Spojte se s námi

Ahoj, co hledáte?

Obrázek produktu ENGWE EP-2 Pro

ENGWE EP-2 Pro Test-skládací 750W E-Fatbike

Zkušební protokol vytvořil Timo A. dne 8. června 2022

Nadrozměrné pneumatiky, výkonný elektromotor a také skládací na přenosnou velikost: Takto se prezentuje elektrokolo ENGWE EP-2 Pro.

Navzdory své základní ceně má ENGWE E-Fatbike v zásobě několik (pozitivních) překvapení. V tomto testu objasňujeme, co může nabídnout, o jakou zábavu při řízení jde a co je třeba vzít v úvahu.

Twitter Facebook WhatsApp Bufferu Připnout
9
Naše hodnocení
951 € geekbuying.com
Srovnání Cen
specifikace
Přehled
Výrobce

ENGWE

Modell

ENGWE EP-2 Pro

Spezifikationen

 Motor 
Typ: Střídavý
Výkon: 750W
Rychlost: až 45 km / h

 akumulátor 
Typ: Lithium-ion
Napětí: 48V
Poplatek: 12,8 Ah
Energie: 614,4 Wh

Dojezd: 60 km (elektrický), 120 km (asistovaný)
Doba nabíjení: ~ 5-7 hodin

 Ausstattung 
Převody: 7 (Shimano)
Překlad: poměr: Neznámý
Provozní režimy: manuální, elektrokolo, moped

Pneumatika: 20 "x 4"
Kotoučové brzdy: přední + zadní (Tektro)

Počítač: ano
Ochrana proti stříkající vodě: Ano
Odpružení: Ano (tlumení vzduchových rázů)

 Obvykle 
Materiál: Hliník
Nosnost: 150 kg
Velikost (složená): 81 x 38 x 76 cm
Velikost (rozvinutá): 167 x 53 x 118 cm
Hmotnost: 32 kg

Recenze: ENGWE EP-2 Pro

Právě včas na začátek mé dovolené se mi ENGWE EP-2 Pro sjelo na konci července. Na rozdíl od dříve testovaných FIIDO L3 a ADO A16 E-skládací kolo od ENGWE má trochu jiný směr.

Recenze elektrokola ENGWE EP-2 Pro

Společnost z Číny se specializuje zejména na elektrokola s extra širokými pneumatikami. Jako takzvaný E-Fatbike nebo E-Fatty je ENGWE EP-2 Pro nejen poutačem pozornosti, ale mimořádně široké pneumatiky také slibují velkou přilnavost téměř za každého počasí a v jakémkoli terénu.

ENGWE EP-2 Pro: první dojem

Elektrokolo bylo dodáno bezpečně zabalené v typické lepenkové krabici. Byl odeslán přímo ze skladu EU (Polsko) prostřednictvím oficiálního obchodu ENGWE, takže nevznikly žádné dodatečné náklady, jako jsou cla nebo dovozní cla. Dodání trvalo jen několik dní.

Informace (08. června 2022)

Máme pro vás nové nabídky na ENGWE EP-2 Pro! Elektrokolo je obzvlášť levné na Geekbuying, kde si ho po odečtení našeho slevového kódu můžete pořídit za pouhých 919,99 eur.

Prodej

30 € kupón - EU | ENGWE EP-2 PRO

S tímto kupónem si můžete koupit ENGWE-EP2 PRO za pouhých 919,99 eur.
NNNALLENGWE
ZOBRAZIT KUPON
30 € Sleva
30.06.2022

ENGWE EP-2 Pro je aktuálně k dispozici v oficiálním online obchodě ENGWE za pouhých 969,99 EUR.

Prodej

30 € kupón - EU | ENGWE EP-2 PRO

S tímto kupónem si můžete koupit ENGWE-EP2 PRO za pouhých 969,99 eur.
EngweSpring
ZOBRAZIT KUPON
30 € Sleva
30.06.2022

Jednoduše zde vyvolejte exkluzivní slevový kód, vložte produkt do košíku v ENGWE shopu a tam kód uplatněte. Platit tam můžete přes PayPal nebo s Klarnou pohodlně fakturou. Nabídka platí do 30. června. 

