlemi Andoer G15 a Acer 3D DLP a to fungovalo dobře.

  21. Tomáš

    14. March 2018 20 na: 57

    Dobrý den, Timo,
    Děkujeme za podrobný test.
    Vlastně jsem chtěl 4K projektor pro hraní na PC, protože zorné pole je výrazně větší pro střílečky nebo závody.
    Jak se to chová přesně u snímků 4k?
    Mám stejné pole pohledu jako při nativní 4k, stačí zastavit v 1080p?
    Sry, úplně jsem to nepochopil ...

    • Tymián administrátor

      15. March 2018 18 na: 44

      Ahoj Thomas, zdroj signálu vyšle případě signál 4K k projektoru, který také přijímá, ale v konečném důsledku pouze výstupy v 1920 1080 x. To by bylo srovnatelné, například PC monitor, který se rozpouští pouze v FHD ale stále 4K UHD moci zobrazit videa. Výhody jsou zde pouze možnost také UHD materiálu a 4K par, které vypadají lépe s vyšším datovým tokem a chromatického převzorkování. Více než 1920 1080 x pixelů budete ale nemůže promítá na obrazovce.

      Projektor Xiaomi je dle mého názoru pro použití jako herní projektor nevhodný. Vstupní zpoždění je více než 65 ms. V závislosti na tom, co hrajete, poznáte zpoždění.

  22. Hasipapa

    28. March 2018 12 na: 17

    Ahoj. Po skvělých komentářích a vysvětleních na této stránce jsem téměř dospěl k závěru, že si jednu z těch sladkostí koupím. Mám jen dvě žádosti. Je možné pojmenovat šířku a výšku na 150 ″, abych mohl vytvořit obrazovku, a existuje možnost vypsat seznam s vysvětlením jednotlivých čínských znaků nabídky s německým překladem, aby se dalo obejít i bez Aktualizace může v nabídce překonat. Děkuji všem a přejeme Veselé Velikonoce Hasipapovi

    • Hasipapa

      29. March 2018 01 na: 03

      Haló, haló.
      Svou první otázku jsem si vypočítal sám.
      60 ″ 132 x 75 cm
      70 ″ 154 x 88 cm
      80 ″ 176 x 100 cm
      90 ″ 198 x 112 cm
      100 ″ 220 x 125 cm
      110 ″ 240 x 137 cm
      120 ″ 264 x 150 cm
      130 ″ 286 x 162 cm
      140 ″ 308 x 175 cm
      150 ″ 332 x 187 cm

      Toto jsou přibližné velikosti obrazovky. Doufám, že to ostatním pomáhá.
      Ale nemůžu s Číňany dělat, takže potřebuji pomoc.
      Happy Easter.

      • Tymián administrátor

        29. March 2018 10 na: 23

        Ahoj Hasipapa, omlouvám se za pozdní odpověď. Překlad jednotlivých položek menu by jistě byl výhodou. O Velikonocích budu pracovat na překladu.

        • Hasipapa

          29. March 2018 11 na: 54

          Hej Timo.
          Děkujeme za rychlou odpověď. Překlad není tak spěchý. Ale díky za to.
          Musím nejprve jednat s mým prodejcem. Může to chvíli trvat.
          Takže a teď vám přeji šťastnou Velikonoce.
          Pozdravy z Norska
          Hasipapa

          • ThomasMagmar

            5. Dubna 2018 12 na: 32

            Zde ve videu jsou jednotlivé termíny přeloženy do angličtiny. Další překlad do němčiny by pak již neměl způsobovat žádné problémy.