Doprava je zdarma přímo z evropského skladu. Záruka je 1 rok.

Před vybalením bylo třeba uvolnit nespočet kabelových vázaček, které zajišťovaly složené elektrokolo v krabici, a odstranit ochranné pěnové podložky. Nyní můžete elektrokolo vytáhnout z krabice za předpokladu, že na to máte sílu. S hmotností přibližně 32 kg je elektrokolo složené na 81 x 38 x 76 cm skutečně docela těžké.

Balení elektrokol ENGWE EP-2 Pro

Rozsah dodávky

Konečně vychází najevo i další rozsah dodávky, který kromě elektrokola obsahuje také následující díly:

  • pár pedálů
  • nabíječka (54,6V 2A)
  • sadu nástrojů
  • pár klíčů
  • návod k použití

Rozsah dodávky elektrokola ENGWE EP-2 Pro

 Sedlo, reflektory a spol. jsou již předem smontovány. Doplňky, jako je vzduchová pumpa nebo držák smartphonu, které jsou součástí některých jiných elektrokol, nejsou součástí dodávky. Jinak je elektrokolo ENGWE připraveno k vybalení z krabice.

Konstrukce a zpracování

Přinejmenším téměř, protože pedály musí být zapnuty, aby se rozjely. Tento krok je však proveden pouze jednou, protože pedály lze pro přepravu jednoduše sklopit. Pneumatiky jsou již naplněny vzduchem, ale před jízdou byste měli znovu zkontrolovat tlak v pneumatikách. Důležitá je také rychlá kontrola brzd. Ty byly na mém testovacím zařízení nastaveny příliš slabě. Rychle seřízené a brzdy drží čistě.

Skládané elektrokolo ENGWE EP-2 Pro

Další montáž nebo rozložení skládacího kola se provádí během několika sekund a v několika jednoduchých krocích. Zde stačí narovnat sklopená řídítka a zajistit pomocí bezpečnostního zámku, rozložit elektrokolo pomocí skládacího mechanismu na středové tyči a také jej zafixovat pomocí pojistky a poté vyrovnat sedlo. V rozloženém stavu ENGWE EP-2 Pro dorůstá velikosti 167 x 53 x 118 cm. Je sotva menší než plnohodnotné kolo.

Skládaná řídítka elektrokola ENGWE EP-2 Pro

Stejně rychle, jako se elektrokolo rozkládá, lze jej také znovu složit v opačném pořadí. Neexistuje žádné zařízení, které by sklopné kolo drželo pohromadě. Díky podpoře je skládané elektrokolo stabilní na zemi, aniž by se ho dotkly převodníky. Rukojeť na rámu usnadňuje zvedání. Skládací kolo e se sotva vejde do kufru malého auta.

Zámek řídítek ENGWE EP-2 Pro pro elektrokola

Volba materiálů a kvalita zpracování ENGWE EP-2 Pro jsou vzhledem k cenovému rozpětí chvályhodné. Svarové švy jsou trochu drsné, ale čisté. Po několika testovacích jízdách nebylo znatelné chrastění, tažení nebo skřípání patrné. Totéž platí pro skládací mechanismus, který bezpečně drží i po několikerém vyklopení. Všimněte si maximální nosnosti 150 kg.

Skládací mechanismus elektrokola ENGWE EP-2 Pro

Vzhled, zejména pokud jde o výrazné samolepky ENGWE na rámu, je jako vždy otázkou vkusu. V 5 dostupných barvách by měla existovat správná barva pro každého. Jediné, co narušuje celkový obraz, je správa kabelů na řídítkách. Kabely viditelně vyčnívají z řídítek a nakonec zmizí těsně nad vidlicí. Dalo se to vyřešit více vizuálně.

Rozložené elektrokolo ENGWE EP-2 Pro

ENGWE EP-2 Pro: Vybavení

Pokud jde o vybavení, ENGWE EP-2 Pro se nemusí skrývat. Elektrokolo má výkonný elektromotor, velkou a zároveň vyjímatelnou baterii a je také dobře umístěno v jiných ohledech.