            youtube.com/watch?v=D5Xqws6cWXU

          • Hasipapa

            5. Dubna 2018 21 na: 42

            Dobrý den, Thomas.
            Děkuji za odpověď, ale v angličtině mluvím, že jsem v loggerheads.
            AAAAber. Téměř v dolní části tohoto odkazu je odkaz na stažení jazykové aplikace v angličtině a posloupnost obrázků k její instalaci. A já tomu rozumím. To je také dobrá pomoc. Možná máme štěstí a čínští programátoři mají srdce pro cizince a vydávají k instalaci mezinárodní jazykovou aplikaci. Mimochodem. Nový šperk bych měl dostat příští týden. Myslím, že to bude skvělé. Stále mám jednu hloupou otázku. Po dvou letech jsem kalibroval svůj věk 60 ″ přes Youtube. A výsledek byl neuvěřitelně lepší. Už jste někdy něco zkoušeli? Takže ještě jednou děkuji.
            Pozdrav Rainer

          • Tymián administrátor

            5. Dubna 2018 21 na: 49

            Ahoj Hasipapa, předpokládám, že chceš kalibrovat podle doporučení 709. Ve výchozím nastavení je modrá silně zdůrazněna (viz naměřená data výše). V režimu "Kino" + barevný profil "Teplá" již dosahujete dobrých výsledků. Zítra vám dám svůj barevný profil, kalibrovaný kolorimetrem.

          • ThomasMagmar

            6. Dubna 2018 10 na: 41

            Svůj projektor dostanu pouze za 1 až 2 týdny. Na různých fórech jsem se však dočetl, že neexistuje žádné "obecně dokonalé" nastavení kontrastních hodnot, barev atd., protože existuje mnoho různých faktorů, jako je jas v místnosti, typ obrazovky ...
            Můžete si osvojit doporučené nastavení 1:1, ale doporučovali byste investovat trochu času a hrát si. Protože každý člověk to vnímá jinak.

            V létě se projektor nachází na evropském trhu. Byl již představen na MWC 2018 v Barceloně. Tam je pak globální Řím mnohojazyčné a myslím časy, které pak můžete přenést tento Řím na paprsků z Číny.

          • Hasipapa

            6. Dubna 2018 18 na: 40

            Díky oběma. Použil jsem svůj náhradní projektor HDP 1590. Pracuje s 2500 Lumen. Pokud hodláte 5000 Lumen na druhou s druhou, jak je pocit tak plochý. Dvakrát jasnější nebo dokonce čtyřikrát nebo jak to je? Jen se zeptal.
            Pěkný víkend
            Rainer

          • Peter Krass

            6. Dubna 2018 21 na: 27

            Projektor má na světelném zdroji 5000 lumens, na obrazovce (Leinwanmd), nicméně existuje pouze 1 / 3 (1666 lumens). Jas je však ve všech testech hodnocen velmi vysoký. Dokonce i při denním světle (bez přímého záření na obrazovce) je obraz stále jasně viditelný,

  23. Niko

    7. Dubna 2018 09 na: 01

    Dobrý den, Timo,
    Prosím, omluvte otázku, je dokončeno kompletní posouzení projektoru? Nebo je něco jiného?
    Jak daleko podle vašeho názoru musím sedět pryč od obrazovky, abych přijal film s kvalitou HD na povrchu 100 palce? Je možné, že obraz je příliš hrubý pixelizovaný kvůli nedostatku rozlišení 4K?

    VG
    Niko

    • Tymián administrátor

      7. Dubna 2018 10 na: 07

      Ahoj Niko, vrcholem zelené krabice je bodová kontrola projektoru. Samozřejmě, že brzy formuluji. U plně formulovaných protokolů o testování obvykle trvám několik týdnů (někdy dokonce i měsíců), abych pokrýval všechny oblasti a zjistil, jak zařízení v dlouhodobém životě běží v každodenním životě.

      Pokud jde o rozteč sedadel: Nemůžete tak obecně říci, kde je perfektní rozteč sedadel. To záleží hlavně na divákovi. Při 100 palcích bych osobně doporučil vzdálenost 3.00 - 3.50 metrů. Promítám na něco přes 130 palců, s roztečí sedadel 5.20 metrů. Mřížku pixelů můžete vidět, pouze když stojíte přímo před obrazovkou.

      • Niko

        7. Dubna 2018 11 na: 33

        Děkujeme za rychlou odpověď! Těším se na Vaši závěrečnou zprávu!