Elektrokolo ENGWE EP-2 Pro vzadu

Důležitým bodem, který stojí za zmínku, je nedostatečné schválení silnic v Německu. Důvodem je příliš silný 750W motor, nepřerušovaná rychlost více než 25 km / h a plynová rukojeť, která z elektrokola dělá kompaktní e-moped. V jiných zemích (včetně EU) to může vypadat úplně jinak. Před jízdou byste se měli určitě informovat o místních předpisech.

Nosič na elektrokola ENGWE EP-2 Pro na elektrokola

Velká a vyjímatelná baterie

Pojďme se nejprve podívat na 614,4 watt-hodinovou baterii (48 V 12,8 Ah) ENGWE EP-2 Pro. Ideálně by to mělo být umístěno přímo v rámu, kde je nejlépe chráněn před vnějšími vlivy. Dalšími výhodami je optimální rozložení hmotnosti, protože baterie je jednou z nejtěžších částí elektrokola, vyšší stabilita rámu a lepší vzhled, protože skrytá velká baterie neruší celkový obraz.

ENGWE EP-2 Pro baterie pro elektrokola

Baterie je zajištěna zámkem, který je umístěn pod rámem vedle skládacího mechanismu. Pouze když je zámek odemčen jedním z přiložených klíčů, baterie dodává energii nebo ji lze vyjmout z rámu. Zámek funguje jako zařízení proti krádeži baterie a současně jako zapalování. Jedinou nevýhodou je, že klíč musí být trvale zasunut za jízdy a zámek je obtížné zasáhnout. Klíč by byl pravděpodobně lépe umístěn na řídítkách. Další podrobnosti o dosahu a době nabíjení najdete v testu níže.

Zámek elektrokola ENGWE EP-2 Pro

Motor 750 Watt

Díky 750wattovému pohonu zadních kol je ENGWE EP-2 Pro skutečnou výkonnou šelmou. Díky vysokému točivému momentu 80 nm se elektrokolo snadno rozjede.

Podpora elektrokola ENGWE EP-2 Pro

V zásadě lze na elektrokole jezdit v následujících 3 režimech:

  •  Režim 1: ovládání pedálem. Aby se skládací elektrokolo dalo do pohybu, musíme šlapat.
  •  Režim 2: Režim asistence pedálu. Jak již naznačuje anglický termín, toto je pomoc pedálu. Motor poskytuje energii pouze tehdy, když lehce šlápnete do pedálů. Úroveň podpory lze vybrat v 5 úrovních.
  •  Režim 3: plyn. V tomto režimu nemusíte šlapat, rychlost můžete regulovat pomocí rukojeti plynu na řídítkách.

Stejně jako u ADO A16, na ENGWE EP-2 Pro je také skryté menu, které lze vyvolat podržením tlačítek plus a mínus. Skrytá nabídka vám mimo jiné dává možnost snížit rychlost na 25 km / h nebo upravit průměr pneumatiky, což v konečném důsledku ovlivňuje zobrazení rychlosti.

Řídítka elektrokola ENGWE EP-2 Pro

Máme tu také desítky dalších nastavení, ale měli byste se od nich držet stranou, pokud nevíte, co nastavení dělají. Jaké nastavení dělá to, co je popsáno v návodu k obsluze.

Pneumatiky, světla a počítače

Vrcholem jsou tlusté pneumatiky 20 x 4 palce, které z ENGWE EP-2 Pro udělají E-Fatbike nebo E-Fatty. Velkou výhodou oproti konvenčním elektrokolům je vysoká offroadová schopnost e-fatbiků. Široké pneumatiky nabízejí nejen lepší přilnavost, ale obvykle jsou naplněny pouze 0,2 až 0,8 baru. To zase zajišťuje obzvláště tlumící účinek.

Stojan na elektrokola ENGWE EP-2 Pro

To je přesně důvod, proč se mnoho tukových kol obejde bez dalšího odpružení. ENGWE EP-2 Pro má odpruženou vidlici, ale bez zadního odpružení. Přesto je chování při řízení plynulé. Více o tom později.

Pedály pro elektrokola ENGWE EP-2 Pro

 Na předních a zadních kolech jsou kovové blatníky. Nosič zavazadel slouží také jako sedadlo spolujezdce, takže byste neměli zapomenout na maximální nosnost 150 kg. Mezi další funkce výbavy patří mechanické kotoučové brzdy, brzdové světlo, které se rozsvítí při brzdění a jasný LED světlomet.

Zadní kolo elektrokola ENGWE EP-2 Pro

Cyklopočítač (Yolin YL80C) je umístěn uprostřed řídítek a jeho osvětlený displej zůstává čitelný i ve tmě. Zobrazí se rychlost, úroveň baterie, úroveň PAS, celkový dojezd a ujetá vzdálenost s aktuálním dojezdem a průměrnou rychlostí. Vlevo od displeje se nachází zvonek na kolo a tlačítko zapnutí nebo plus-mínus pro ovládání cyklocomputeru.

Řazení elektrokola ENGWE EP-2 Pro

Neexistuje žádný elektrický klakson, protože je instalován v mnoha jiných čínských elektrokolech. Konečně na pravé straně řídítek máme plyn a pádlo 7stupňové řadicí páky Shimano SIS.

ENGWE EP-2 Pro: Test jízdy

 Nyní otázka všech otázek. Jak vlastně ENGWE EP-2 Pro jezdí? 

Režim podpory pedálu

Přesně řečeno, pedál funguje pouze při vypnutém elektrokole. Když je elektrokolo zapnuto, automaticky se přepne do režimu asistence pedálu úrovně 1, který zapne motor se zpožděním asi 3 sekundy poté, co vykročíte. Citlivost snímače točivého momentu lze upravit v pokročilých nastaveních.

Odpružení elektrokola ENGWE EP-2 Pro

S čistou silou na pedál můžete dosáhnout rychlosti přibližně 7 km / h v 15stupňové převodovce Shimano, než se kadence dostane příliš vysoko. Řazení z 1 na 7 rychlostních stupňů je čisté. Okruh Shimano SIS je známý tím, že se musíte sem tam přenastavit.

Řazení elektrokola ENGWE EP-2 Pro

Pokud přepnete PAS na stupeň 5 rovnoběžně s rychlostními stupni, dosáhnete na přímém úseku maximální rychlosti přibližně 35 km / h. Alespoň jsem mohl změřit tuto rychlost s tělesnou hmotností 85 kg. Ti lehčí mohou z ENGWE EP-40 Pro vybít až 2 km / h. Pokud přestanete šlapat, PAS se zastaví s mírným zpožděním. Brzděním se PAS okamžitě ukončí.

Ovládání elektrokola ENGWE EP-2 Pro

Režim mopedu

Režim mopedu nebo režim škrticí klapky také nemusí být aktivován samostatně. Jakmile nedojde k šlapání, můžete zrychlit pomocí plynové rukojeti. Zrychlení je zpožděno jen minimálně. Pokud přidržíte plyn po dobu 8 sekund, elektrokolo zapne tempomat. Rychlost je nyní udržována konstantní.

Displej elektrokola ENGWE EP-2 Pro

Řidičské zkušenosti

Díky širokým pneumatikám 20 x 4 palce poskytuje ENGWE EP-2 Pro harmonický a bezpečný zážitek z jízdy. Na skládacím kole mohou bez problémů jezdit lidé až do výšky 1,95 cm. Přestože je elektrokolo odpruženo pouze na vidlici vpředu, i na nerovném povrchu jezdí pohodlně plynule. Elektrokolo ENGWE se rozrostlo pro výlety po silnicích, polních cestách nebo přes les. V závislosti na situaci lze odpružení zamknout pomocí výluky. Cyklistické sedlo s centrálním výřezem je pohodlné a je vhodné i pro delší výlety.

Sedlo pro elektrokola ENGWE EP-2 Pro

Baterie a rozsah

Jak jsme slíbili, pár posledních slov o baterii a dosahu. Dojezd je vždy obtížné vyčíslit, protože velmi závisí na stylu jízdy, hmotnosti řidiče a geografických faktorech. Dojezd naměřený v testu byl v průměru 35 km při provozu škrticí klapky. To alespoň platí pro tělesnou hmotnost přibližně 85 kg a převážně rovinatý terén. V režimu PAS lze zaškrtnout o něco vyšší rozsah. Až 60 km je zde realistická hodnota.