  24. zvedák

    20. Dubna 2018 17 na: 07

    Dobrý den ... Je možné plynule upravovat velikost obrazu?

    • Hasipapa

      22. Dubna 2018 12 na: 27

      Ahoj ahoj.
      Svůj projektor Xiaomi mám od čtvrtka a při jeho spuštění vynikají tři věci. Za prvé, ventilátor je hlasitý, ale je patrný pouze ve velmi tichých scénách, a za druhé, obraz je úžasný. Za třetí, mezi soukromými vysílacími společnostmi dochází ke ztrátě kvality s jejich nízkým rozlišením obrazu. Obraz lze samozřejmě plynule nastavovat od 55″ -150″. Celý obraz se zvedne z 10 cm na 49 cm od podlahy. Musíte mít tedy dostatečnou výšku stropu. Po třech dnech testování jsem pro sebe našel toto nastavení: Jas: 62, Kontrast 29, Sytost 39, Ostrost 60, Odstín 53, Barvy Standard. Jsem vždy k dispozici pro vylepšení. Plátno nebo hladká bílá stěna je základ pro vychutnání si filmu. Přechod z čínštiny do angličtiny proběhl bez problémů díky velkému množství nápovědy dostupné na internetu. HRY: Zatím jsem hrál jen „Sniper Elite 4“ a rozdíl mezi 60 „plazmovým a 150“ projektorem je extrémní. Denní scény jsou jasné a noční hry bohaté na kontrast. Rozlišení je prvotřídní, na 150″ můžete vidět mnohem více. dnes ještě přidávám GTA 5 a FarCry 5 na PS4. Stáhl jsem si několik relaxačních filmů z Youtube a pustil si je. Od Karibiku s vodou přes písek, slunce a palmy nebo podzimní lesy s řekou až po noční záběry s úplňkem a vlnami jsou úžasné. JSEM VZRUŠENÝ. Vzhledem k tomu, že můj obývací pokoj je na jižní straně, musím Rollows používat přes den na slunci. Za denního světla tedy žádné kompromisy, večer se stojací lampou si nemůžete stěžovat, protože obraz zůstává čistý, bez dodatečného osvětlení je obraz zářivý. Projektor má mimochodem obrovskou výhodu. Kvůli nedostatku světla na pozadí plochých obrazovek nejsou oči neustále namáhány. Pro rychlejší surfování na internetu jsem si nainstaloval jednoduchou Bluetooth klávesnici. Šlo dobře. Takže teď potřebuji vaši pomoc. Protože projektor běží s Androidem, potřebujete také APP. Bohužel na tomto systému neběží aplikace Youtube. Kdo má alternativu? A byl bych rád za prohlížeč, který přehraje i Youtube na celou obrazovku a plné rozlišení. Daaanke. Tak to byly moje první dojmy. A už teď se mi můj projektor opravdu líbí. A ještě jedna výhoda. Od té doby, co mám projektor s plátnem, jsem přišel do svého obýváku a černou skříňku nevidím. Už jen to je důvodem pro tento projektor. Tak to je ode mě prozatím vše. Mám radost z dalších zkušeností. Pozdravy z Norska od Hasipapy

      • Hasipapa

        24. Dubna 2018 18 na: 44

        Dobrý den. Našel jsem náhradu za Youtubeapp. OGYOUTUBE-v4.2. Pokud musíte nainstalovat, nainstalujte také MicroG-for-OGYT-v2.0. Takže. Nyní mi chybí prohlížeč exelenter. Mnohokrát děkuji a pozdravím z Norska

        • Tymián administrátor

          24. Dubna 2018 20 na: 03

          Dobrý den, Hasipapa, děkujeme za Vaši recenzi. S aplikacemi vám bohužel nepomůžu, protože jsem kompletně přešel z projektoru MIUI TV na externí přehrávač médií (Nvidia Shield). Co byste mohli zkusit, by bylo nainstalovat aplikaci „Aptoide TV“. Jedná se v podstatě o kombinaci obchodu s aplikacemi a rozhraní SmartTV. Můžete jej použít ke snadné instalaci a vyzkoušení aplikací.