Skládací mechanismus elektrokola ENGWE EP-2 Pro

Pro nabíjení nemusí být z elektrokola teoreticky vyjmuta baterie. K nabíjecí zásuvce se dostanete malým otvorem na rámu. Je však pohodlnější vyjmout baterii a nabít ji odděleně od kola. Doba nabíjení je dobrých 6 hodin.

Nabíjecí zásuvka pro elektrokola ENGWE EP-2 Pro

Srovnání Cen

ikonaEvropský sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
950,98 €
ikonaNěmecký sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
989,59 €
ikonaEvropský sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
999,99 €
ikonaEvropský sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
1.609,08 €
ikonaEvropský sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
958,01 €
ikonaEvropský sklad
ikonaDodací lhůta 2-5 pracovní dny
1.484,12 €
Posouzení
pozitivní

Přenosný 20 palců
Dobré zpracování
Připraveno k jízdě v několika jednoduchých krocích
Praktická podpora podlahy
Pohodlné sedlo
Vyjímatelná rámová baterie
Velmi vysoký požitek z jízdy (přilnavost, zrychlení, ovladatelnost)
Dobré brzdy s LED brzdovými světly
Shimano 7-rychlostní řadicí páka
Gepäckträger

negativní

Žádná (německá) ulice legální
Ve složeném stavu žádná fixace
Neviditelné vedení kabelu z řídítek na vidlici
Špatné umístění zámku

Závěr

ENGWE EP-2 Pro mě přesvědčil po celou dobu a je to nejlepší elektrokolo, které jsem dosud testoval. Samozřejmě zde jsou také některé body kritiky, jako je nepříznivé umístění zámku, nedostatek fixace ve složeném stavu nebo nevzhledné vedení kabelů od řídítek k vidlici.

Převládají však pozitivní dojmy. Díky širokým pneumatikám nabízí ENGWE EP-2 Pro překvapivě dobrou ovladatelnost i na nerovném terénu. Skutečná horská kola nabízejí výrazně lepší jízdní vlastnosti, ale neměli bychom zapomínat, že se díváme na kompaktní skládací elektrokolo. Bez ohledu na to, že v Německu chybí schválení na ulici, existuje jasné doporučení pro ENGWE EP-2 Pro!

9
Naše hodnocení
autor

V roce 2016 spustil web techreviewer.de a od té doby je aktivním editorem zpráv a testovacích zpráv ve všech oblastech technologie.

11 Kommentare

11 Kommentare

  1. Andrew Markwitz

    25. March 2022 21 na: 41

    Dobrý den Timo. Vlastníme 2 tato kola a jsme velmi spokojeni. Super jízdní vlastnosti. Bohužel jeden displej je vadný kvůli chybějícímu zámku při složení. Zatím jsme nenašli náhradu, protože vše bylo popsáno v angličtině. Chybí nám i německý návod k obsluze.Snad nám zde někdo pomůže.V každém případě si od velikonoční neděle opět budeme užívat kola na ostrově Fehmarn. S pozdravem a přáním hezkého víkendu Brigitte a Andreas.

    • Tymián administrátor

      26. March 2022 10 na: 56

      Ahoj Andreas,
      Jsem rád, že se ti EP-2 Pro líbí. Německý návod si můžete stáhnout pod tímto odkazem. https://engwe-bikes.com/pages/owners-manual

      Ta věc s displejem je samozřejmě škoda. ENGWE poskytuje záruku 1 rok na vady, které se týkají i displeje. Samozřejmě pouze v případě, že jste závadu nezavinili sami. Případně si také můžete objednat náhradní displej přímo od výrobce. Mimo jiné je tu displej s dopravou z Číny za cca 62 eur na Aliexpress. Zde je odkaz: https://s.zbanx.com/r/dB1tIEOolpog

      S pozdravem
      Tymián

  2. A. Rüter

    12. Dubna 2022 18 na: 47

    Dobrý den, Timo,
    mohl bys říct něco o hlučnosti motoru?
    Je možné jet potichu nebo kolo řve jako lev?
    S pozdravem,
    A. Rüter

    • Tymián administrátor

      15. Dubna 2022 09 na: 53

      Dobrý den, A. Rüter,
      Podle mého názoru není motorka znatelně hlasitá nebo ne hlasitější než ostatní elektrokola. Hluk motoru je samozřejmě slyšet, zejména ve stoupání, ale mně osobně to nevadí. Motorka má k hlasitému řevu opravdu hodně daleko.