          • Hasipapa

            25. Dubna 2018 17 na: 24

            Dobrý den, Timo. Děkuji.
            Chtěl bych později porovnat video mezi Philips HDP 1590 a laserem Xiaomi mi. Jinak se těším na Světový pohár.
            Zdravím všem.

  25. Daniel

    7. May 2018 15 na: 34

    Něco nového ohledně evropské verze s Android TV? Je pravděpodobné, že bude i nová ROM pro flashování stávajících zařízení samostatně?

    • Karim

      4. Června 2018 13 na: 53

      Moin, to by mě také zajímalo! Goole bohužel nic nevyplivne ...

      • Tymián administrátor

        4. Června 2018 21 na: 20

        Ahoj, zatím nejsou žádné nové informace.

        • Nikolaos Vasiliadis

          5. Června 2018 11 na: 48

          škoda

  26. Daniel

    10. Června 2018 23 na: 19

    Má projektor nějaká hardwarová tlačítka nebo vždy potřebuji dálkové ovládání? Jak to vypadá, když ji chci použít jako čisté zařízení pro přehrávání? Vždycky přistávám na povrchu MIUTV, nebo si vzpomíná na poslední zdroj a vrátí ho při jeho zapnutí?

  27. Daniel

    20. Června 2018 22 na: 21

    No tak já jen odpovím na své otázky.

    Projektor nemá hardwarová tlačítka. Ale: Apple TB přes ARC HDMI připojen a už nepotřebujete původní dálkové ovládání. Apple zapnutý = svítí, Apple TV vypne, projektor zhasne. Hammer.

    Stačí změnit vstup, který potřebujete, potom dálkový ovladač.

    • Nikolaos Vasiliadis

      21. Června 2018 14 na: 50

      skvělé, díky!
      Můžete jej doporučit jako náhradu za televizi? Hlavně kvůli ventilátoru ...

      • Pane Lehmanne

        29. Června 2018 21 na: 45

        Fanoušci jsou rozhodně příliš hlasní. Je to spíš příjemné spěch. Ruší pouze v klidných scénách.
        Sedím kolem 3m od projektoru.

        • Niko

          30. Června 2018 11 na: 57

          Poděkování

  28. Totti

    5. Července 2018 10 na: 21

    Dobrý den,

    Odkud pocházejí vaše informace s mezinárodní verzí a Android TV? Na globální straně se zařízení vůbec neuvádí a kromě tady nenajdu žádnou informaci, která by mu měla dát mezinárodní verzi.

  29. Tayfun

    6. Července 2018 10 na: 38

    Ahoj Timo,

    odkaz na Weman One Pro nefunguje .. Můžete se prosím podívat?

    • Tymián administrátor

      6. Července 2018 10 na: 57

      Ahoj Tayfun, díky za náznak. Je opraven.

    • Hasipapa

      7. Července 2018 15 na: 37

      Ahoj všichni.
      Podle posledních informací Xiaomi uvedlo na trh nový 7000 lum projektor.
      V tuto chvíli by měl být dostupný pouze v černé barvě. Ale není jisté. Připojení jsou stejná a nastavení obrazu je stejné. Je „jen“ lehčí. Rozhodně znatelné v denní oblasti.
      Dobře, bavte se.
      Mimochodem. Model 5000 už vidím skoro dva měsíce a sport je prostě úžasný. Pokud jde o velikost, kvalitativní rozdíl mezi soukromou televizí (banding) přes HD-West (fleky na velkých plochách) a ARTE nebo Sevus-HD je obrovský. V německých televizích jsou rozdíly mezi levnou produkcí z ARD a ZDF a filmy z Ameriky stejně rozdílné. Ale hraní (já s PS4) je radost. Mimochodem. Je to laserový projektor. Pokud se obrazovka u běžného projektoru pohybuje, oblasti jsou rozmazané, u laserového projektoru se mění pouze perspektiva. Obrázky jsou vždy ostré. Takže doufám, že jsem trochu pomohl s rozhodovacím procesem. další odpovědi po dobu dvou týdnů.
      Bei a Hadde

      • Tymián administrátor

        7. Července 2018 16 na: 50

        Ahoj Hasipapa, „nový“ model je Xiaomi Wemax One. Wemax je také výrobcem skutečného projektoru Xiaomi. Proto stejný design. Wemax One používá identický hardware. To samozřejmě nedosahuje 7000 lumenů. Světelný tok, který dorazí na plátno, je jen o málo vyšší než u projektoru Xiaomi. Podle čínských technologických webů je to proto, že Wemax One používá stejné, ale kvalitnější laserové diody.

        • gmc083

          26. Srpna 2018 20 na: 28

          Zde je ŘEŠENÍ 3D REPREZENTACE BEAMERA, protože otázka padla již několikrát, také mě dlouho zaměstnávala a Timo bohužel neodpověděl dostatečně podrobně. Poté, co se 3D film spustí a je již vyhozen z projektoru na plátno, musíte stisknout tlačítko "Menu" na dálkovém ovladači. Toto je tlačítko úplně vpravo se třemi řádky nad sebou. Nad aktuálním filmem se poté zobrazí nabídka výběru. Tam zvolíte parametry zobrazení a můžete si pak vybrat mimo jiné i 3D režim (SBS-H / TAB / FP). Funkce 3D je ve výchozím nastavení zrušena. Nyní proveďte vhodný výběr a užijte si film ve 3D (brýle je samozřejmě nutné předem aktivovat)!

  30. Hellmann

    14. Září 2018 08 na: 38

    Moin,

    Nemohu najít informace o velikostech v palcích. Protože jsem omezen na 76, "chtěl bych vědět, jestli to dokážete dostat tak blízko ke zdi! Jsou nějaké zkušenosti?

    S pozdravem

    • Nikolaos Vasiliadis

      22. Září 2018 21 na: 26

      Projektor, jak to chápu, může projektovat min. 80 palců.
      Itálie již kupuje mezinárodní verzi rozhraní Android, uvažuji o objednávání tam. Už jste ji koupili?

    • Tymián administrátor

      24. Září 2018 18 na: 20

      Ahoj Hellmanne, to funguje. Pokud umístím projektor blízko obrazovky, zobrazí se úhlopříčka přibližně 60 palců.

  31. Nikolaos Vasiliadis

    22. Září 2018 20 na: 40

    Dobrý den, Timo,

    Napíšete, že pro 100 palcový displej je výška 35.
    Jak se měří vzdálenost, horní okraj projektoru nebo dolní okraj nebo bočnice?
    Díky předem

    • Tymián administrátor

      24. Září 2018 18 na: 22

      Hej Nikolas, výška je měřena přímo ze stánku.

      • Nikolaos

        24. Září 2018 19 na: 10

        Hej Timo, děkuji!
        Mohl byste mi prosím říci, zda má být ventilátor v normálních obývacích filmech slyšet operaci? Nebojte se, jestli je příliš hlasitý a dlouhodobě otravný, kdybychom měli nahradit televizor projektor.

        • Tymián administrátor

          24. Září 2018 20 na: 13

          Uslyšíte ventilátor. To se však týká většiny projektorů. V závislosti na teplotě se otáčejí různými rychlostmi nebo hlasitým / tichým. Můžete se na to dobře zvyknout. Osobně mi to jde jen tehdy, když jde o velmi klidné filmové scény.

  32. Niko

    29. Září 2018 18 na: 37

    Dobrý den, Timo,
    má projektor různé režimy eko / světlo? Například s režimy LG Allegro 3 jsou dostupné pro úsporu energie. Pozitivní vedlejší efekt spočívá v tom, že ventilátor je o 26 dB mnohem tišší. Má Xiaomi takovou funkci, aby bohužel dostal ventilátor? Děkuji předem.
    PS: Škoda, že nemůžete testovat projektor někde naživu, což by usnadnilo rozhodnutí o koupi

    • Tymián administrátor

      30. Září 2018 15 na: 39

      Ahoj Niko, nic jako ECO režim bohužel neexistuje. Může však být možné vyměnit ventilátory později. Na nějakém fóru na toto téma proběhla diskuze.