      S pozdravem
      Tymián

  3. Richard

    18. May 2022 23 na: 14

    Dobrý den, s kolem jsem nadmíru spokojený, ale něco je špatně s dojezdem. Zatím jsem s ním najel jen něco málo přes 100 kilometrů, ale po 25 km je baterie na kole vybitá. Jel jsem na úrovni 9 bez použití spousty pedálů. Je baterie opravdu tak špatná?
    Richard

    • Tymián administrátor

      19. May 2022 12 na: 39

      Ahoj Richarde, to je věrohodná hodnota, pokud jezdíš hlavně elektricky. Dojezd je hodně závislý na tom, jak na kole jezdíte, jak je jezdec těžký, jestli lezete hodně do kopců atd.

      S pozdravem
      Tymián

  4. Matthies

    29. May 2022 08 na: 10

    Ahoj Timo, motorka je skvělá. Jak mohu kolo uvést do provozuschopného stavu?

    • Tymián administrátor

      1. Června 2022 09 na: 53

      Ahoj Matthies, bohužel to nepůjde. Aby obstálo jako elektrokolo, mělo by mít mimo jiné maximální jmenovitý výkon 250W. Ke všemu ostatnímu chybí provozní licence.

  5. Michael Iffert

    30. May 2022 20 na: 39

    Ahoj Timo
    můžete říct něco o opotřebitelných dílech na tomto kole?
    Brzda je z "Wuxing" .... kde na to bereš brzdové destičky, když jsou patřičně opotřebované...

    a doplňující dotaz: dá se s tím jezdit i pomalu, t.j. vlastně max 25-30?

    Zdravím Michaele

    • Tymián administrátor

      1. Června 2022 09 na: 56

      Ahoj Michaele, díly lze také jednoduše vyměnit za náhradní díly jiných výrobců. Originální náhradní díly seženete v ENGWE Shopu na Aliexpress, který jsem propojil v komentářích výše.

      Rychlost můžete nastavit přes pokročilé nastavení cyklopočítače.

      S pozdravem
      Tymián

  6. Martin Seeger

    16. Června 2022 07 na: 36

    Dobrý den,
    Existuje způsob, jak legálně provozovat kolo v Německu (např. s pojištěním mopedu nebo řidičského průkazu motocyklu nebo vlastního omezení úrovně řízení)
    S pozdravem
    Martin Seeger

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Přehled
Výrobce

ENGWE

Modell

ENGWE EP-2 Pro

Spezifikationen

 Motor 
Typ: Střídavý
Výkon: 750W
Rychlost: až 45 km / h

 akumulátor 
Typ: Lithium-ion
Napětí: 48V
Poplatek: 12,8 Ah
Energie: 614,4 Wh

Dojezd: 60 km (elektrický), 120 km (asistovaný)
Doba nabíjení: ~ 5-7 hodin

 Ausstattung 
Převody: 7 (Shimano)
Překlad: poměr: Neznámý
Provozní režimy: manuální, elektrokolo, moped

Pneumatika: 20 "x 4"
Kotoučové brzdy: přední + zadní (Tektro)

Počítač: ano
Ochrana proti stříkající vodě: Ano
Odpružení: Ano (tlumení vzduchových rázů)

 Obvykle 
Materiál: Hliník
Nosnost: 150 kg
Velikost (složená): 81 x 38 x 76 cm
Velikost (rozvinutá): 167 x 53 x 118 cm
Hmotnost: 32 kg

Reklama

Bang dobrý velký prodej

GOGOBest červnový banner