      • Niko

        30. Září 2018 16 na: 17

        Dobrý den Timo, díky za rychlou odpověď

  33. Karim

    19. listopadu 2018 v 22:44

    Moin,

    jsou k dispozici nějaké zajímavé kupony?

  34. Jerry

    3. Února 2019 13 na: 19

    Ahoj Timo…

    Můj projektor po nějakou dobu funguje vždy po 5-10min automaticky?
    Máte představu, proč to může být, nebo kde to mohu změnit?

    • Adele

      31. May 2019 23 na: 02

      Chtěl bych také vědět, že mají stejný problém

      • Oli

        29. Prosince 2021 08 na: 14

        ... problém nastává u mě nyní (konec roku 2021). Před vypnutím se krátce zobrazí pole s čínskými znaky. Zařízení lze poté přímo znovu zapnout a poté proběhnout bez dalšího vypínání.
        Idea?

        • Tymián administrátor

          29. Prosince 2021 10 na: 51

          Ahoj Oli, nechtěně jsi rootnul projektor nebo nainstaloval ProjectTivy Tools?

  35. MXH

    24. March 2019 00 na: 42

    Dobrý den, chtěli byste si projektor postavit venku pod můj přístřešek na auto s přenosným plátnem, je k tomu projektor určen nebo se bez projektoru na krátkou vzdálenost obejít?

  36. Adele

    31. May 2019 23 na: 07

    Žádná 3D po verzi aktualizace softwaru 2.0.297.7.
    Projektor byl aktualizován na tuto verzi, protože položka menu 3D je pryč
    Má někdo tušení, kde najít nabídku?

    Adele

  37. Alex

    24. Září 2019 17 na: 05

    Díky za informativní článek. V současné době se orientuji. Vzal jsem si s sebou následující:
    Mjjgyy01fm První čínský model s MIUI
    MJJGYY02FM První evropský model s Android 8
    MJJGTYDS01FM Druhý model 4K, ale opět MIUI? Nebo jsou zde také varianty 2?
    Díky za pomoc

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Přehled
Výrobce

Xiaomi

Modell

Projektor Xiaomi Mi Laser

Spezifikationen

 Obvykle 
Typ: DLP
Chip: 0.47 "DMD 1080p

Technologie zdroje světla: ALPD 3.0
Jas: světla 5000
Jednotnost jasu JBMA> 80%
Barevný prostor: NTSC 80% ~ 85%
Centrální kontrast 2500: 1 ~ 3500: 1

Rozlišení: 1920 x 1080 pixelů
Formát obrázku: 16: 9 (4: 3)
Velikost projekce: ~ 150 "
Poměr projekce: 0.233: 1
Poměr kontrastu: 3000: 1

 připojení 
3x HDMI 2.0 (1x ARC)
Konektor 1x 3.5mm (audio výstup)
1x AV
Konektor 1x USB Type-A 2.0
Konektor 1x USB Type-A 3.0
1x S / PDIF
1x RJ45

 Sonstige 
Reproduktor: Full Range 2x - Tweeter 2x
Zvuk: DOLBY, DTS
Smart TV: MIUI TV
Podpora 3D: Ano

Životnost lampy:> 25.000 hodin
Spotřeba energie: 250W / 0.5W (pohotovostní režim)
Velikost: 410 × 291 × 88 mm
Hmotnost: 7 kg

Více od Xiaomi
Obrázek produktu Xiaomi Pad 5

Hodnocení

Dlouhé čekání končí! Po více než 3 letech abstinence od tabletů uvedla společnost Xiaomi na trh dlouho očekávaný tablet Xiaomi Pad 5 ...

Reklama

GOGOBest červencový banner